καλα, παιδια, εγω ένα πραγμα μονο εχω να πω, οποιος θελει ακουει, δεν αναγκαζω κανεναν...
Όπως πουλ σωστα ειπωθηκε, 2 ειδη πολιτων εχουν μεινει στην ελλαδα: αυτοι που παραβλεπουν-και καταφευγουν σε εντελω σουρεαλ επιχειρηματα προκειμενου να δικαιολογησουν καπως- ολ αυτά τα περιεργα που γινονται από τον συριζα, οι οποιοι απλα εχουν συμφεροντα από αυτην την 'κυβερνηση' και δεν δινουν δεκαρα για το τι είναι λογικο και δικαιο...Όπως το πανε, εάν στ οτελος πιασουν κανεναν υπουργο να βιαζει καμμια πχ, θα βγουν μερικοι απτα 'παιδια τους' και θα πουν 'ηταν φασιστρια, καλα της κανανε
' Μιλαμε για πληρης ξεφτιλα...
Και οι πιο λογικοι ανθρωποι, που απλα τραβανε τα μαλλια τους, και πλεον ζουνε σ ένα καθεστώς φρικης και αηδιας...
Λοιπον, μαλακες υπαρχουν παντου, σε κάθε χωρα και ηπειρο...μαλακες σαν τους ελληνες όμως, ΠΟΥΘΕΝΑ! Πραγματικα!
Κανενας αξιοπρεπης ανθρωπος δεν καταδεχεται να ζησει αναμεσα σε τοσα σκουπίδια! (βλεπε εκλογες, δημοψηφίσματα με ζειμπεκικα σε πλατειες, κλπ)....
Και σα να μην εφτανε αυτό, εχουμε και τον κάθε τελευταιο (ο άλλος κολλουσε αφισες, λεει) να εκφερει και γνωμη!
Η 'δημοκρατια' όπως μας την μαθανε, είναι μια παπαρια και μιση, παρτε το χαμπαρι! Λειτουργει μονο σε χωρες/πολιτισμούς οπου υπαρχει καποια παιδεια, ώστε να αξιοποιηθεί....
Στην ελλαδα όχι μονο παιδεια δεν υπαρχει, αλλα επικρατουν νοοτροπίες εντελως τριτοκοσμικες, ακρως ξεφτιλισμένες και οι περισσοτεροι, θα πουλαγαν μεχρι και την μανα τους για μια δεκαρα!
Μην ακουτε τωρα εδώ τις παπαρολογιες μερικων ότι ταχα ειχε λογικη αυτό με τα 4 καναλια, κτλπ...βολεμένοι είναι, και προσπαθουν οι άμοιροι με νυχια και με δοντια να μην χασουν την ζαχαρενια τους...τοσες ποδιες φιλησαν....
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ οσοι μπορειτε, οσο είναι ανοιχτα τα αεροδρομια! αφήστε τους να σαπισουν μονοι τους στο κωλοχωρι! Εγω εφυγα όπως-όπως προσφατα, και ειλικρινα, νιώθω λες και ειμουν κλειδωμένος σ έναν καδο σκουπιδιών, και επιτελους ανασανα!
μακρια απο υπανάπτυκτους γυφτους, απο ψιλικοκλεφτες, και λοιπα λυμματα...
ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ και θα με θυμηθείτε, παιδες...ειδικα οι νεοτεροι που θελετε να ζησετε και λιγο ομορφα...