foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Πάντως είναι λίγο κρίμα κάτι εικόνες που βάλατε πριν.![]()
με τον μουζουρακη;
Πάντως είναι λίγο κρίμα κάτι εικόνες που βάλατε πριν.![]()
με τον μουζουρακη;
Με τα σφαγμένα.
Παντως εγω με τη θαλασσα εχω θεμα. Πριν χρονια ειχα παει στην Παρο διακοπες. Εμενα το ψαρεμα δε μου αρεσει, προτειμουσα να αραζω στην παραλια και να παιρνω ματι τα ξεκωλακια, αλλα ειχαμε στην παρεα εναν που του αρεσε να ψαρευει. Μια μερα μ΄εψησε να παμε μαζι για ψαρεμα. Εριξα δυο πετονιες και περιμενα να τσιμπισει κατι. Περασε κανα μισαωρο και τοτε κατι τσιμπισε. Αρχισα να τραβαω την πετονια εξω. Αλλα με δυσκολια την εφερνα. καταλαβαμε και ο δυο οτι κατι μεγαλο ειχα πιασει. Με πολυ προσοχη και αγωνια τραβαγαμε και οι δυο μαζι την πετονια. Και σε λιγο αυτο που ειδαμε μας εκανε να τα χασουμε. Ειχα πιασει με την πετονια την Αντιπαρο και την εφερνα προς το μερος μας. Μολις το καταλαβαμε αφησαμε τις πετονιες και το βαλαμε στα ποδια. Απο τοτε ουτε ν΄ακουσω δε θελω για ψαρεμα.
Παντως εγω με τη θαλασσα εχω θεμα. Πριν χρονια ειχα παει στην Παρο διακοπες. Εμενα το ψαρεμα δε μου αρεσει, προτειμουσα να αραζω στην παραλια και να παιρνω ματι τα ξεκωλακια, αλλα ειχαμε στην παρεα εναν που του αρεσε να ψαρευει. Μια μερα μ΄εψησε να παμε μαζι για ψαρεμα. Εριξα δυο πετονιες και περιμενα να τσιμπισει κατι. Περασε κανα μισαωρο και τοτε κατι τσιμπισε. Αρχισα να τραβαω την πετονια εξω. Αλλα με δυσκολια την εφερνα. καταλαβαμε και ο δυο οτι κατι μεγαλο ειχα πιασει. Με πολυ προσοχη και αγωνια τραβαγαμε και οι δυο μαζι την πετονια. Και σε λιγο αυτο που ειδαμε μας εκανε να τα χασουμε. Ειχα πιασει με την πετονια την Αντιπαρο και την εφερνα προς το μερος μας. Μολις το καταλαβαμε αφησαμε τις πετονιες και το βαλαμε στα ποδια. Απο τοτε ουτε ν΄ακουσω δε θελω για ψαρεμα.
Πρεπει καποτε να με κερασεις απο αυτο που πινεις.Παντως εγω με τη θαλασσα εχω θεμα. Πριν χρονια ειχα παει στην Παρο διακοπες. Εμενα το ψαρεμα δε μου αρεσει, προτειμουσα να αραζω στην παραλια και να παιρνω ματι τα ξεκωλακια, αλλα ειχαμε στην παρεα εναν που του αρεσε να ψαρευει. Μια μερα μ΄εψησε να παμε μαζι για ψαρεμα. Εριξα δυο πετονιες και περιμενα να τσιμπισει κατι. Περασε κανα μισαωρο και τοτε κατι τσιμπισε. Αρχισα να τραβαω την πετονια εξω. Αλλα με δυσκολια την εφερνα. καταλαβαμε και ο δυο οτι κατι μεγαλο ειχα πιασει. Με πολυ προσοχη και αγωνια τραβαγαμε και οι δυο μαζι την πετονια. Και σε λιγο αυτο που ειδαμε μας εκανε να τα χασουμε. Ειχα πιασει με την πετονια την Αντιπαρο και την εφερνα προς το μερος μας. Μολις το καταλαβαμε αφησαμε τις πετονιες και το βαλαμε στα ποδια. Απο τοτε ουτε ν΄ακουσω δε θελω για ψαρεμα.
νομιζω στην σαντορινη πριν 2 χρονια στην κοκκινη παραλια τρυπησε ξιφιας τουριστρια
κάτσε τώρα ψάχνει στατιστικές για θανατηφόρα τσιμπήματα μέδουσας στον βόρειο Αργοσαρωνικό![]()
![]()
δεν εχεις σταματημο ετσι?![]()
οι καρχαριες δεν τρωνε ανθρωπους
πολυ σπανιο
κάτσε τώρα ψάχνει στατιστικές για θανατηφόρα τσιμπήματα μέδουσας στον βόρειο Αργοσαρωνικό
κάτσε τώρα ψάχνει στατιστικές για θανατηφόρα τσιμπήματα μέδουσας στον βόρειο Αργοσαρωνικό
Ειχα πιασει με την πετονια την Αντιπαρο και την εφερνα προς το μερος μας. Μολις το καταλαβαμε αφησαμε τις πετονιες και το βαλαμε στα ποδια. Απο τοτε ουτε ν΄ακουσω δε θελω για ψαρεμα.
![]()
![]()
δεν εχεις σταματημο ετσι?![]()