foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
συ ειπας.......
επειδη εισαι μπολντις στοκε
αντε ψαρεψε καμια γοπα και μετα ασχολησου με παραγαδια και καρχαριοειδη
εχεις πολυ δρομο ακομα
συ ειπας.......
επειδη εισαι μπολντις στοκε
ααχαχαχαχαχα στοκε ειρωνικα το εγραφα οτι ανοιξε ψυγειο και τον εβγαλε..γιατι εσυ και ο αλλος ο στοκος προσπαθειτε να αποδειξετε οτι ειναι ελεφαντας..
γιατι μονο με καλαμι ψαρευετε γαιταναρια..
ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
ελιωσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
μαλλον το βαλιτσακι του σπορτ μπιλυ ανοιξε και το εβγαλε. ή στον κωλο του το φυλαγε μαλλον. γιατι κατα τα αλλα δε μας ειπες που το εβαλε στη βαρκα το θεριο?
συνεχισε καλα πας
αντε ψαρεψε καμια γοπα και μετα ασχολησου με παραγαδια και καρχαριοειδη
εχεις πολυ δρομο ακομα
εκανε λιγο χωρο μεσα στην βαρκα, εριξε στην θαλασσα τα κοφινια που ειχε και τον εβαλε μεσα..τον διπλωσε
αχαχαχαχαχαχαχα
ρε μαλακα στεκεις;;;;;
εχεις παρει τιποτα;;;;
πες μου
εισαι τοσο αχαχουχας τελικα;;;;
εκανε λιγο χωρο μεσα στην βαρκα, εριξε στην θαλασσα τα κοφινια που ειχε και τον εβαλε μεσα..τον διπλωσε
αχαχαχαχαχαχαχα
οταν γαμισεις εσυ και ο ξαδερφος ελα μαθε με...μεχρι τοτε στο νου στη τσουτσου μη στη φαει ο λευκος.η μερκελ σε περιμενει να πας να κανεις σκαουτ γιδι αφου δε σου εκατσε η αγγλια.ψηφιζεις κι ολας στοκο.
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
α θα σε μαλωσω ψαρα της γοπας
εδω εισαι φαουλ
μιλαμε για ψαρεμα και επειδη πηρες πουλο με πηγες στα επαγγελματικα
αχαχαχαχαχα
ποια επαγγελματικα ρε μπαιγνιο?εσυ ειπες για κοφινια.....ρε το ξιφοπαραγαδο ειναι ερασιτεχνικο?πες μου και τετοια![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εσυ θα τον εβαζες μεσα στανταρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
διαβασε την προηγουμενη σελιδα, απαντηση μου περι παραγαδιου επειδη μ εχεις πρηξει τ αρχιδια..
και ο χρονος ηταν καλοκαιρακι
μην πηδας σελιδες επειδη δεν εχεις μουνι
ε τοσο μλκας εισαι......καλοκαιρακι......μλκα ξιφοπαραγαδο δε πεφτει καλοκαιρακι.....δλδ οπως το πας εσυ απο μαι(απαγορευεται) μεχρι σεπτεμβρη.τωρα για μουνι......αστο σαν εκεινο με το κεφαλο και το λαγο εισαι.μπολντιζεις μαν
Καποιος εκλασε και φοβηθηκε!!!θα εννοεις εκεινον που ειχε βγει σε βαθος 30-40 ποντων..διπλα στην στερια
στο χωριο φιλου μου, ανοιξη, ειχαν δει μεγαλο λευκο γυρω στα 4 μετρα, εκανε μια γυρα εκει που κανουν μπανιο το καλοκαιρι, μιλαμε για βαθος 2-2,5 μετρα, και μετα εφυγε στ ανοιχτα
![]()
![]()
![]()
![]()
το καλυτερο.......και καλα σε φαση απο ολη την ελλαδα ψαραδες υποβρυχιοι.ο τυπος λεγοντας τις ιστοριες του......καρφωσε κεφαλο 5-6 κιλα και λαγο εξω με την ιδια βεργα.
τυπε σε εχασα.....για κανα φρυγαδελι πες να τα βρουμε![]()
![]()
Βαλτε και φωτογραφιες απο θυματα επιθεσης καρχαρια. Τιποτα κομενα ποδια, χερια. Να μην ξανα μπουμε στη θαλασσα.