Νέα

Άνθρωπος στα λημέρια λευκού καρχαρία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχει μια καφετερια με μουριες εκει στα ψηλα για πολυ δροσια λεμε. Και η θαλασσα, ενα βημα με τα κυαλια. Εχω το κεφαλι μου ησυχο και θα γυρισω και ολοκληρος σπιτι μου.

Συνημμένα

• pounta_trapeza.jpg
    pounta_trapeza.jpg
    68,4 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
οι γιαγιαδες με τα σκουφακια που κανουν οτι κολυμπανε ενω στην ουσια κατουρανε ειναι πιο επικινδυνες απο τους καρχαριες

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Συναγωνιστές μάλλον είμαστε τυχεροί που εδώ καί κάποια εκατομμύρια χρόνια " μας  τελείωσε " ό μεγαλόδοντας ! ό πρόγονος του μεγάλου λευκού δηλαδή που έφτανε τα 20 μέτρα μήκος !! άνοιγμα στόματος που χωρούσε ένα volgsvagen  σκαραβαίο !!! καί για πρωινό έτρωγε φάλαινες !!!!

Πάντως  ή γιαπωνεζούλα δημοσιογράφος πολύ ερεθισμένη φαίνεται ! θα της αρέσουν οί συγκινήσεις της μουνίτσας !

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
οι γιαγιαδες με τα σκουφακια που κανουν οτι κολυμπανε ενω στην ουσια κατουρανε ειναι πιο επικινδυνες απο τους καρχαριες
Σίγουρα γιατί πέρα απο την ...δεδομένη " θαλάσσια ρύπανση " τα ούρα ώς  γνωστόν μπορεί να έλξουν καί τους σκύλους απο τα βαθειά !!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
εγώ πιο πολύ έχω φοβηθεί με σμέρνα που ήθελε να με δαγκώσει για τα ψάρια στο σάκκο, παρά για το αν θα μου βγει κανένα σκυλί μπροστά. Ήταν και τσαντισμένη η πουτάνα, τεντωμένη έξω από το λαγούμι της.

Επισκέπτης
Καρχαριες, φαλαινες, σκυλοψαρα, χελια, σμερνες, τσουχτρες, αχινοι, γριες με σκουφακια που κατουρανε. Νωρις τελειωσαν τα μπανια μου φετος.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Ή Πάχη είναι ή μήτρα τής Μεσογείου .... προσοχή !!

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εγώ πιο πολύ έχω φοβηθεί με σμέρνα που ήθελε να με δαγκώσει για τα ψάρια στο σάκκο, παρά για το αν θα μου βγει κανένα σκυλί μπροστά. Ήταν και τσαντισμένη η πουτάνα, τεντωμένη έξω από το λαγούμι της.

η σμερνα οταν δαγκωσει μετα περιστρεφεται σαν τρελη

με τον πατερα μου ειχαμε βγαλει μια μεγαλη με πετονια..δολωμενη με καλαμαρι

ημουν μικρος τοτε και οπως την ανεβαζε, λογω των χρωματων, την περασα για ροφο οπως την εβλεπα να ερχεται απο κατω

την ανεβασε στα πλαινα της βαρκας της εριξε 4-5 με το ξυλο απο το τιμονι και την εστειλε ακλαφτη

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιατί κανείς δεν πιάνει την ειρωνεία σε αυτό το σάιτ?

Καλά ενίοτε ούτε κι εγώ, αλλά ντάξει, είναι λίγες οι φορές. :P

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Απορία καί ερώτηση πρός τους γνώστες : καλοκαίρι 1980 στην Κύπρο είχαμε  πάει  για  ψάρεμα με βάρκα μαζί με  2  ξαδέρφια μου ντόπιους , ρίξαμε λοιπόν  δίχτυα το  προηγούμενο βράδι σχεδόν στα διεθνή ύδατα ανοιχτά του αεροδρομίου στην Λάρνακα ,  την επόμενη μέρα  που πήγαμε να  τα  μαζέψουμε μου είπαν καί είδα ότι ακριβώς απο κάτω  γύρω  στα  90-100 μέτρα βάθος είχε ένα ναυάγιο καί ενώ μαζέψαμε τα  δίχτυα " γεμάτα " ξαφνικά μου λένε " ήρεμα καρχαρίας ! " κοιτάω  καί  πράγματι βλέπω  γύρω στα 10 μέτρα  απο εμάς μια σκιά τώρα  4 μέτρα ήταν ? 5 μέτρα ήταν ? θα  σας γελάσω αυτό για περίπου 2 λεπτά καί μετά χάθηκε , τα παιδιά είπαν ότι ήταν λευκός εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω αλλά είτε λευκός είτε όχι αναρωτιέμαι άν ήταν καρχαρίας δεν θα είχε ξεσκίσει τα δίκτυα ? εγώ λέω ότι μάλλον με δουλεύαν !

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Απορία καί ερώτηση πρός τους γνώστες : καλοκαίρι 1980 στην Κύπρο είχαμε  πάει  για  ψάρεμα με βάρκα μαζί με  2  ξαδέρφια μου ντόπιους , ρίξαμε λοιπόν  δίχτυα το  προηγούμενο βράδι σχεδόν στα διεθνή ύδατα ανοιχτά του αεροδρομίου στην Λάρνακα ,  την επόμενη μέρα  που πήγαμε να  τα  μαζέψουμε μου είπαν καί είδα ότι ακριβώς απο κάτω  γύρω  στα  90-100 μέτρα βάθος είχε ένα ναυάγιο καί ενώ μαζέψαμε τα  δίχτυα " γεμάτα " ξαφνικά μου λένε " ήρεμα καρχαρίας ! " κοιτάω  καί  πράγματι βλέπω  γύρω στα 10 μέτρα  απο εμάς μια σκιά τώρα  4 μέτρα ήταν ? 5 μέτρα ήταν ? θα  σας γελάσω αυτό για περίπου 2 λεπτά καί μετά χάθηκε , τα παιδιά είπαν ότι ήταν λευκός εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω αλλά είτε λευκός είτε όχι αναρωτιέμαι άν ήταν καρχαρίας δεν θα είχε ξεσκίσει τα δίκτυα ? εγώ λέω ότι μάλλον με δουλεύαν !
πως ακριβως ειδες απο τη βαρκα στα 90-100 μετρα κατω?

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
οι ψαραδες χρονvn γνωριζουν διχωε βυθομετρα, που εχει ξερες να ριξουν πετονιες για ροφους, που θα ριξουν διχτυα κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom