Νέα

Άντρες και γυναίκες του σήμερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ανοργασμία
Είμαι 20 χρονών και εδώ και ένα χρόνο έχω μια θαυμάσια σχέση με ένα παιδί πάνω-κάτω της ηλικίας μου.Το πρόβλημα είναι πως δυσκολεύομαι να φτάσω σε οργασμό-για την ακρίβεια δεν πιστεύω πως έχω φτάσει ποτέ.Ο σύντροφός μου ασχολείται υπερβολικά μαζί μου,η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά και δεν έχω κανενός είδους ταμπού.Μήπως να πάω σε κάποιον γιατρό και πρόκειται για οργανικό πρόβλημα?Με τον σύντροφό μου το έχω ήδη συζητήσει και εξακολουθεί να είναι ένα θέμα που στενοχωρεί και τους δυο....., Δανάη 01/08/2006

Δανάη, αν δεν μάθεις πολύ καλά τον εαυτό σου, μην περιμένεις να στον μάθουν οι άλλοι όσο κι αν ασχοληθούν «υπερβολικά» μαζί σου. Εσύ κατευθύνεις τον σύντροφό σου όταν μιλάμε για τον δικό σου οργασμό. Είναι σαν να θέλεις να χορέψεις αλλά να μην καταλαβαίνεις ότι πρέπει να σηκωθείς απ΄την καρέκλα. Οπότε, το πιο πιθανό είναι να μην έχεις «χορέψει» ποτέ.

Μία η λύση. Ερωτικές ταινίες, χαμηλή μουσική, απαλά φώτα και προσπάθησε ΜΟΝΗ ΣΟΥ. Φρόντισε να έχεις όσο χρόνο χρειαστεί και όρεξη. Φέρε πρώτα τον εαυτό σου σε οργασμό διεγείροντας είτε την κλειτορίδα, είτε τον κόλπο με τα δάχτυλα σου και μετά πες στον σύντροφό σου πώς θα το καταφέρει κι εκείνος. Ξέρεις, τα σεξουαλικά βοηθήματα και οι δονητές δεν είναι μόνο για απόλαυση. Είναι και για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Ίσως ένας δονητής να ήταν μια ιδανική λύση για την περίπτωσή σου.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε φιλε τι σαιτ ειναυ αυτο??????ελεος.......!μπαινει ο καθε καμενος και λεει το προβλημα του....!!μπηκα και σε καποια φαση εχει στειλει μια κοπελιτσα 17 χρονων και λεει

Είμαι 17 και δεν έχω ολοκληρώσει.Σχεδόν όλοι οι φίλοι μου θέλουν να με πηδηξουν,αλλα εμένα δεν μου αρέσει κανένας τους.Απο την επιθυμεία μου όμως να ολοκληρώσω σκέφτομαι να πάω με εναν από αυτους.Είναι σωστό αυτό που σκέφτομαι να κάνω;Και αν ναι με πιο κριτηριο να διαλέξω; - νατάσσα,

ακου τωρα τι προβληματα εχει ο κοσμος στα 17..............!
και απαντηση!!!!

Μικρή μου Νατάσσα, κούλαρε. Άλλο η επιθυμία και άλλο βρίσκω όποιον να ΄ναι για να κάνω πρώτη φορά σεξ. Ως προς την επιθυμία σου, εγώ θα πρότεινα έναν ωραιότατο δονητή. Ως προς την πρώτη σου φορά, εγώ θα πρότεινα έναν καρακούκλο που δεν θα μπορείς να κάνεις χωρίς αυτόν. Τα ημίμετρα δεν είναι για τα δεκαεφτά μας. Από τα είκοσι και μετά, το ξανασυζητάμε.

