Νέα

Άνθρωπος στα λημέρια λευκού καρχαρία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παντως εγω με τη θαλασσα εχω θεμα. Πριν χρονια ειχα παει στην Παρο διακοπες. Εμενα το ψαρεμα δε μου αρεσει, προτειμουσα να αραζω στην παραλια και να παιρνω ματι τα ξεκωλακια, αλλα ειχαμε στην παρεα εναν που του αρεσε να ψαρευει. Μια μερα μ΄εψησε να παμε μαζι για ψαρεμα. Εριξα δυο πετονιες και περιμενα να τσιμπισει κατι. Περασε κανα μισαωρο και τοτε κατι τσιμπισε. Αρχισα να τραβαω την πετονια εξω. Αλλα με δυσκολια την εφερνα. καταλαβαμε και ο δυο οτι κατι μεγαλο ειχα πιασει. Με πολυ προσοχη και αγωνια τραβαγαμε και οι δυο μαζι την πετονια. Και σε λιγο αυτο που ειδαμε μας εκανε να τα χασουμε. Ειχα πιασει με την πετονια την Αντιπαρο και την εφερνα προς το μερος μας. Μολις το καταλαβαμε αφησαμε τις πετονιες και το βαλαμε στα ποδια. Απο τοτε ουτε ν΄ακουσω δε θελω για ψαρεμα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
sspam.jpg

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
επιθεση λευκου σε κοπελα

της εκοψε το ποδι απο γονατο

καποιος απαθανατισε την σκηνη..το βλεπετε απο το 1:19 στο βιντεο

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.474
Πόντοι
2.886
Παντως εγω με τη θαλασσα εχω θεμα. Πριν χρονια ειχα παει στην Παρο διακοπες. Εμενα το ψαρεμα δε μου αρεσει, προτειμουσα να αραζω στην παραλια και να παιρνω ματι τα ξεκωλακια, αλλα ειχαμε στην παρεα εναν που του αρεσε να ψαρευει. Μια μερα μ΄εψησε να παμε μαζι για ψαρεμα. Εριξα δυο πετονιες και περιμενα να τσιμπισει κατι. Περασε κανα μισαωρο και τοτε κατι τσιμπισε. Αρχισα να τραβαω την πετονια εξω. Αλλα με δυσκολια την εφερνα. καταλαβαμε και ο δυο οτι κατι μεγαλο ειχα πιασει. Με πολυ προσοχη και αγωνια τραβαγαμε και οι δυο μαζι την πετονια. Και σε λιγο αυτο που ειδαμε μας εκανε να τα χασουμε. Ειχα πιασει με την πετονια την Αντιπαρο και την εφερνα προς το μερος μας. Μολις το καταλαβαμε αφησαμε τις πετονιες και το βαλαμε στα ποδια. Απο τοτε ουτε ν΄ακουσω δε θελω για ψαρεμα.

Σουρρεαλιστικό !

Θα μπορουσε να το κάνει πίνακα

ο Σαλβαδορ Νταλι

URL]]

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Eσυ καλύτερα να κάθεσαι σπιτι τυπε με αυτα που σου συμβαινουν...
παλι καλά που δεν επιασες το νησάκι του γουλανδρή,
θα το χες βγάλει έξω για πλακα  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πρεπει καποτε να με κερασεις απο αυτο που πινεις.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
^^
Xαχαχαχαχα κουκλί μου!!

*Για τον Μάιλο.

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
οι καρχαριες δεν τρωνε ανθρωπους
πολυ σπανιο

AYστραλια προσφατο..λευκος τον εκοψε στην μεση βασει μαρτυριων..δεν ξερω εαν βρεθηκε τπτ απο το παλικαρι

http://[URL unfurl="true"]www.highlighthollywood.com/wp-content/uploads/2012/07/Surfer_ben_linden.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.cbsnews.com/8301-202_162-57472784/australia-mulls-end-to-ban-on-great-white-fishing-after-surfer-ben-linden-mauled-to-death/]http://www.cbsnews.com/8301-202_162-57472784/australia-mulls-end-to-ban-on-great-white-fishing-after-surfer-ben-linden-mauled-to-death/[/url[/URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ειχα πιασει με την πετονια την Αντιπαρο και την εφερνα προς το μερος μας. Μολις το καταλαβαμε αφησαμε τις πετονιες και το βαλαμε στα ποδια. Απο τοτε ουτε ν΄ακουσω δε θελω για ψαρεμα.

τυπε κοψε να κοντραρεσαι τον φουφουτο γιατι θα γραψει οτι τραβηξε τη ναξο στο επομενο ποστ.

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:

δεν εχεις σταματημο ετσι?  :2funny:

μετα την πουτσα που εφαγες,(πριν λιγο ποσταρα φοτος απο το ειδος του καρχαρια αλλα και τα δοντια) δειχνοντας ποσο ξεροκεφαλος ανιδεος εισαι συνεχιζεις;;;

αλλη πουτσα:
www.otherside.gr/2009/09/epithesi-ksifia-se-30xroni-sti-santorini/]http://www.otherside.gr/2009/09/epithesi-ksifia-se-30xroni-sti-santorini/[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom