Νέα

Άνθρωπος στα λημέρια λευκού καρχαρία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ααχαχαχαχαχα στοκε ειρωνικα το εγραφα οτι ανοιξε ψυγειο και τον εβγαλε..γιατι εσυ και ο αλλος ο στοκος προσπαθειτε να αποδειξετε οτι ειναι ελεφαντας..

γιατι μονο με καλαμι ψαρευετε γαιταναρια..

ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

ελιωσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

μαλλον το βαλιτσακι του σπορτ μπιλυ ανοιξε και το εβγαλε. ή στον κωλο του το φυλαγε μαλλον. γιατι κατα τα αλλα δε μας ειπες που το εβαλε στη βαρκα το θεριο?
συνεχισε καλα πας

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
οταν γαμισεις εσυ και ο ξαδερφος ελα μαθε με...μεχρι τοτε στο νου στη τσουτσου μη στη φαει ο λευκος.η μερκελ σε περιμενει να πας να κανεις σκαουτ γιδι αφου δε σου εκατσε η αγγλια.ψηφιζεις κι ολας στοκο.

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μαλλον το βαλιτσακι του σπορτ μπιλυ ανοιξε και το εβγαλε. ή στον κωλο του το φυλαγε μαλλον. γιατι κατα τα αλλα δε μας ειπες που το εβαλε στη βαρκα το θεριο?
συνεχισε καλα πας

ρε μαλακα στεκεις;;;;;

εχεις παρει τιποτα;;;;

πες μου

εισαι τοσο αχαχουχας τελικα;;;;

εκανε λιγο χωρο μεσα στην βαρκα, εριξε στην θαλασσα τα κοφινια που ειχε και τον εβαλε μεσα..τον διπλωσε

αχαχαχαχαχαχαχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εκανε λιγο χωρο μεσα στην βαρκα, εριξε στην θαλασσα τα κοφινια που ειχε και τον εβαλε μεσα..τον διπλωσε

αχαχαχαχαχαχαχα

αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαλακα στεκεις;;;;;

εχεις παρει τιποτα;;;;

πες μου

εισαι τοσο αχαχουχας τελικα;;;;

αχαχαχαχαχαχαχα

με βαρκα 4,5 μετρα παραγαδια κιουρτους σε λιγο και τρατα και βγηκε και στερια ο τσακ νορις?

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
οταν γαμισεις εσυ και ο ξαδερφος ελα μαθε με...μεχρι τοτε στο νου στη τσουτσου μη στη φαει ο λευκος.η μερκελ σε περιμενει να πας να κανεις σκαουτ γιδι αφου δε σου εκατσε η αγγλια.ψηφιζεις κι ολας στοκο.

α θα σε μαλωσω ψαρα της γοπας

εδω εισαι φαουλ

μιλαμε για ψαρεμα και επειδη πηρες πουλο με πηγες στα επαγγελματικα

αχαχαχαχαχα

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
α θα σε μαλωσω ψαρα της γοπας

εδω εισαι φαουλ

μιλαμε για ψαρεμα και επειδη πηρες πουλο με πηγες στα επαγγελματικα

αχαχαχαχαχα

ποια επαγγελματικα ρε μπαιγνιο?εσυ ειπες για κοφινια.....ρε το ξιφοπαραγαδο ειναι ερασιτεχνικο?πες μου και τετοια :tits:
ρε καραγκιοζακο θα απαντησεις σε αυτο που ρωτησα η θα γκουγκλαρεις ακομα?

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ποια επαγγελματικα ρε μπαιγνιο?εσυ ειπες για κοφινια.....ρε το ξιφοπαραγαδο ειναι ερασιτεχνικο?πες μου και τετοια :tits:

διαβασε την προηγουμενη σελιδα, απαντηση μου περι παραγαδιου επειδη μ εχεις πρηξει τ αρχιδια..

και ο χρονος ηταν καλοκαιρακι

μην πηδας σελιδες επειδη δεν εχεις μουνι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εσυ θα τον εβαζες μεσα στανταρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

εγω μια φορα εκλεισα το ματι σε ενα μαγιατικο 55 κιλα και πηδησε μονο του στο φουσκωτο μεσα

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
διαβασε την προηγουμενη σελιδα, απαντηση μου περι παραγαδιου επειδη μ εχεις πρηξει τ αρχιδια..

και ο χρονος ηταν καλοκαιρακι

μην πηδας σελιδες επειδη δεν εχεις μουνι

ε τοσο μλκας εισαι......καλοκαιρακι......μλκα ξιφοπαραγαδο δε πεφτει καλοκαιρακι.....δλδ οπως το πας εσυ απο μαι(απαγορευεται) μεχρι σεπτεμβρη.τωρα για μουνι......αστο σαν εκεινο με το κεφαλο και το λαγο εισαι.μπολντιζεις μαν

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ε τοσο μλκας εισαι......καλοκαιρακι......μλκα ξιφοπαραγαδο δε πεφτει καλοκαιρακι.....δλδ οπως το πας εσυ απο μαι(απαγορευεται) μεχρι σεπτεμβρη.τωρα για μουνι......αστο σαν εκεινο με το κεφαλο και το λαγο εισαι.μπολντιζεις μαν

στο ξαναλεω επειδη εσυ εισαι ειδικη κατηγορια στοκου..μπετοστοκου..και εισαι και μουνακι μπετοστοκος..μιζερος και αρχιδακι

και επειδη οι μπετοστοκοι και τα αρχιδακια κατι μου κανουν στο γιγνεσθαι σου λεω το εξης για 3η και τελευταια φορα:

διαβασε μπετοστοκε την προηγουμενη σελιδα περι απαντησης μου για το παραγαδι

τωρα καθομαι 2 τα ξημερωματα να σου αποδειξω τ αυτονοητο επειδη στο μικρο σου μυαλουδακι ειναι αδιανοητο να εχει συμβει αυτο που συνεβει

σαν να προσπαθω να σου πω οτι θα γαμησεις καλο μουνι και να μου λες αποκλειεται ειμαι το ενα και το αλλο

αφου εχει προβλημα το μυαλο σου

με κουρασες τα μαλλα που λεει και ο αχαχουχας

ΓΕΙΩΣΗ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
θα εννοεις εκεινον που ειχε βγει σε βαθος 30-40 ποντων..διπλα στην στερια

στο χωριο φιλου μου, ανοιξη, ειχαν δει μεγαλο λευκο γυρω στα 4 μετρα, εκανε μια γυρα εκει που κανουν μπανιο το καλοκαιρι, μιλαμε για βαθος 2-2,5 μετρα, και μετα εφυγε στ ανοιχτα
Καποιος εκλασε και φοβηθηκε!!!

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το καλυτερο.......και καλα σε φαση απο ολη την ελλαδα ψαραδες υποβρυχιοι.ο τυπος λεγοντας τις ιστοριες του......καρφωσε κεφαλο 5-6 κιλα και λαγο εξω με την ιδια βεργα.

Mετά έριξε κι έναν πούτσο στην αρκούδα??

Επισκέπτης
Βαλτε και φωτογραφιες απο θυματα επιθεσης καρχαρια. Τιποτα κομενα ποδια, χερια. Να μην ξανα μπουμε στη θαλασσα.

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

Stories