και γαμω τις συμβουλες..........!
σαν να της λεει μικρη μου  κνατασα μην γινεις απο τωρα τοσο πουτανα απο τα 20 και μετα το ξανασυζηταμε .........!
ρε φιλε ελεος..........!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
χαχαχα φιλε ειναι σαιτ που ειναι SEX SHOP ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ..
και εχει μοντελα που κανουν επίδειξη sex toys,ρουχων στα σπίτια των γυναικων..ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ,ηταν θεμα αυτο το σαιτ,χθες στο πρώτο θεμα(σε ενθετο του)..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Θάνο, θα μπορούσες να ενημερώσεις με κάποιο τρόπο την κοπελλα 17 που δε μπορεί να ολοκληρώσει ότι είμαι στη διαθεσή της;

Αν το καταφέρεις, είμαι στη διάθεσή σου ώστε να συζητήσουμε τους όρους συνεργασίας μας

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχα.....!!
ακου προβληματα......!!οταν ακουω τετια απο τα 17 τρελενομαι .....!!μου την δινει στα νευρα....!!ημουνα Θεσ/νικη και περιμενα το αστικο στην σταση ...και ειναι τωρα 2 κοπελιτες το πολυ 16-βαρια 17 χρονων και η μια ελεγε στην αλλη για τον γκομενο της οτι αντε μωρε τον μαλακα ι περιμενε απο αυτην την ηλικια να μαι παρθενα....??λεω ενταξει εγινε χαλασε ο κοσμος....!!!φαντασου απο ποτε πηδιεται...!!και εχουνε και προβληματα....κοιτα να δεις......!οπως αλλη μια φορα σαββατο βραδυ ξυπνησα απογευματακι και ντυθηκα για βγω βραδακι για μπουζουκια και μου λεει ενα φιλαρακι να παμε απο ενα μαγαζι πουδουλευε ενας γνωστος να πιουμε καφε  (ααααα το μαγαζι οι μεγαλυτερες ηλικιες 17) και να βλεπεις τωρα κατι ξεκολε μεσα και κατι πιτσιρικες να χορευουνε στα τραπεζια και να σε κοιτανε να σε καρφωνουνε με τα ματια (να σε γδυνουνε) ολοι/ες πινανε ποτα και γω καφε για να ανοιξει το ματακι για τα μπουζουκια.....και του λεω στην τελικη αντε ρε μαλακα παμε να φυγουμε γιατι θα πεσει καμια σφαλιαρα εδω μεσα με τα σκατομωρα...ακομα δεν βγηκαν απο το αβγο τους.....και μου λεει ο φιλαρακος μου πολλες απο δω οχι απλα πηδοιυνται ....!!!τα καταπινουν κιολας.....!
ωραια λεω......!
αλλα καμενια το σαιτ ....!!ενταξει δεν λεω εχει και γελιο αλλα ελεος.....!!!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μια τέτοια καφετέρια ψάχνω για να πιώ τον καφέ μου.
θα καταπίνουν και το γάλα μου με τον καφέ τους και θα
γίνεται φραπόγαλο.

Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχα.....!!
ακου προβληματα......!!οταν ακουω τετια απο τα 17 τρελενομαι .....!!μου την δινει στα νευρα....!!ημουνα Θεσ/νικη και περιμενα το αστικο στην σταση ...και ειναι τωρα 2 κοπελιτες το πολυ 16-βαρια 17 χρονων και η μια ελεγε στην αλλη για τον γκομενο της οτι αντε μωρε τον μαλακα ι περιμενε απο αυτην την ηλικια να μαι παρθενα....??λεω ενταξει εγινε χαλασε ο κοσμος....!!!φαντασου απο ποτε πηδιεται...!!και εχουνε και προβληματα....κοιτα να δεις......!οπως αλλη μια φορα σαββατο βραδυ ξυπνησα απογευματακι και ντυθηκα για βγω βραδακι για μπουζουκια και μου λεει ενα φιλαρακι να παμε απο ενα μαγαζι πουδουλευε ενας γνωστος να πιουμε καφε  (ααααα το μαγαζι οι μεγαλυτερες ηλικιες 17) και να βλεπεις τωρα κατι ξεκολε μεσα και κατι πιτσιρικες να χορευουνε στα τραπεζια και να σε κοιτανε να σε καρφωνουνε με τα ματια (να σε γδυνουνε) ολοι/ες πινανε ποτα και γω καφε για να ανοιξει το ματακι για τα μπουζουκια.....και του λεω στην τελικη αντε ρε μαλακα παμε να φυγουμε γιατι θα πεσει καμια σφαλιαρα εδω μεσα με τα σκατομωρα...ακομα δεν βγηκαν απο το αβγο τους.....και μου λεει ο φιλαρακος μου πολλες απο δω οχι απλα πηδοιυνται ....!!!τα καταπινουν κιολας.....!
ωραια λεω......!
αλλα καμενια το σαιτ ....!!ενταξει δεν λεω εχει και γελιο αλλα ελεος.....!!!

