Νέα

Άντε και γαμηθείτε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ετσι να παραδεχόμαστε μερικά πράγματα. Οχι "κατα τύχη" και "δεν ηξερα" και "έπεσα απο τα σύννεφα". Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι γι'αυτό που είσαι

Οπότε αύριο 2 ώρες ευαγγελόπουλο και μετά καπάκι η σημερινή εκπομπή της δρούζα 5 φορές

Καλή ξεκούραση - προσωρινα

ενω εσυ μαγκα δεν τα ξερεις αυτα ε..βλεπεις ολη μερα βουλη

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ετσι να παραδεχόμαστε μερικά πράγματα. Οχι "κατα τύχη" και "δεν ηξερα" και "έπεσα απο τα σύννεφα". Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι γι'αυτό που είσαι

Οπότε αύριο 2 ώρες ευαγγελόπουλο και μετά καπάκι η σημερινή εκπομπή της δρούζα 5 φορές

Καλή ξεκούραση - προσωρινα

Καλα εσενα σε δουλευουν και χαμπαρι ...

Παντως επειδη ο γιατρος ειπε να σου λεμε παντα ναι σου λεω ναι βλεπω μεσημεριατικα,τρωγοντας μπριτζολες με πατατες ...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ενω εσυ μαγκα δεν τα ξερεις αυτα ε..βλεπεις ολη μερα βουλη

Οχι ρε μάγκα δεν τα βλέπω. Κλεινω το χαζοκούτι. Ουτε τα βλέπω και μετά μπαίνω εδω μέσα και κάνω σα μυξοπαρθένα.

Μήπως βλέπεις βουλή εσυ;

Υπουργέ μάλλον δεν ξέρεις ποτε να σταματήσεις. Και αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα στο μέλλον. Όταν θα μεγαλώσεις δηλαδή και θα αρχίσεις να δουλευεις και να ζεις σαν κανονικός άνθρωπος.

Και τώρα αντε για ξάπλα - μπορεί να δεις την ιστορία με τους πακιστανούς στον ύπνο σου

Και τώρα σειρά μου να αποχωρήσω. Ευχαριστώ για τις στιγμές γέλιου

Επισκέπτης
erinal πες μου τι νουμερο στηθος εχεις και πως σου αρεσει ????

Υπουργός με έφερες σε δύσκολη θέση δεν ξέρω τι να απαντήσω τώρα. ¨ολη μου την ζωή περίμενα ένα τύπο σαν και εσένα να με φέρει σε δύκολη θέση, γλίσχρο, επονείδιστο, οξαλικό και άψυχο.
Κοντέυω να δακρύσω απο την συγκίνηση.Αλλά προτιμώ να κλάψω στην εκπομπή του Μάκη.ΘΑ την δεις φαντάζομαι. :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Υπουργός με έφερες σε δύσκολη θέση δεν ξέρω τι να απαντήσω τώρα. ¨ολη μου την ζωή περίμενα ένα τύπο σαν και εσένα να με φέρει σε δύκολη θέση, γλίσχρο, επονείδιστο, οξαλικό και άψυχο.
Κοντέυω να δακρύσω απο την συγκίνηση.Αλλά προτιμώ να κλάψω στην εκπομπή του Μάκη.ΘΑ την δεις φαντάζομαι. :2funny: :2funny: :2funny:
www.freesmileys.org] [/url]
Does not compute
Please define γλίσχρο, οξαλικό

Επισκέπτης
Οχι ρε μάγκα δεν τα βλέπω. Κλεινω το χαζοκούτι. Ουτε τα βλέπω και μετά μπαίνω εδω μέσα και κάνω σα μυξοπαρθένα.

Μήπως βλέπεις βουλή εσυ;

κ πως εχεις καταλαβει αφου δεν τα εχεις δει οτι ειναι χαζοκουτι..με αυτη την λογικη δεν θα μας οδηγησει πουθενα...ολοι τα εχουμε δει αλλος λιγο αλλος πολυ δηλ κ επειδη το ειδε ειναι αμορφωτος αυτος κ ο αλλος ειναι μορφωμενος...ο ανθρωπος μιλησε για αλλο θεμα αλλα εχουμε γεμισει ετοιμολογους βλεπω κ κακοπροερετους...

