SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
ποιος εισαι συ ρε ανθρωπακι ελληναρα παλιοκουραμπιε που θα κτιτικαρει και θα ειρωνευτεις τον νικοπολιτη??
μηπως ξεχασαμε ποιος ειναι ο νικοπολιτης και τι εχει κανει??ξεχασαμε την συμβολη του στις επιτυχιες τις εθνικης??δεν τα εδωσε ολα πριν 4 χρονια??ετσι ξαφνικα ρε κολοελληναρα τα ξεχνας ολα και ειρωνευεσε ενα γιγαντα ενω εσυ εισαι ενας νανος ελληναρας σαν αυτους που ριξαν φυλακη τον κολοκοτρωνη και δολοφονισαν τον καποδιστρια ...ναι ετσι σε παρομιαζω ανθρωπακι μια μικρογραφια σκατοελληνα..ναι δεν επαιξε καλα ενα παιχνιδι και βγαινεις και ειρωνευεσε με μηλα και διαφορες αλλες μαλακιες...ευχομε ολοι οι υπολοιποι τερματοφυλακες που θεωρεις ανωτερους να μπορεσουν να παιξουν εστω σε προκριματικα...λιγο σε σεβασμο ρε ανθρωπακι...ξεχασαμε τις συγκινησεις που μας χαρισε ο νικολιτης..και φετος εδειξε την αξια του και στην ευρωπη και θελω να κλεισω ανθρωπακι κολοελληληναρα με μια ενεργεια του νικοπολιτη που εμενα προσωπικα με συγκινησε ποιο πολυ και που περασε στα ψηλα...εδωσε για φιλαθρωπικους λογους την φανελα του τελεικου την τιμημενη φανελα σε φιλανθρωπικο τηλεοπτικο μαραθωνια..κολοελληναρα μαθε να αναγνωριζεις μερικες αξιες εκτος απο τον βουδα εναςς τιποτενιος εισαι,ενας κολοαχαριστος
Φιλαρακι, δεν ξερω αλλα μαλλον για γαυρος μου κανεις γιαυτο και τα οσα λες.
Οποτε δεν μπορεις να παραδεχτεις οτι ο Αντωνακης μας τα εκανε μουνι καπελο στο EURO2008. Ακομα και ο Τζορβας καλυτερα θα επαιζε!!
Αντε τωρα που εφυγε να προωθησουμε κανενα παληκαρι αξιολογο.!
πολλοι μαλακες εγιναν φιρμες απο την Εθνικη και αλλοι εχουν το αλλαθητο...μηπως πρεπει να παιζει και ο Χαριστεας ακομα??? λεω εγω... η ο Γκουμας? η μηπως ο Τζιολης??
και για καποιους μαλ.... λεω οτι ειμαι Παναθηναικος οποτε δεν παιζει οπαδιλικι για την εθνικη.
Σιγα μη χασει η Βενετια βελονι
ουστ ρεεεεε...