Γιατι ρε φιλε σε χαλαει?Την μια κλαιγεστε οτι ειναι μυξοπαρθενες συντηριτικες οι Ελληνιδες και την αλλη δεν τις θελετε ξεκολα...Μια χαρα ειναι η ηλικια 16-17 για να γαμιουνται...Δεν ειμαστε στην δεκαετια του 50 ελεος...Μακαρι να ειχαμε και εδω κατω τετοια καφετερια με τοσα καυλωμενα μωρα να γαμησεις...Ελεος δηλαδη

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Aυτά τα "καυλωμένα μωρά" δε γαμιούνται με όποιον κι όποιον, παρά με κάτι σκατόφατσες ή με κάτι πιτσιρίκους "που δε μπορούν να τις φέρουν σε οργασμό" (εδώ ούτε που είναι το πουλί τους δεν ξέρουν καλά καλά).

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ανοργασμία
Είμαι 20 χρονών και εδώ και ένα χρόνο έχω μια θαυμάσια σχέση με ένα παιδί πάνω-κάτω της ηλικίας μου.Το πρόβλημα είναι πως δυσκολεύομαι να φτάσω σε οργασμό-για την ακρίβεια δεν πιστεύω πως έχω φτάσει ποτέ.Ο σύντροφός μου ασχολείται υπερβολικά μαζί μου,η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά και δεν έχω κανενός είδους ταμπού.

Ο "σύντροφός της" είναι ένα παιδαρέλι και η ίδια χρειάζεται οδηγίες ακόμα και για να μαλακιστεί!

Επισκέπτης
Aυτά τα "καυλωμένα μωρά" δε γαμιούνται με όποιον κι όποιον, παρά με κάτι σκατόφατσες ή με κάτι πιτσιρίκους "που δε μπορούν να τις φέρουν σε οργασμό" (εδώ ούτε που είναι το πουλί τους δεν ξέρουν καλά καλά).

Σε αυτο εχεις δικιο.Με τρεντυ παλιομαλακες που φορανε μια κοιλωτα για καπελο και οδηγανε bmw z3 και το παιζουν μαγκες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δε σε χαλασε ομως που αν ειχες Ζ3 θα ησουν ιδιος με αυτους.

Επισκέπτης
Δε σε χαλασε ομως που αν ειχες Ζ3 θα ησουν ιδιος με αυτους.

Δεν εχει σημασια αυτο..Σημασια εχει οτι κρινουν απο 4-5 μαλακιες τον αντρα οι γυναικες που δεν ειναι η ουσια.Δεν μετραει μονο το καλο αμαξι και το τρεντυ στιλακι...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν εχει σημασια αυτο..Σημασια εχει οτι κρινουν απο 4-5 μαλακιες τον αντρα οι γυναικες που δεν ειναι η ουσια.Δεν μετραει μονο το καλο αμαξι και το τρεντυ στιλακι...

Εαν βλεπεις μονο τετοιες γκομενες τοτε ψαχνεις λαθος προφανως.

Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν, η πλειοψηφια ειναι αλλα υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που δεν ειναι.

Απορω γιατι εφοσον τις γουσταρεις μονο για γαμησι οπως λες, σε νοιαζει που γαμιουνται με τον τρεντουλα με το Ζ3, κοιτανε μονο δυο τρεις μαλακιες ολες και ολες κτλ κτλ. Μηπως επειδη δεν ετυχε να πηδηχτει καμια απο αυτες με εσενα και το εχεις απωθημενο?

Επισκέπτης
Εαν βλεπεις μονο τετοιες γκομενες τοτε ψαχνεις λαθος προφανως.

Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν, η πλειοψηφια ειναι αλλα υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που δεν ειναι.

Απορω γιατι εφοσον τις γουσταρεις μονο για γαμησι οπως λες, σε νοιαζει που γαμιουνται με τον τρεντουλα με το Ζ3, κοιτανε μονο δυο τρεις μαλακιες ολες και ολες κτλ κτλ. Μηπως επειδη δεν ετυχε να πηδηχτει καμια απο αυτες με εσενα και το εχεις απωθημενο?

Λογικο δεν ειναι να με ενοχλει αυτο?Να πηδιουνται με τον καθε τρεντυ μαλακα που δεν ξερει να χρησιμοποιει το πουλι του μονο και μονο επειδη εχει ενα ωραιο αμαξι η στιλακι?Δεν τα λεω μονο εγω αυτα η πλειοψηγια του forum  το πιστευει αυτο.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Λογικο δεν ειναι να με ενοχλει αυτο?Να πηδιουνται με τον καθε τρεντυ μαλακα που δεν ξερει να χρησιμοποιει το πουλι του μονο και μονο επειδη εχει ενα ωραιο αμαξι η στιλακι?Δεν τα λεω μονο εγω αυτα η πλειοψηγια του forum  το πιστευει αυτο.

Στα αρχιδια μου τι λεει η πλειοψηφια του forum και του καθε forum.

Αν τη γαμουσες εσυ ομως καλα θα ηταν.

Δεν σε πειραζει δηλαδη που ειναι ξεκωλακι και ειναι στοκος σαν ατομο και οτι δεν μπορεις να παρεις θετικη απαντηση στην ερωτηση " ποσο κανει 1+1", αλλα σε πειραζει το γεγονος οτι προτιμα αυτον με την οποια Ζ3 για να τον φαει.

Καλα κανει ρε φιλε, αφου εσυ εισαι μεγαλυτερος στοκος απο αυτον τον τυπο, σε εσενα θα κατσει?

Επισκέπτης
Στα αρχιδια μου τι λεει η πλειοψηφια του forum και του καθε forum.

Αν τη γαμουσες εσυ ομως καλα θα ηταν.

Δεν σε πειραζει δηλαδη που ειναι ξεκωλακι και ειναι στοκος σαν ατομο και οτι δεν μπορεις να παρεις θετικη απαντηση στην ερωτηση " ποσο κανει 1+1", αλλα σε πειραζει το γεγονος οτι προτιμα αυτον με την οποια Ζ3 για να τον φαει.

Καλα κανει ρε φιλε, αφου εσυ εισαι μεγαλυτερος στοκος απο αυτον τον τυπο, σε εσενα θα κατσει?

Πρωτον δεν με ξερεις για να με χαρακτηριζεις στοκο...Στοκος ειναι ο βλακας που εχει την BMW και ειναι σκατοντρεντουλας και ακομα προσπαθει να μαθει πως λειτουργει το πουλακι του.Τωρα αν εισαι ενας απο αυτους που φορανε κοιλωτα για καπελο και το παιζουν μαγκες με το καμπριο αμαξι τους και σε εθιξα ειναι αλλο θεμα..Οχι ομως να μου λες μαλακιες οτι καλα κανουν και πηγαινουν με τετιους εκφυλους.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πρωτον δεν με ξερεις για να με χαρακτηριζεις στοκο...Στοκος ειναι ο βλακας που εχει την BMW και ειναι σκατοντρεντουλας και ακομα προσπαθει να μαθει πως λειτουργει το πουλακι του.Τωρα αν εισαι ενας απο αυτους που φορανε κοιλωτα για καπελο και το παιζουν μαγκες με το καμπριο αμαξι τους και σε εθιξα ειναι αλλο θεμα..Οχι ομως να μου λες μαλακιες οτι καλα κανουν και πηγαινουν με τετιους εκφυλους.

BMW εχω αλλα ουτε καμπριο ειναι, ουτε τρεντουλας ειμαι.

Το πουλι μου ξερω καλα πως λειτουργει, αυτο που ειναι για κατουρημα δεν λες?  :idiot:

Μεγαλε εχεις προβλημα, θεωρεις αυτες τις γκομενες μαλακισμενες μονο και μονο επειδη δεν γαμιουνται με εσενα, οχι επειδη ειναι σκουπιδια απο γεννα.

Και εσυ θες να γαμησεις αυτα τα σκουπιδια, και να γινεις και εσυ ιδιος με αυτες. Δεν χρειαζεται λοιπον να σε ξερω για να συμπερανω οτι δεν μπορει να εισαι κατι παραπανω απο απλος στοκος.