Επισκέπτης
Diky και υπουργε διαμαρτυρομαι...Δεν περιμενα να ξεπεσετε τοσο και να πατε με μια ελλεινιδα και μαλιστα γρεντζολα!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελα μωρε.. οι 1οι ειναι  η οι τελευταιοι? :P

Επισκέπτης
Diky και υπουργε διαμαρτυρομαι...Δεν περιμενα να ξεπεσετε τοσο και να πατε με μια ελλεινιδα και μαλιστα γρεντζολα!
καλά εσύ παρακάλα ακόμα την πουτάνα την Ρωσιδούλα να την βάλεις στον καλό δρόμο και να την παντρευτείς.
στο τέλος σε βλέπω να την βγάζεις και με καμιά βλάχα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Οχι Οχι o Diky και ο Υπουργος κρατανε καλα την παραδοση!Δεν θελω ατασθαλιες απο αυτους!!
μετα την απομακρυνση απ το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται... ηθελαν τα παιδια κ το κανανε μην τους το βγαζεις ξινο... δοκιμασε κ εσυ... :P

Επισκέπτης
καλά εσύ παρακάλα ακόμα την πουτάνα την Ρωσιδούλα να την βάλεις στον καλό δρόμο και να την παντρευτείς.
στο τέλος σε βλέπω να την βγάζεις και με καμιά βλάχα.

Δεν χρειαστηκε αριον να παρακαλεσω πολυ.Και γενικα δεν θελω γαμο να ξερεις....ουτε με Ρωσιδα ουτε με καμια.

Επισκέπτης
συγνωμη επειδη ειμαι λιγο ασχετος η γρεντζολα ποια ειναι?κ ποσο γρεντζολα γιατι σαν κατι να μου λεει οτι εχει χαθει το μετρο..

Επισκέπτης
συγνωμη επειδη ειμαι λιγο ασχετος η γρεντζολα ποια ειναι?κ ποσο γρεντζολα γιατι σαν κατι να μου λεει οτι εχει χαθει το μετρο..

Αμα εχεις αντοχη να διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες θα δεις για την εριναλ που ελεγε ο Diky!

Επισκέπτης
Δεν χρειαστηκε αριον να παρακαλεσω πολυ.Και γενικα δεν θελω γαμο να ξερεις....ουτε με Ρωσιδα ουτε με καμια.
με τα μυαλά που έχεις στο τέλος θα μείνεις με τον πούτσο στο χέρι δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις την κάθε Ελληνίδα εσύ όπως θέλεις δες κατ αρχήν αν εσύ έχεις το ανάστημα και της ικανότητες για να μπορέσεις να ικανοποιήσεις μια γυναίκα και μετά συζητάμε.
απόψεις σαν της δικές σου για το άλλο φύλο τηε έχουν άτομα με σεξουαλική ανικανότητα και ζουν με την ψευδαίσθησι ότι φταίει το άλλο φύλο.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τελικά το σηκώνει το σακάκι ο Υπουργός; Το ρουφάει το κανελόνι;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αμα εχεις αντοχη να διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες θα δεις για την εριναλ που ελεγε ο Diky!

για την ερι ολη η κουβεντα? χαχαχα
μα ειναι γριεντζο? μα ειναι ελληνις 100%? εμεις αλλα ξεραμε... :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τελικά το σηκώνει το σακάκι ο Υπουργός; Το ρουφάει το κανελόνι;
το έχει παραδεχθεί ευθαρσώς και ανερυθρίαστα. Μετά από τυχαία συάντηση σε κόκκινα φανάρια με Πακιστανά, του καθάρισαν το παρ-μπρίζ και από τότε κουνάει αδιαλείπτως τους υαλοκαθαριστήρες. :booty: :booty: :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom