Νέα

Άνθρωπος στα λημέρια λευκού καρχαρία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτο λεω

οτι μ εκπλησεις που το εχαψες..ημουν ακρως ειρωνικος αλλα ...που...πιστευα σου λεω οτι στροφαρεις..

στο εχω γραψει 5 φορες οτι ημουν ειρωνικος και δεν μπορω να ειμαι αλλιως μ εναν ανθρωπο που μου λεει οτι λεω ψεματα επειδη οι καρχαριες βυθου ειναι ΦΑΦΟΥΤΗΔΕΣ!!!!!!!!

κοιτα να δεις γραψε με στ αρχιδια σου..δεν μ ενδιαφερει..ειπαμε με φοτος..θα στα φτιαξω ολα μια χαρα..

απο κει και περα δεν μπορω να σε πεισω οτι το εβγαλε εξω..ειπαμε εισαι γαμαουα..κανεις και ψαροτουφεκο

και στ αρχιδια μου να το πιστεψεις..ο συγκεκριμενος ζει για την θαλασσα..και δεν μασαει μια..απο μικρο παιδακι..δεν παιρνει ψαροτουφεκακι να χτυπαει σμερνες..

οκ στην περιπτωση που δε θες να εισαι ειρωνικος εχεις σοβαρη απαντηση σε αυτη τη μαλακια? ΟΧΙ.
αρα αλλου να τα πουλησεις αυτα τα "ημουν ειρωνικος". οταν δε σε παιρνει το παιζεις τρελιτσα δηλαδη. και γραφεις και ψεμματα για δηθεν δηλωσεις που ειπα. αυτα ειναι καραγκιοζιες.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
οκ στην περιπτωση που δε θες να εισαι ειρωνικος εχεις σοβαρη απαντηση σε αυτη τη μαλακια? ΟΧΙ.
αρα αλλου να τα πουλησεις αυτα τα "ημουν ειρωνικος". οταν δε σε παιρνει το παιζεις τρελιτσα δηλαδη. και γραφεις και ψεμματα για δηθεν δηλωσεις που ειπα. αυτα ειναι καραγκιοζιες.
αντε μαλακα εχεις καει και συ
δεν πας για κανα μπανιο να δειξεις τα τατουαζ μπας και συνελθεις
αντε μαλακα με καρχαριες και μαλακιες ασχολεισαι
προσεχε

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

τα ψεματα μου θα φανουν συντομα με φοτος ειπαμε κατω απ οσα εγραψες...και αφου τα δεις συγκεντρωμενα θα κρινεις κ εσυ ο ιδιος ποσο απεχουν απ οσα εγραψα πριν 10 λεπτα..

για το πως το εφερε εξω πηγαινε ρωτησε τον..οπως και για το ποση ωρα θα εκανε να το σηκωσει..ή σε τι κατασταση θα ηταν το καρχαριοειδες..να σου δωσω το κινητο του εαν καιγεσε τοσο να το μαθεις..εγω ξερω οτι ειδα ενα 2,5-3μετρο καρχαριοειδες στο λιμανι..μαζι μ αλλα 50 ατομα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ (ΕΚΤΟΡ) ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

-> 3 μετρο ψυγειο σε βαρκα;;;; να το συζητησουμε ρε παιδι μου...

που το ειπα αυτο ρε καραγκιοζη?

-> με πλαστικη βαρκα δεν ψαρευεις...δεν ριχνεις παραγαδια

-> οι καρχαριες εχουν ολοι ραχιαια πτερυγια

-> εκτος απο εμενα που ειμαι γαμαουα δεν μπορει κανεις να σηκωσει καρχαριοειδες!!!!δεν υπαρχει περιπτωση!!

-> οι καρχαριες βυθου ειναι φαφουτηδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ γιατι τρωνε πλαγκτον!!!!

-> ειμαι δοκτορ στους καρχαριες

-> ειμαι μαγκας και εξυπνος..Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΑΟΥΑ..δεν με κοροιδευει κανενας εμενα...!!!

γι αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε σαν κρατος...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αντε μαλακα εχεις καει και συ
δεν πας για κανα μπανιο να δειξεις τα τατουαζ μπας και συνελθεις
αντε μαλακα με καρχαριες και μαλακιες ασχολεισαι
προσεχε

παω για καφε γιατι δε θελω να δω τον φουφουτο να γελοιοποιειται παραπανω σημερα. μαλλον κατι εχει αυτες τις μερες, ας ελπισουμε να του περασει χαχα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Κανονίστε να βγείτε παρέα για κανά καφέ και σταματήστε το ξεκατίνιασμα. :)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Mακριά θα πάει η βαλίτσα με τον καρχαρία;  :-

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
παραμυθας δεν ειμαι

οπως ειμαι στην ζωη μου ειμαι κ εδω μεσα

ειπαμε φοτος κατω απ οσα εχει γραψει

kαποιος απο τους 2 στην ιστορια ειναι λαθος..και δεν μπορει να ειμαι εγω που λεω την αληθεια

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πω το πιο ενδιαφέρον θέμα εδώ μέσα είναι για τους καρχαρίες, κει φτάσαμε. :tooth:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Πω το πιο ενδιαφέρον θέμα εδώ μέσα είναι για τους καρχαρίες, κει φτάσαμε. :tooth:

εσυ εχεις κανει μπανιο διπλα σε φωκιες κ δελφινια?ετσι κοκκαλιαρα που εισαι θα σε περασουν για καραβιδα ειδικα αν εχεις κ μουστακια

Επισκέπτης
Δεν ξερω ποιος εχει δικιο, φουφουτος ή εκτορας, αλλα εμενα γαμηθηκε η ψυχολογια μου με αυτα που διαβασα. Και μου λεει το αφεντικο οταν κλεισουμε το μαγαζι να παμε θαλασσα για κανα ψαρακι. Δεν τρελαθηκα ακομα. να τρωω τις σαρδελες και ξαφνικα να μαζευτουν οι συγγενεις τους και να μου τη πεσουν. Μηπως νa γινω χορtοφαγος σαν τη Velvy να εχω το κεφαλι μου ησυχο ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν ξερω ποιος εχει δικιο, φουφουτος ή εκτορας, αλλα εμενα γαμηθηκε η ψυχολογια μου με αυτα που διαβασα. Και μου λεει το αφεντικο οταν κλεισουμε το μαγαζι να παμε θαλασσα για κανα ψαρακι. Δεν τρελαθηκα ακομα. να τρωω τις σαρδελες και ξαφνικα να μαζευτουν οι συγγενεις τους και να μου τη πεσουν. Μηπως νa γινω χοροφαγος σαν τη Velvy να εχω το κεφαλι μου ησυχο ?
τρωει χορευτες η βελβω ρε? :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μαs την πεσανε και τα  ψαρια τωρα?

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
1.jpg

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ

[URL unfurl="true"]http://sharkyear.com/2012/recent-shark-records-from-the-mediterranean-and-european-region.html[/url]

* ΔΟΚΤΩΡΑ ΕΚΤΟΡ και το αλλο το παλαμιδι που ψαρευει γοπες, το νουμερο 7 αλιευσε ο ξαδερφος..με σκουρο καφε δερμα ομως

φουφου μετα τα κολιε και κτλ με τι τον φαγατε?στη σχαρα η σκορδαλια?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σε αποκλειστικη μεταδοση ο διμετρος ξανθος τζεντελμαν πρασινοματης φουφουτος σωζει την βελβυ απο επιθεση κροκονταιλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom