Νέα

Άνθρωπος στα λημέρια λευκού καρχαρία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ο χασικλακης εχει ωραια φωνη...αλλα ειναι τοσο χαλιας που θα πρεπε να τον ξυρισουν για παραδειγματισμο...ασε τις πιπες που λεει...

οταν στον καφε μπερδευει την ζαχαρη, τι θελεις να πει;;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ασε που εχει καραφλα και αφηνει και μαλλι μοικανε

σαν μαδημενο πουλι με τσουλουφι ειναι

Mouzourakis.jpg

Δεν υπάρχει χειρότερο. Συμφιλιώσου με το ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΛΛΙΑ ΠΙΑ.

Μα κοίτα τατουάζ στο χέρι.

μ αυτο που εγραψες με κανεις να πιστευω οτι εχεις χρονια αγαμια

Δε σε ενόχλησε ο Μιχαλάκης και σε ενόχλησε αυτό? :P
Όχι ντάξει, μερικοί μήνες είναι μόνο. :tooth:

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αυτα τα ζευγαρια ειναι εκκεντρικα..ειναι σταρς

η σολωμου θα ξυρισει το κοτοπουλισιο κεφαλι της και την αφανα θα του την δωσει εκεινου

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οταν στον καφε μπερδευει την ζαχαρη, τι θελεις να πει;;
σε κανα 2 χρονια (και πολλα βαζω) δε θα τον θυμαται ουτε η μανα του οπως γινεται συνηθως...το θεμα ειναι οτι καποιος αλλος θα βγει!

Επισκέπτης
Για ν΄αφησουμε τις μαλακιες και να επανερθουμε στο θεμα μας.
Μια φορα που λετε ειχα παει με δυο κολλητους μου σε μια ερημικη παραλια. Αραξαμε στη σκια με τις φραπεδιες μας σε πλαστικο, το ραδιακι μας και τους μπαφους μας. Αφου ειχαμε πιει κανα 4 "γαρα", λεω δε ριχνω και μια βουτια. Αρχισα να κολυμπαω σαν χελι στα καταγαλανα νερα του Κορινθιακου κολπου. Ειχα απομακρυνθει αρκετα απο την παραλια και σταματησα το κολυμπι για να ξεκουραστω οταν ξαφνικα ειδα κατι μεγαλο και σκουρο να με πλησιαζει. Εβαλα το κεφαλι μου μεσα στο νερο για να δω τι ειναι. Μου φανηκε σαν γοργονα, αλλα αφου γοργονες δεν υπαρχουν θα πρεπει να ηταν καποιο μεγαλο ψαρι. Κολυμπισα γρηγορα προς την ακτη και πιθανον να γλυτωσα απο μια επιθεση του γκριζου καραχαρια. Οταν το ειπα στους κολλητους γελαγανε και μου ελεγαν οτι δεν υπαρχουν καρχαριες στην Ελλαδα. Αμα διαβασουν αυτο το thread θα καταλαβουν ποσο δικιο ειχα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ευτυχώς που αφήσαμε τις μαλακίες. :P

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σε κανα 2 χρονια (και πολλα βαζω) δε θα τον θυμαται ουτε η μανα του οπως γινεται συνηθως...το θεμα ειναι οτι καποιος αλλος θα βγει!

μα ποιος τον προωθει αυτο τον περιθωριακο;;

παντου ειναι μεσα

σε σηριαλς, σε τραγουδια, σε talk shows

ενας καραφλας μοικανος, υπο την επιρρεια απο μπουρι μπαφου να λεει μαλακιες

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Μια φορα που λετε ειχα παει με δυο κολλητους μου σε μια ερημικη παραλια. Αραξαμε στη σκια με τις φραπεδιες μας σε πλαστικο, το ραδιακι μας και τους μπαφους μας. Αφου ειχαμε πιει κανα 4 "γαρα", λεω δε ριχνω και μια βουτια. Αρχισα να κολυμπαω σαν χελι στα καταγαλανα νερα του Κορινθιακου κολπου. Ειχα απομακρυνθει αρκετα απο την παραλια και σταματησα το κολυμπι για να ξεκουραστω οταν ξαφνικα ειδα κατι μεγαλο και σκουρο να με πλησιαζει. Εβαλα το κεφαλι μου μεσα στο νερο για να δω τι ειναι. Μου φανηκε σαν γοργονα, αλλα αφου γοργονες δεν υπαρχουν θα πρεπει να ηταν καποιο μεγαλο ψαρι. Κολυμπισα γρηγορα προς την ακτη και πιθανον να γλυτωσα απο μια επιθεση του γκριζου καραχαρια. Οταν το ειπα στους κολλητους γελαγανε και μου ελεγαν οτι δεν υπαρχουν καρχαριες στην Ελλαδα. Αμα διαβασουν αυτο το thread θα καταλαβουν ποσο δικιο ειχα.

ο κορινθιακος εχει πολλους

μπορει να ηταν και αλλο μεγαλο ψαρι ομως..αλλα δεν αποκλειεται και καρχαριας ο οποιος φοβηθηκε μολις κολυμπησες και λακισε

νομιζω στην σαντορινη πριν 2 χρονια στην κοκκινη παραλια τρυπησε ξιφιας τουριστρια

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μα ποιος τον προωθει αυτο τον περιθωριακο;;

παντου ειναι μεσα

σε σηριαλς, σε τραγουδια, σε talk shows

ενας καραφλας μοικανος, υπο την επιρρεια απο μπουρι μπαφου να λεει μαλακιες
κυκλωμα ειναι ως γνωστον...ολοι οι πουστηδες/πρεζακηδες/λεσβιες κτλ μαζι...καποιον θα βρηκε και θα τον ...προωθησε

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:2funny:

Κολύμπησες γρήγορα νομίζεις;  :grin: Αν ήταν καρχαρίας θα ήταν μάλλον χορτάτος, αλλιώς δεν θα έγραφες σήμερα.   :cheesy:

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εχω ακουσει μια ιστορια απο γερο του χωριου..που ηταν παιδακι τοτε μεσα στην βαρκα

μ ειπε οτι ειχαν παει με μια ξυλινη για ψαρεμα..τοτε τους πλησιασε καρχαριας ο οποιος ηταν πολυ μεγαλυτερος απο την 5μετρη βαρκα

αφου εκανε 2-3 γυρους δαγκωσε το ενα κουπι και το εκοψε στα 2

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μια φορα που λετε ειχα παει με δυο κολλητους μου σε μια ερημικη παραλια. Αραξαμε στη σκια με τις φραπεδιες μας σε πλαστικο, το ραδιακι μας και τους μπαφους μας. Αφου ειχαμε πιει κανα 4 "γαρα",

λεω δε ριχνω και μια βουτια. Αρχισα να κολυμπαω σαν χελι στα καταγαλανα νερα του Κορινθιακου κολπου. Ειχα απομακρυνθει αρκετα απο την παραλια και σταματησα το κολυμπι για να ξεκουραστω οταν ξαφνικα ειδα κατι μεγαλο και σκουρο να με πλησιαζει. Εβαλα το κεφαλι μου μεσα στο νερο για να δω τι ειναι. Μου φανηκε σαν γοργονα, αλλα αφου γοργονες δεν υπαρχουν θα πρεπει να ηταν καποιο μεγαλο ψαρι. Κολυμπισα γρηγορα προς την ακτη και πιθανον να γλυτωσα απο μια επιθεση του γκριζου καραχαρια. Οταν το ειπα στους κολλητους γελαγανε και μου ελεγαν οτι δεν υπαρχουν καρχαριες στην Ελλαδα. Αμα διαβασουν αυτο το thread θα καταλαβουν ποσο δικιο ειχα.

φιλε

δεν ηταν καρχαριας

ηταν πτωμα καποιου που αυτοκτονησε απο τον ισθμο λογο χρεων

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Βάζεις και τα δρογκιά μέσα??

Στη χώρα μας οι καρχαρίες ζουν κατά κύριο λόγο στις ανοιχτές θάλασσες, πολλοί από αυτούς όμως, εισέρχονται συχνά και σε κλειστούς κόλπους, όπως είναι ο Κορινθιακός, ο Παγασητικός και ο Σαρωνικός, για να αναπαραχθούν.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Τύπε προτείνω στρώμα φουσκωτό καί εσύ ανάσκελα μέ τό γάρο φούμα ντουμάνι νά σέ περάσει τό κήτος γιά τό Kamiros άλλη φορά, νά μήν ασχοληθεί. :grin:

URL]]

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
εχω ακουσει μια ιστορια απο γερο του χωριου..που ηταν παιδακι τοτε μεσα στην βαρκα

μ ειπε οτι ειχαν παει με μια ξυλινη για ψαρεμα..τοτε τους πλησιασε καρχαριας ο οποιος ηταν πολυ μεγαλυτερος απο την 5μετρη βαρκα

αφου εκανε 2-3 γυρους δαγκωσε το ενα κουπι και το εκοψε στα 2

Σαν σκηνή από το jaws μου κάνει.  :grin:

Οι ψαράδες στις ιστορίες είναι πρώτοι. Αλλά όχι και πολύ αξιόπιστοι.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom