apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Eκτος απο το emmotion κατι αλλο εχεις να μας πεις ρε βλακομουτρο?
2 "θολα" σημεια:
1) Ο Σαββιδης διπλασιαζει στον β' γυρο, παραμενοντας, ομως, ΚΑΤΩ απ' το πονταρισμα του Καλογριτσα (α' γυρος). Αυτο μού δινει την εντυπωση οτι ΔΕΝ εβλεπαν τι πονταρουν οι αλλλοι, και ξεκινουσαν, καθε φορα, απ' τα 3 εκατ. (ανεβαινοντας στα τυφλα, μεχρι ν' ακουσουν "κερδισες, στοπ")
2) Ο Μαρινακης ΓΙΑΤΙ ανεβηκε απ' τα 63,8??? Αφου η προσφορα του γ' γυρου δεν ξεπεραστηκε ποτε στον δ'!
Ο Σαββιδης ισχυριζεται οτι τον τρολλαρε, κανοντας μηδενικα bids. Αρα, το Συστημα ηταν τόσο τυφλο, που δεν σου ελεγε ουτε καν οτι κερδισες. Σε αφηνε, αν θες να κανεις raise (πανω στο raise των αλλων), ή αν ΔΕΝ κανεις raise, να κινδυνευσεις να χασεις την αδεια!!!
btw,
Παρατηρηστε το τεραστιο raise του Κυριακου, στο φιναλε του γ' γυρου (προφανως, για να πεταξει εξω τους παντες, που θα ανεβαιναν κατα 2-3 εκατ.)
Πολυ... χαρτοπαικτικος διαγωνισμος. Τα σεβη μου στους ιθυνοντες
εννοείται ότι δεν εβλεπαν τι ποσα πονταρουν οι αλλοι ρε τυπε..το μονο που εβλεπαν (αν δεν κανω λαθος) ήταν ότι πονταραν οι αλλοι, αλλα δεν ξερανε τι ποσα...2 "θολα" σημεια:
1) Ο Σαββιδης διπλασιαζει στον β' γυρο, παραμενοντας, ομως, ΚΑΤΩ απ' το πονταρισμα του Καλογριτσα (α' γυρος). Αυτο μού δινει την εντυπωση οτι ΔΕΝ εβλεπαν τι πονταρουν οι αλλλοι, και ξεκινουσαν, καθε φορα, απ' τα 3 εκατ. (ανεβαινοντας στα τυφλα, μεχρι ν' ακουσουν "κερδισες, στοπ")
2) Ο Μαρινακης ΓΙΑΤΙ ανεβηκε απ' τα 63,8??? Αφου η προσφορα του γ' γυρου δεν ξεπεραστηκε ποτε στον δ'!
Ο Σαββιδης ισχυριζεται οτι τον τρολλαρε, κανοντας μηδενικα bids. Αρα, το Συστημα ηταν τόσο τυφλο, που δεν σου ελεγε ουτε καν οτι κερδισες. Σε αφηνε, αν θες να κανεις raise (πανω στο raise των αλλων), ή αν ΔΕΝ κανεις raise, να κινδυνευσεις να χασεις την αδεια!!!
btw,
Παρατηρηστε το τεραστιο raise του Κυριακου, στο φιναλε του γ' γυρου (προφανως, για να πεταξει εξω τους παντες, που θα ανεβαιναν κατα 2-3 εκατ.)
Πολυ... χαρτοπαικτικος διαγωνισμος. Τα σεβη μου στους ιθυνοντες
εννοείται ότι δεν εβλεπαν τι ποσα πονταρουν οι αλλοι ρε τυπε..το μονο που εβλεπαν (αν δεν κανω λαθος) ήταν ότι πονταραν οι αλλοι, αλλα δεν ξερανε τι ποσα...
σε κάθε επομενο γυρο ξεκινουσαν από το τελευταιο πονταρισμα του προηγουμενου γυρου..όχι από τα 3 εκ....
με τετοιες διαδικασιες ΑΠΛΕΣ ψωνιζω αυτοκινητα με ονλαιν δημοπρασιες 15 χρονια τωρα
ε αμα δεν εβλεπαν τις προσφορες των αλλων γιατι να μην κανει raise στα 38...ηξερε ότι κερδισε ο καλογρίτσας με 52 (ή μπορει να μην ηξερε ουτε αυτό), αλλα δεν ηξερε σε τι ποσα φτασανε οι υπολοιποι που χασανε...Μα αν ξεκινουσαν απ' τον προηγουμενο γυρο, ΔΕΝ θα γινονταν raise κατω απ' αυτο. Ενω, πχ, ο Σαββιδης εκανε raise απ' τα 20 στα 38, που ηταν, ηδη, κατω απ' τον Καλογριτσα.
Ναι, δεν μπηκα να διαβασω τους κανονισμους. Διαβασα 2-3 αρθρα απ' τον Τυπο, αλλά ηταν γτπ.
Θα διαβασω την επισημη σελιδα (αν την βρω), αλλά οχι τωρα, γτ δεν προλαβαινω.
ε αμα δεν εβλεπαν τις προσφορες των αλλων γιατι να μην κανει raise στα 38...ηξερε ότι κερδισε ο καλογρίτσας με 52 (ή μπορει να μην ηξερε ουτε αυτό), αλλα δεν ηξερε σε τι ποσα φτασανε οι υπολοιποι που χασανε...
ουτε εγω εχω διαβασει τον κανονισμο (και ουτε πρόκειται)....απλα υποθεσεις κανω...
ωραια..τελειωνει ο πρωτος γυρος και βγαινει ο σκαι με 43,6%...οι υπολοιποι ξερουν ότι κερδισε ο σκαι, αλλα δεν ξερουν ποσα εδωσε...ουτε ξερουν ποσα εδώσαν οι αλλοι...οποτε σου λεει τα δικα μου τα 20 τα κανω 38,5 μπας και κερδισω τον δευτερο γυρο...40, τελος α' γυρου
Αρα, ξεκινησαν τον β' γυρο απ' τα 3 εκατ., και οχι απ' τα 40.
[Βεβαια, τωρα που το σκεφτομαι, δεν ειχε νοημα να μην ξεκινουν απ' την τοπ προσφορα του χαμηλοτερου ;)
Αρα, 13 και 18 του ΒΒ]
Ναι ρε μαλάκα το ΣτΕ είναι δικαστήριο και οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι υποχρεωτικής για ολους
ωραια..τελειωνει ο πρωτος γυρος και βγαινει ο σκαι με 43,6%...οι υπολοιποι ΔΕΝ ξερουν ότι κερδισε ο σκαι, αλλα δεν ξερουν ποσα εδωσε...ουτε ξερουν ποσα εδώσαν οι αλλοι...οποτε σου λεει τα δικα μου τα 20 τα κανω 38,5 μπας και κερδισω τον δευτερο γυρο...
μονο με αυτή την λογικη μπορω να καταλαβω την διαδικασια...