Επισκέπτης
BMW εχω αλλα ουτε καμπριο ειναι, ουτε τρεντουλας ειμαι.

Το πουλι μου ξερω καλα πως λειτουργει, αυτο που ειναι για κατουρημα δεν λες?  :idiot:

Μεγαλε εχεις προβλημα, θεωρεις αυτες τις γκομενες μαλακισμενες μονο και μονο επειδη δεν γαμιουνται με εσενα, οχι επειδη ειναι σκουπιδια απο γεννα.

Και εσυ θες να γαμησεις αυτα τα σκουπιδια, και να γινεις και εσυ ιδιος με αυτες. Δεν χρειαζεται λοιπον να σε ξερω για να συμπερανω οτι δεν μπορει να εισαι κατι παραπανω απο απλος στοκος.

Δεν ειπα οτι δεν ειναι σκουπιδια απο γενα..αλλα ναι μου την σπαει που προτιμουν ενα φλωρο να πηδιουνται στην εμφανιση.Για να γινω ιδιος με αυτες πρεπει να εχω ενα ξεχειλωμενο μουνι και να πηγαινω hondo οποτε δεν μπορω να γινω οπως αυτες.Τωρα αν εσενα δεν σε ενοχλει να βλεπεις τα καλα μουνια να τα γαμανε πιτσιρικια μαλακισμενα επειδη ο μπαμπας τους τους αγορασε bmw τοτε εχεις εσυ το προβλημα...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν ειπα οτι δεν ειναι σκουπιδια απο γενα..αλλα ναι μου την σπαει που προτιμουν ενα φλωρο να πηδιουνται στην εμφανιση.Για να γινω ιδιος με αυτες πρεπει να εχω ενα ξεχειλωμενο μουνι και να πηγαινω hondo οποτε δεν μπορω να γινω οπως αυτες.Τωρα αν εσενα δεν σε ενοχλει να βλεπεις τα καλα μουνια να τα γαμανε πιτσιρικια μαλακισμενα επειδη ο μπαμπας τους τους αγορασε bmw τοτε εχεις εσυ το προβλημα...

Ρε φιλε γιατι να με ενοχλει?

Δεν ειμαι ο μονος σε αυτον τον πλανητη.

Εξαλλου, δεν γουσταρω να συναναστρεφομαι σκουπιδια, ακομα και αν αυτα εχουν μουνι και θα μπορουσα να τα γαμησω.

Εισαι το ιδιο με αυτες, καθως κλαψουριζεις που δεν εχεις κατι που απεχθανεσαι. Χειροτερος βασικα εισαι, γιατι αυτες τουλαχιστον τρωνε πουτσο που το θελουν κιολας, ενω εσυ ψαχνεις να γαμησεις και δεν μπορεις.

Ας μπορουσε και ο δικος σου και ο δικος μου μπαμπας να μας παιρνανε bmw φιλαρακο ;) Δεν ειναι κακο αυτο.

Επισκέπτης
Ρε φιλε γιατι να με ενοχλει?

Δεν ειμαι ο μονος σε αυτον τον πλανητη.

Εξαλλου, δεν γουσταρω να συναναστρεφομαι σκουπιδια, ακομα και αν αυτα εχουν μουνι και θα μπορουσα να τα γαμησω.

Εισαι το ιδιο με αυτες, καθως κλαψουριζεις που δεν εχεις κατι που απεχθανεσαι. Χειροτερος βασικα εισαι, γιατι αυτες τουλαχιστον τρωνε πουτσο που το θελουν κιολας, ενω εσυ ψαχνεις να γαμησεις και δεν μπορεις.

Ας μπορουσε και ο δικος σου και ο δικος μου μπαμπας να μας παιρνανε bmw φιλαρακο ;) Δεν ειναι κακο αυτο.

Ισα ισα γουσταρω να συναναστρεφομαι σκουπιδια για να τα γαμησω γιατι μονο για αυτο το λογο πιιστευω οτι αξιζουν να υπαρχουν.
Τωρα δεν ψαχνω να γαμησω...οποτε θελω γαμαω απλα με ενοχλουν αυτα τα στανταρ που εχουν θεσει η μικρες...Και δεν το λεω μονο για την bmw.Αλλα  βλεπεις και 17αρα να θελει 30αρη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom