Επισκέπτης
οταν εφτασε σε αποσταση 30-40 μετρων και καταλαβα τον ογκο του την εκανα αρον-αρον για τη στερια![]()
Όχι ρε φίλε..
Φοβήθηκες το πιο φιλικό προς τον άνθρωπο θηλαστικό??
οταν εφτασε σε αποσταση 30-40 μετρων και καταλαβα τον ογκο του την εκανα αρον-αρον για τη στερια![]()
Kαι λιγα ειπα 30-40 μετρα,πολυ παραπανω ητανΌχι ρε φίλε..
Kαι λιγα ειπα 30-40 μετρα,πολυ παραπανω ηταν
Εσυ θα το επαιρνες αγκαλια να σε κανει βολτουλα?
Όχι ρε φίλε..
Στη Σαμοθρακη υπαρχει μια παραλια που κολυμπανε φωκιες,εκανα μπανιο κοντα τους και δεν φοβηθηκα,μετα απο λιγο ειδα ενα δελφινι και σκεφτομουν οτι "ελα μωρε ακακο ειναι",οταν εφτασε σε αποσταση 30-40 μετρων και καταλαβα τον ογκο του την εκανα αρον-αρον για τη στερια![]()
Ρε συ ειχα παει στο Αττικο ζωολογικο παρκο και τα ειδα,το δελφινι εχει τρομερη δυναμη,μια κινηση απλη να κανει λιγο αγαρμπα θα σε κοψει στα δυο,ειδικα οπως παιζουν με τις μουσοουδες τους ετσι και σε πετυχει και εισαι στα ανοιχτα θα μεινεις εκει :SΈχω βρεθεί σε πιο κοντινή απόσταση αλλά το πρόγκηξε ένας μαλάκας με τζετ σκι..
Επισης οταν κολλησει παρασιτα βγαινει στις ακτες και τριβεται στα βραχια, αρα ναι μπορει να εμφανιστει πολυ κοντα στις ακτες.
Και δεν τρωγετε ο μαλακας ο καρχαριας,αμα δω ξιφια κοντα στη στερια θα του ριξω πετρονι και θα αναψω τα καρβουνα μετα![]()
Ρε κοψτε τις μαλακιες λεμε. Με αυτα που διαβαζω οχι στη θαλασσα δεν ξαναμπαινω, ουτε απ' εξω δεν περναω. Αυτο μας ελειπε τωρα, να βγαινουν οι καρχαριες και οι ξιφιες στη στερια και να μας κυνηγανε......
axaxaxax
Aσε μας ρε στοκαρι που ''πιανεις'' κιολλας
πονηριδης κλασικος ξερολας
ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ (ΕΚΤΟΡ) ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!
-> 3 μετρο ψυγειο σε βαρκα;;;; να το συζητησουμε ρε παιδι μου...
-> με πλαστικη βαρκα δεν ψαρευεις...δεν ριχνεις παραγαδια
-> οι καρχαριες εχουν ολοι ραχιαια πτερυγια
-> εκτος απο εμενα που ειμαι γαμαουα δεν μπορει κανεις να σηκωσει καρχαριοειδες!!!!δεν υπαρχει περιπτωση!!
-> οι καρχαριες βυθου ειναι φαφουτηδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ γιατι τρωνε πλαγκτον!!!!
-> ειμαι δοκτορ στους καρχαριες
-> ειμαι μαγκας και εξυπνος..Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΑΟΥΑ..δεν με κοροιδευει κανενας εμενα...!!!
γι αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε σαν κρατος...
Κάλυψαν τη μαλακία του φιλαράκου με το ψαροτούφεκο μια χαρά πάντως.
Αφού δε μας είπαν πως πήγε και για ποτό στο ντολφιν ο ξιφίας πάλι καλά..
Κοίτα, ότι μπρεί να σε κόψει φέτες λόγω μεγέθους και δύναμης μπορεί.Ρε συ ειχα παει στο Αττικο ζωολογικο παρκο και τα ειδα,το δελφινι εχει τρομερη δυναμη,μια κινηση απλη να κανει λιγο αγαρμπα θα σε κοψει στα δυο,ειδικα οπως παιζουν με τις μουσοουδες τους ετσι και σε πετυχει και εισαι στα ανοιχτα θα μεινεις εκει :S
edit.Ρε μαλακα Παραλιμνιε αφου σε ποταμια πας διακοπες τι φοβασαι?![]()
οταν τσαντιζεσαι γελοιοποιεισαι χειροτερα φουφουτε. φιλικα στο λεω.
υ.γ. αν θες να επαναλαμβανεις τις αποψεις μου να βαζεις παραθεσεις, οχι να γραφεις ψεμματα. μη γινεσαι και καραγκιοζης εκτος απο αστειος ;)
Δεν το ρισκαρωΚοίτα, ότι μπρεί να σε κόψει φέτες λόγω μεγέθους και δύναμης μπορεί.
Δεν το κάνει όμως γιατί κρατάει από μόνο του απόσταση ασφαλείας από σένα..
να τσαντιζομαι;;;;;
μην ανυσηχεις και θα τα βαλω και σε παραθεσεις
και απο κατω με φοτος μου που θα αποδεικνυουν ποσο ασχετος εισαι..ΔΟΚΤΟΡΑ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
To xειροτερο ειναι με την παρτυ σου οτι δεν μπορεις να πεις ειμαι λαθος, και προκειμενου να καλυφθεις φτανεις σε σημεια γελοιοτητας..οπως πχ φαφουτηδες καρχαριες..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απλα αυτα που εγραψα ειναι μια γρηγορη περιληψη οσαν εχεις γραψει!
![]()
Ρε κοψτε τις μαλακιες λεμε. Με αυτα που διαβαζω οχι στη θαλασσα δεν ξαναμπαινω, ουτε απ' εξω δεν περναω. Αυτο μας ελειπε τωρα, να βγαινουν οι καρχαριες και οι ξιφιες στη στερια και να μας κυνηγανε......
θα σε ξεφτυλισω πολυ ασχημα γιατι σχεδον το παρακαλας απο οτι φαινεται
θα σε ξεφτυλισω πολυ ασχημα γιατι σχεδον το παρακαλας απο οτι φαινεται
ακυρο, θα σε γραψω σταρχιδια μου οπως οι υπολοιποι.
μια και μοναδικη περιληψη θα κανω για να δουνε οσοι χασανε ποσο βλακας εισαι
-πως μετεφερε ρε φουφουτε 3μετρα ψαρι σε 4μετρα βαρκα?
-απαντηση foufoutos: το διπλωσε.
παντως με αυτα τα μπραζιλιαν που φορανε οι γκομενες και τσουχτρα να σαι θες να βγεις εξω...![]()