midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.283
- Πόντοι
- 3.656
θα ζηλευει ο ΓΑΠ κι ο Σαμαρας εεε?μα τον πουστη σε οτι εχει πει σε ολα εχει βγει οφ, τρομερο αυτο το πραγμα
μα τοσο ασχετος πια, τοσο ασχετος
θα ζηλευει ο ΓΑΠ κι ο Σαμαρας εεε?μα τον πουστη σε οτι εχει πει σε ολα εχει βγει οφ, τρομερο αυτο το πραγμα
θα ζηλευει ο ΓΑΠ κι ο Σαμαρας εεε?
Θυμισε μου ρε πουστρακο ειχαμε ΕΝΦΙΑ το 2014?μα τον πουστη σε οτι εχει πει σε ολα εχει βγει οφ, τρομερο αυτο το πραγμα
Θυμισε μου ρε λαλακη εισαγωμεν ειχαμε ΕΝΦΙΑ το 2014?Εδώ να θυμηθούμε και αυτό:
Θυμισε μου ρε πουστρακο ειχαμε ΕΝΦΙΑ το 2014?
Με την αποφαση 4003/14, η ολομέλεια του ΣτΕ κρίνει ως αντισυνταγματική την επιβολή του ΕΝΦΙΑ.
Χαχαχαχααχχα ζωακια βρηκατε αφορμη να μιλατε παλι χαχαχαχαχααχ
Μην πεταγεσε ρε βλακα εσυ. Αντε να ποσταρεις καμια δηλωση της φωφης.το 2016 εχουμε ενφια βλακα;
Escobar δεν ξέρω ποιόν λες, αλλά δε μασάει ο πρόεδρας!Μην το πεις στον Εscobar αυτό. έδωσε τα πιο πολλά (οκ, ο κυριακού περισσότερα, αλλά έδωσε σχεδόν τα διπλά από τον αλασκούζο και τρελάθηκε) και τελικά του σφύριξαν οφσάιντ!!! Πολύ κλάμα!
ξεχασες τον Βερυκιο κ το Μπαμπη Παπ!!!....Όλα τα ιδιωτικά κανάλια έπρεπε να είχαν ταυτόχρονη μετάδοση εκπομπής Πρετεντέρη τώρα κανονικά. Με Άδωνι και άλλους. Ολιγώρησαν ρε γμτ.
Μην πεταγεσε ρε βλακα εσυ. Αντε να ποσταρεις καμια δηλωση της φωφης.
Θυμισε μου ρε λαλακη εισαγωμεν ειχαμε ΕΝΦΙΑ το 2014?
Με την αποφαση 4003/14, η ολομέλεια του ΣτΕ κρίνει ως αντισυνταγματική την επιβολή του ΕΝΦΙΑ.
Ετσι να σε βλεπω να γελας βλακακο
Ακομα δεν εβαλε εκτακτο ο ΣΚΑΙ?Όλα τα ιδιωτικά κανάλια έπρεπε να είχαν ταυτόχρονη μετάδοση εκπομπής Πρετεντέρη τώρα κανονικά. Με Άδωνι και άλλους. Ολιγώρησαν ρε γμτ.
Τι εγινε ακριβως??????????? Για βαλε κανενα αρθρο.Ρε αστραπόγιαννε.
Ποστάρεις olympia.gr τώρα;
Διάβασες τι λέει η απόφαση 4003/14;
Την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών ζητάει.
Ε, αυτό έγινε.
Μην πεταγεσε ρε βλακα εσυ. Αντε να ποσταρεις καμια δηλωση της φωφης.
αυτοι θελαν να κλεισουν οι αλλοι παπαγαλοι ναναι μονοι τους... ;)Ακομα δεν εβαλε εκτακτο ο ΣΚΑΙ?