Νέα

Άνθρωπος στα λημέρια λευκού καρχαρία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όχι ρε φίλε..
Φοβήθηκες το πιο φιλικό προς τον άνθρωπο θηλαστικό??

εχω πετυχει κοπαδι απο σπαθοδελφινα σε βουτια στα ανοιχτα και ομολογω οτι μου χαλασαν τελειως τη χαλαρωση. μαυρα αραχνα και τεραστια 10 μετρα φτανουν μηκος το καθενα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στη Σαμοθρακη υπαρχει μια παραλια που κολυμπανε φωκιες,εκανα μπανιο κοντα τους και δεν φοβηθηκα,μετα απο λιγο ειδα ενα δελφινι και σκεφτομουν οτι "ελα μωρε ακακο ειναι",οταν εφτασε σε αποσταση 30-40 μετρων και καταλαβα τον ογκο του την εκανα αρον-αρον για τη στερια :cheesy:

αν ειχες κανα ψαρακι στη ζωνη θα εβλεπες αν θα φοβοσουν τη φωκια η οχι  :grin:

Επισκέπτης
Έχω βρεθεί σε πιο κοντινή απόσταση αλλά το πρόγκηξε ένας μαλάκας με τζετ σκι..
Ρε συ ειχα παει στο Αττικο ζωολογικο παρκο και τα ειδα,το δελφινι εχει τρομερη δυναμη,μια κινηση απλη να κανει λιγο αγαρμπα θα σε κοψει στα δυο,ειδικα οπως παιζουν με τις μουσοουδες τους ετσι και σε πετυχει και εισαι στα ανοιχτα θα μεινεις εκει :S

Επισκέπτης
Επισης οταν κολλησει παρασιτα βγαινει στις ακτες και τριβεται στα βραχια, αρα ναι μπορει να εμφανιστει πολυ κοντα στις ακτες.

:new_shocked: :new_shocked:

Ρε κοψτε τις μαλακιες λεμε. Με αυτα που διαβαζω οχι στη θαλασσα δεν ξαναμπαινω, ουτε απ' εξω δεν περναω. Αυτο μας ελειπε τωρα, να βγαινουν οι καρχαριες και οι ξιφιες στη στερια και να μας κυνηγανε......

Επισκέπτης

Ρε κοψτε τις μαλακιες λεμε. Με αυτα που διαβαζω οχι στη θαλασσα δεν ξαναμπαινω, ουτε απ' εξω δεν περναω. Αυτο μας ελειπε τωρα, να βγαινουν οι καρχαριες και οι ξιφιες στη στερια και να μας κυνηγανε......
Και δεν τρωγετε ο μαλακας ο καρχαριας,αμα δω ξιφια κοντα στη στερια θα του ριξω πετρονι και θα αναψω τα καρβουνα μετα :grin:

edit.Ρε μαλακα Παραλιμνιε αφου σε ποταμια πας διακοπες τι φοβασαι? :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
axaxaxax

Aσε μας ρε στοκαρι που ''πιανεις'' κιολλας

πονηριδης κλασικος ξερολας

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ (ΕΚΤΟΡ) ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

-> 3 μετρο ψυγειο σε βαρκα;;;; να το συζητησουμε ρε παιδι μου...

-> με πλαστικη βαρκα δεν ψαρευεις...δεν ριχνεις παραγαδια

-> οι καρχαριες εχουν ολοι ραχιαια πτερυγια

-> εκτος απο εμενα που ειμαι γαμαουα δεν μπορει κανεις να σηκωσει καρχαριοειδες!!!!δεν υπαρχει περιπτωση!!

-> οι καρχαριες βυθου ειναι φαφουτηδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ γιατι τρωνε πλαγκτον!!!!

-> ειμαι δοκτορ στους καρχαριες

-> ειμαι μαγκας και εξυπνος..Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΑΟΥΑ..δεν με κοροιδευει κανενας εμενα...!!!

γι αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε σαν κρατος...

οταν τσαντιζεσαι γελοιοποιεισαι χειροτερα φουφουτε. φιλικα στο λεω.
υ.γ. αν θες να επαναλαμβανεις τις αποψεις μου να βαζεις παραθεσεις, οχι να γραφεις ψεμματα. μη γινεσαι και καραγκιοζης εκτος απο αστειος  ;)

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Κάλυψαν τη μαλακία του φιλαράκου με το ψαροτούφεκο μια χαρά πάντως.
Αφού δε μας είπαν πως πήγε και για ποτό στο ντολφιν ο ξιφίας πάλι καλά..

στροφαρεις αντιστροφα εσυ

ευγε

εξαλλου oi ξιφιες δεν επιτιθενται

[URL unfurl="true"]http://the.honoluluadvertiser.com/article/2004/Jan/20/il/il02a.html[/url]

Επισκέπτης
Ρε συ ειχα παει στο Αττικο ζωολογικο παρκο και τα ειδα,το δελφινι εχει τρομερη δυναμη,μια κινηση απλη να κανει λιγο αγαρμπα θα σε κοψει στα δυο,ειδικα οπως παιζουν με τις μουσοουδες τους ετσι και σε πετυχει και εισαι στα ανοιχτα θα μεινεις εκει :S
Κοίτα, ότι μπρεί να σε κόψει φέτες λόγω μεγέθους και δύναμης μπορεί.
Δεν το κάνει όμως γιατί κρατάει από μόνο του απόσταση ασφαλείας από σένα..

Επισκέπτης
edit.Ρε μαλακα Παραλιμνιε αφου σε ποταμια πας διακοπες τι φοβασαι? :think:

Παω και στη θαλασσα και οφειλω να παιρνω τα μετρα μου.
Μου εχουν τυχει πολλα στη θαλασσα γιαυτο φοβαμε. Μου εχουν επιτεθει καρχαριες, μεδουσες, χταποδια. Αλλα με αυτα που διαβαζω βλεπω οτι εχουν αποθρασυνθει τα ψαρια και την πεφτουν στους ανθρωπους και στη στερια. Πουθενα δεν μπορουμε να ειμαστε ασφαλεις αυτη την εποχη με την οικονομικη κριση.

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
οταν τσαντιζεσαι γελοιοποιεισαι χειροτερα φουφουτε. φιλικα στο λεω.
υ.γ. αν θες να επαναλαμβανεις τις αποψεις μου να βαζεις παραθεσεις, οχι να γραφεις ψεμματα. μη γινεσαι και καραγκιοζης εκτος απο αστειος  ;)

να τσαντιζομαι;;;;;

μην ανυσηχεις και θα τα βαλω και σε παραθεσεις

και απο κατω με φοτος μου -που εχω ηδη ποσταρει- που θα αποδεικνυουν ποσο ασχετος εισαι..ΔΟΚΤΟΡΑ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

To xειροτερο ειναι με την παρτυ σου οτι δεν μπορεις να πεις/παραδεχθεις οτι εισαι λαθος, και προκειμενου να καλυφθεις φτανεις σε σημεια γελοιοτητας..οπως πχ φαφουτηδες καρχαριες..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα αυτα που εγραψα ειναι μια γρηγορη περιληψη οσαν εχεις γραψει!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να τσαντιζομαι;;;;;

μην ανυσηχεις και θα τα βαλω και σε παραθεσεις

και απο κατω με φοτος μου που θα αποδεικνυουν ποσο ασχετος εισαι..ΔΟΚΤΟΡΑ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

To xειροτερο ειναι με την παρτυ σου οτι δεν μπορεις να πεις ειμαι λαθος, και προκειμενου να καλυφθεις φτανεις σε σημεια γελοιοτητας..οπως πχ φαφουτηδες καρχαριες..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα αυτα που εγραψα ειναι μια γρηγορη περιληψη οσαν εχεις γραψει!
:jerking:
θα σε ξεφτυλισω πολυ ασχημα γιατι σχεδον το παρακαλας απο οτι φαινεται

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

ετσι
στο τελος θα φοβασαι να ανοιξεις κ κονσερβα τονου τρατα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:jerking:
θα σε ξεφτυλισω πολυ ασχημα γιατι σχεδον το παρακαλας απο οτι φαινεται

ακυρο, θα σε γραψω σταρχιδια μου οπως οι υπολοιποι.

μια και μοναδικη περιληψη θα κανω για να δουνε οσοι χασανε ποσο βλακας εισαι

-πως μετεφερε ρε φουφουτε 3μετρα ψαρι σε 4μετρα βαρκα?
-απαντηση foufoutos: το διπλωσε.

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ακυρο, θα σε γραψω σταρχιδια μου οπως οι υπολοιποι.

μια και μοναδικη περιληψη θα κανω για να δουνε οσοι χασανε ποσο βλακας εισαι

-πως μετεφερε ρε φουφουτε 3μετρα ψαρι σε 4μετρα βαρκα?
-απαντηση foufoutos: το διπλωσε.

αυτο λεω

οτι μ εκπλησεις που το εχαψες..ημουν ακρως ειρωνικος αλλα ...που...πιστευα σου λεω οτι στροφαρεις..

στο εχω γραψει 5 φορες οτι ημουν ειρωνικος και δεν μπορω να ειμαι αλλιως μ εναν ανθρωπο που μου λεει οτι λεω ψεματα επειδη οι καρχαριες βυθου ειναι ΦΑΦΟΥΤΗΔΕΣ!!!!!!!!

κοιτα να δεις γραψε με στ αρχιδια σου..δεν μ ενδιαφερει..ειπαμε με φοτος..θα στα φτιαξω ολα μια χαρα..

απο κει και περα δεν μπορω να σε πεισω οτι το εβγαλε εξω..ειπαμε εισαι γαμαουα..κανεις και ψαροτουφεκο

και στ αρχιδια μου να το πιστεψεις..ο συγκεκριμενος ζει για την θαλασσα..και δεν μασαει μια..απο μικρο παιδακι..δεν παιρνει ψαροτουφεκακι να χτυπαει σμερνες..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.576
Πόντοι
2.606

παντως με αυτα τα μπραζιλιαν που φορανε οι γκομενες και τσουχτρα να σαι θες να βγεις εξω... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom