Νέα

Άντρες cuckolds/stags

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Beluga
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Like
200
Πόντοι
0
Υπάρχουν πραγματικοί άντρες cuckold ή stags, ή έστω που τους αρέσει να βλέπουν την γυναίκα τους με άλλους άντρες ή μόνο σαν φαντασίωση το έχoυμε?
Το γουστάρω αφάνταστα αλλα πως της το λέμε;

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
229
Πόντοι
0
Εγώ πάντως είμαι cuckold στη γυναικα μου τα τελευταια 4 χρόνια και έχουμε κάνει πολλές φάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πολύ mind game, και σίγουρα δεν ειναι για όλους. Είναι Για ζευγάρια που είναι πολύ καλά μεταξύ τους. Και η καύλα είναι μεγάλη και γα τους δύο

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.060
Πόντοι
7.885

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
524
Πόντοι
81
Εγώ πάντως είμαι cuckold στη γυναικα μου τα τελευταια 4 χρόνια και έχουμε κάνει πολλές φάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πολύ mind game, και σίγουρα δεν ειναι για όλους. Είναι Για ζευγάρια που είναι πολύ καλά μεταξύ τους. Και η καύλα είναι μεγάλη και γα τους δύο
Θέλω κ εγώ να περάσω χρόνο μαζί της

peris114

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
24
Πόντοι
0
Εμείς είμαστε 70 ετών και αυτή ήταν μια σκέψη από παλιά. Τώρα που δεν έχουμε ποια συχνές επαφές το ξαναθυμήθηκαμε . Επειδή και παλιά μου την χαλούσε τη φάση την τελευταία στιγμή το έπαιξα διαφορετικά. Εχουν αρχίσει τα ρευματικά και βρικα από τα σαιτς ένα φυσιοθεραπευτή προικισμένο και την πήγα για συνέδρια για να πάρει τα επάνω της. .Δεν ήταν εύκολο μετά γιατί η ιδέα του ξενοδοχείου δεν της έκανε άρα έπρεπε να είναι στο σπίτι και να μην είναι σαββατοκυριακο που έρχονται παιδιά και εγγόνια . Είχα απόφαση οτι θα της πω για αυτόν που βρήκα πάλι από σάιτ ότι αν δεν καθίσει αυτή θα το κάνει σε εμένα αλλα δεν ήταν τόσο δύσκολο όταν ήρθε το παλικάρι . Το ευχαριστήθηκα πολύ να βλέπω και να μη συμμετέχω..Θα το επαναλάβουμε πολύ σύντομα τώρα και ελπίζω σε ξενοδοχείο για να μη διερωτάται και ο κόσμος στην πολυκατοικία.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.060
Πόντοι
7.885
Εμείς είμαστε 70 ετών και αυτή ήταν μια σκέψη από παλιά. Τώρα που δεν έχουμε ποια συχνές επαφές το ξαναθυμήθηκαμε . Επειδή και παλιά μου την χαλούσε τη φάση την τελευταία στιγμή το έπαιξα διαφορετικά. Εχουν αρχίσει τα ρευματικά και βρικα από τα σαιτς ένα φυσιοθεραπευτή προικισμένο και την πήγα για συνέδρια για να πάρει τα επάνω της. .Δεν ήταν εύκολο μετά γιατί η ιδέα του ξενοδοχείου δεν της έκανε άρα έπρεπε να είναι στο σπίτι και να μην είναι σαββατοκυριακο που έρχονται παιδιά και εγγόνια . Είχα απόφαση οτι θα της πω για αυτόν που βρήκα πάλι από σάιτ ότι αν δεν καθίσει αυτή θα το κάνει σε εμένα αλλα δεν ήταν τόσο δύσκολο όταν ήρθε το παλικάρι . Το ευχαριστήθηκα πολύ να βλέπω και να μη συμμετέχω..Θα το επαναλάβουμε πολύ σύντομα τώρα και ελπίζω σε ξενοδοχείο για να μη διερωτάται και ο κόσμος στην πολυκατοικία.
Ωραίος τύπε,αν θες κάνε καμιά περιγραφή της 70αρας κυρίας και τι έγινε στην φάση να ξεροχυσουμε :confused::confused:

Kuku1213

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2022
Like
136
Πόντοι
0
Καλησπέρα αν θέλεις στείλε μου μήνυμα

Unstopable

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2022
Like
1.112
Πόντοι
200
IMG_2829.jpeg
Σάββατο βράδυ θα κάνουμε βόλτα από τα γνωστά μαγαζιά στον Πειραιά έχει ψηθεί να γαμηθει με άλλον μπροστά μου για πρώτη φορά!! Έχετε κάποια συμβουλή;

Dokaris

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
6
Πόντοι
0
IMG_2829.jpeg
Σάββατο βράδυ θα κάνουμε βόλτα από τα γνωστά μαγαζιά στον Πειραιά έχει ψηθεί να γαμηθει με άλλον μπροστά μου για πρώτη φορά!! Έχετε κάποια συμβουλή;
Αστήν να βγαλει τον πραγματικό της εαυτό στον άγνωστο που θα τσιμπουκωνει και απόλαυσε να την βλέπεις καυλωμενη.ωραιο μουνι έχει πάντως

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
417
Πόντοι
21
IMG_2829.jpeg
να μην ειναι κανα παραξενος και σας χαλάσει την φάση, μην βγάλετε ζήλειες και τέτοια

Unstopable

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2022
Like
1.112
Πόντοι
200
να μην ειναι κανα παραξενος και σας χαλάσει την φάση, μην βγάλετε ζήλειες και τέτοια
Πιστεύω με τόση καυλα και συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα η ζήλεια έχει μείνει καιρό τώρα στην άκρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom