You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άνθρωπος στα λημέρια λευκού καρχαρία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 409
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
μην ανησυχεις ..ελλαδα εχουμε ελαχιστες επιθεσεις
εδω αναλυτικα ολες:
www.naxosdiving.com/Shark_attacks_hellenic_seas.pdf]http://www.naxosdiving.com/Shark_attacks_hellenic_seas.pdf[/url]
βεβαια εαν κανενας χασει τα νερα του οπως στο πορτο γερμενο ή στο χωριο του φιλου μου που μπηκε ανοιξη εκει που κανουν μπανιο, τοτε....
εδω αναλυτικα ολες:
www.naxosdiving.com/Shark_attacks_hellenic_seas.pdf]http://www.naxosdiving.com/Shark_attacks_hellenic_seas.pdf[/url]
βεβαια εαν κανενας χασει τα νερα του οπως στο πορτο γερμενο ή στο χωριο του φιλου μου που μπηκε ανοιξη εκει που κανουν μπανιο, τοτε....
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Ή οπως στην ψαθα
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οι γιαγιαδες με τα σκουφακια που κανουν οτι κολυμπανε ενω στην ουσια κατουρανε ειναι πιο επικινδυνες απο τους καρχαριες
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Συναγωνιστές μάλλον είμαστε τυχεροί που εδώ καί κάποια εκατομμύρια χρόνια " μας τελείωσε " ό μεγαλόδοντας ! ό πρόγονος του μεγάλου λευκού δηλαδή που έφτανε τα 20 μέτρα μήκος !! άνοιγμα στόματος που χωρούσε ένα volgsvagen σκαραβαίο !!! καί για πρωινό έτρωγε φάλαινες !!!!
Πάντως ή γιαπωνεζούλα δημοσιογράφος πολύ ερεθισμένη φαίνεται ! θα της αρέσουν οί συγκινήσεις της μουνίτσας !
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
οι γιαγιαδες με τα σκουφακια που κανουν οτι κολυμπανε ενω στην ουσια κατουρανε ειναι πιο επικινδυνες απο τους καρχαριες
εαν εμφανιστει καρχαριας ολες θα μεινουν απο καρδια
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σίγουρα γιατί πέρα απο την ...δεδομένη " θαλάσσια ρύπανση " τα ούρα ώς γνωστόν μπορεί να έλξουν καί τους σκύλους απο τα βαθειά !!οι γιαγιαδες με τα σκουφακια που κανουν οτι κολυμπανε ενω στην ουσια κατουρανε ειναι πιο επικινδυνες απο τους καρχαριες
Επισκέπτης
Καρχαριες, φαλαινες, σκυλοψαρα, χελια, σμερνες, τσουχτρες, αχινοι, γριες με σκουφακια που κατουρανε. Νωρις τελειωσαν τα μπανια μου φετος.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
εγώ πιο πολύ έχω φοβηθεί με σμέρνα που ήθελε να με δαγκώσει για τα ψάρια στο σάκκο, παρά για το αν θα μου βγει κανένα σκυλί μπροστά. Ήταν και τσαντισμένη η πουτάνα, τεντωμένη έξω από το λαγούμι της.
η σμερνα οταν δαγκωσει μετα περιστρεφεται σαν τρελη
με τον πατερα μου ειχαμε βγαλει μια μεγαλη με πετονια..δολωμενη με καλαμαρι
ημουν μικρος τοτε και οπως την ανεβαζε, λογω των χρωματων, την περασα για ροφο οπως την εβλεπα να ερχεται απο κατω
την ανεβασε στα πλαινα της βαρκας της εριξε 4-5 με το ξυλο απο το τιμονι και την εστειλε ακλαφτη
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Απορία καί ερώτηση πρός τους γνώστες : καλοκαίρι 1980 στην Κύπρο είχαμε πάει για ψάρεμα με βάρκα μαζί με 2 ξαδέρφια μου ντόπιους , ρίξαμε λοιπόν δίχτυα το προηγούμενο βράδι σχεδόν στα διεθνή ύδατα ανοιχτά του αεροδρομίου στην Λάρνακα , την επόμενη μέρα που πήγαμε να τα μαζέψουμε μου είπαν καί είδα ότι ακριβώς απο κάτω γύρω στα 90-100 μέτρα βάθος είχε ένα ναυάγιο καί ενώ μαζέψαμε τα δίχτυα " γεμάτα " ξαφνικά μου λένε " ήρεμα καρχαρίας ! " κοιτάω καί πράγματι βλέπω γύρω στα 10 μέτρα απο εμάς μια σκιά τώρα 4 μέτρα ήταν ? 5 μέτρα ήταν ? θα σας γελάσω αυτό για περίπου 2 λεπτά καί μετά χάθηκε , τα παιδιά είπαν ότι ήταν λευκός εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω αλλά είτε λευκός είτε όχι αναρωτιέμαι άν ήταν καρχαρίας δεν θα είχε ξεσκίσει τα δίκτυα ? εγώ λέω ότι μάλλον με δουλεύαν !
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πως ακριβως ειδες απο τη βαρκα στα 90-100 μετρα κατω?Απορία καί ερώτηση πρός τους γνώστες : καλοκαίρι 1980 στην Κύπρο είχαμε πάει για ψάρεμα με βάρκα μαζί με 2 ξαδέρφια μου ντόπιους , ρίξαμε λοιπόν δίχτυα το προηγούμενο βράδι σχεδόν στα διεθνή ύδατα ανοιχτά του αεροδρομίου στην Λάρνακα , την επόμενη μέρα που πήγαμε να τα μαζέψουμε μου είπαν καί είδα ότι ακριβώς απο κάτω γύρω στα 90-100 μέτρα βάθος είχε ένα ναυάγιο καί ενώ μαζέψαμε τα δίχτυα " γεμάτα " ξαφνικά μου λένε " ήρεμα καρχαρίας ! " κοιτάω καί πράγματι βλέπω γύρω στα 10 μέτρα απο εμάς μια σκιά τώρα 4 μέτρα ήταν ? 5 μέτρα ήταν ? θα σας γελάσω αυτό για περίπου 2 λεπτά καί μετά χάθηκε , τα παιδιά είπαν ότι ήταν λευκός εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω αλλά είτε λευκός είτε όχι αναρωτιέμαι άν ήταν καρχαρίας δεν θα είχε ξεσκίσει τα δίκτυα ? εγώ λέω ότι μάλλον με δουλεύαν !
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
στα ναυαγια απ οτι εχω διαβασει μαζευονται καρχαριες
www.tlife.gr/Article/voutia/0-9-4289.html]http://www.tlife.gr/Article/voutia/0-9-4289.html[/url]
τωρα με τα διχτυα δεν γνωριζω, αν και πιανονται κατα καιρους καρχαριες εκει
www.tlife.gr/Article/voutia/0-9-4289.html]http://www.tlife.gr/Article/voutia/0-9-4289.html[/url]
τωρα με τα διχτυα δεν γνωριζω, αν και πιανονται κατα καιρους καρχαριες εκει
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Μ αυτα εδω βλέπουμε κατω απο τη βαρκα.
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μ αυτα εδω βλέπουμε κατω απο τη βαρκα.
http://[URL unfurl="true"]www.fishfinder.gr/dbimages/@wPage/2883/lcx25c_big.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αμα ειχε τετοιο ναι αλλα για μαλακιες μου φαινεται...!
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
αμα ειχε τετοιο ναι αλλα για μαλακιες μου φαινεται...!
στα 100 μετρα πάντως, δεν υπάρχει αλλος τρόπος να δεις.
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειπε 90-100 το παιδι,ας μην ειμαστε καχυποπτοιστα 100 μετρα πάντως, δεν υπάρχει αλλος τρόπος να δεις.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
οι ψαραδες χρονvn γνωριζουν διχωε βυθομετρα, που εχει ξερες να ριξουν πετονιες για ροφους, που θα ριξουν διχτυα κτλ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις