Νέα

Άντε και γαμηθείτε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αντε γαμησου εσυ και μην απαντας σε σαιτ του υπουργου, δεν εισαι αξιος ουτε το κωλοτρυπιδι να του γλυψεις που μας κανεις και μαθηματα ελληνικων αγραματε
ντίκυ χαλάρωσε γιατί θα αρχίσω τα αβατάρ και θα τρέχεις απογεματιάτικα στα στούντια πάλι........... :dancing: :dancing:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Για να δούμε ..
Τρως μπριζόλες με πατάτες... (άρα τα έχεις τα κιλάκια σου)
Λατρευεις την δρούζα... (άρα ττο γυρίζεις το μανίκι..πάντα κατα τύχη)
Ειρωνία στο φουλ.. (άρα στυλάκι νεοέλληνα βαρβατίλα έχω ζήσει την ζωή μου και βρίζω αμα λάχει ...γιατι είμαι ο χούλκ,)
Χιουμοράκι δεν σε βλέπω να έχεις..
Το νικ σου και αυτό νεοελληνικό διασποράς.. μου κάνει και λιγάκι απο λαζογερμανους με το ρατσιτικό του υποβαθράκι
Την άποψη σου δεν την κατάλαβα πλήρως γιατί είμαι και αμόρφωτη πώς να ανέβω να σε φτάσω..
Ψιλοπιτσιρικά σε κόβω ...
Μα τι μου θυμίζεις.. τι μου θυμίζεις..απο εκμπομπη του μικρούτσικου βγαλμένος ενα πράγμα..

ΥΓ είμαι πακιστανή και τρωω λαχανοντολμαδες τα μεσημέρια βλεπωντας λαμπίρη συνειδητά, (μου κάνει καλό στην χώνεψη) και τώρα πες μας την αλήθεια σε γαμήσανε καλα;

επειδη θελω να συνεχισω να ποσταρω στο σαϊτ δεν σου απανταω γιατι απο τα βρισιδια που θα σου πω οχι απλως θα με κανουν muted αλλα θα με πανε φυλακη .....

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
ρε παιδια , εκπομπες σαν αυτες πιανουν γιατι αρεσει στον ελληνα να βλεπει τι εχει παθει ο αλλος ενω αυτος ειναι μια χαρα και γιατι υπαρχουν ψωνια-ηλιθιοι που βγαινουν στην τηλεοραση να πουν το προβλημα τους περιμενωντας και γω δεν ξερω τι.
το προβλημα ειναι στο κρατος που επιτρεπει τις εκπομπες αυτες μεσημεριατικα που ειναι ολα τα παιδια σπιτι μετα τα σχολεια τους και βλεπουν τετοιες παπαριες.

Το κράτος θέλει όμως τους ηλίθιους που βλέπουν τα πάντα τους χρειάζεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους έχει νυσταγμένους και μαστουρωμένους στην αφασία και τη μέθη του συνδυασμού γκλαμουριάς και κακομοιριάς ταυτόχρονα, έτσι ώστε να χάνεται κάθε ίχνος αντιδραστικής τάσης, αυτοπεποίθησης και ικανότητας.

Και το άλλο που λές για τα παιδιά, γιατί να δουνε τηλεόραση μόλις γυρίσουν; Δεν υπάρχουν άλλα πράγματα να κάνουν; Μήπως γιατί αυτοί που τα έκαναν πιθανόν να ακολουθούν την εντολή που αναφέρω παραπάνω πολύ υπάκουα;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
μερικοι το σηκωνετε το δουλεμα τρελα : φιλε γυρισα σπιτι νωρις γιατι ειχε καλο φαϊ η μανα μου / μπριτζολες με πατατες / σε καλυψα / οσο για την υπογραφη μου : με ειχανε γαμησει κατι Πακιστανοι ενα βραδυ και απο τοτε τους μισω   .... , μου πηραν την παρθενια

μου αρεσει που μερικοι σε προτεινανε και για Mod ....

Συμφωνώ. Μερικοί το σηκώνετε το δούλεμα. Ωραία η ιστορία σου. Ισως αν το πιστέψεις να γίνει κάποια στιγμή πραγματικότητα

Δεν ξέρω ποιος/ ποιοι με είχαν προτείνει για μοντ και πότε έγινε αυτό - εκτός απο το θρεντ που άνοιξε ο γουώρ και τον παρακάλεσα να το κλείσει. Εσενα πως και δε σε πρότεινε κανένας;

Ζήτησε απο κάποιον να σου δείξει το κουμπάκι που κλείνει την τηλεόραση. Πριν αποβλακωθείς τελείως

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μεσημαριανη εκπομπη το καναμε το θρεντ αλλα γουσταρω - αυτο ηθελα : fethry στησου και γδυσου ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για να δούμε ..
Τρως μπριζόλες με πατάτες... (άρα τα έχεις τα κιλάκια σου)
Λατρευεις την δρούζα... (άρα ττο γυρίζεις το μανίκι..πάντα κατα τύχη)
Ειρωνία στο φουλ.. (άρα στυλάκι νεοέλληνα βαρβατίλα έχω ζήσει την ζωή μου και βρίζω αμα λάχει ...γιατι είμαι ο χούλκ,)
Χιουμοράκι δεν σε βλέπω να έχεις..
Το νικ σου και αυτό νεοελληνικό διασποράς.. μου κάνει και λιγάκι απο λαζογερμανους με το ρατσιτικό του υποβαθράκι
Την άποψη σου δεν την κατάλαβα πλήρως γιατί είμαι και αμόρφωτη πώς να ανέβω να σε φτάσω..
Ψιλοπιτσιρικά σε κόβω ...
Μα τι μου θυμίζεις.. τι μου θυμίζεις..απο εκμπομπη του μικρούτσικου βγαλμένος ενα πράγμα..

ΥΓ είμαι πακιστανή και τρωω λαχανοντολμαδες τα μεσημέρια βλεπωντας λαμπίρη συνειδητά, (μου κάνει καλό στην χώνεψη) και τώρα πες μας την αλήθεια σε γαμήσανε καλα;

Εντάξει τώρα την είπες την μαλακία σου τράβα βάρα και μια......
>Χιουμοράκι δεν σε βλέπω να έχεις..
Εγώ έχω πέσει κάτω απ τα γέλια πολλές φορές και αν μπανάρουν τον υπουργό εξαιτίας σου θα σε βρω και θα σε μαμήσω παραυτα.... Οποιος μου κόβει το γέλιο του κόβω τον κώλο..... :uglystupid: :uglystupid:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Δεν είχα την παραμικρή διάθεση, πίστεψέ με.
Αλλά αν πιστέψω κάποια άλλα ποστ, εσύ δεν είσαι και τόσο αρνητικός.
Και μου έχουνε πει πολλά εδώ μέσα, αλλά ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ (έτσι γράφεται) κανένας, ειδικά αν συνυπολογίσω ποιος το λεει.

ρε φιλε μα το θεο θα φας πολυ βρισιδι αν δεν βγεις τωρα απο το θρεντ του υπουργουλη μας..την εχω βγαλει εξω και την φτιαχνω..την σαλιωνω σου λεω..εκτος αν θες να μεινεις εδω...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ έχω πέσει κάτω απ τα γέλια πολλές φορές και αν μπανάρουν τον υπουργό εξαιτίας σου θα σε βρω και θα σε μαμήσω παραυτα.... Οποιος μου κόβει το γέλιο του κόβω τον κώλο..... :uglystupid: :uglystupid:
Όπα και ο γελαστός βιαστής!
Σιγά ρε Γιώργο Φούντα του πληκτρολογίου!    :headbang:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

εϊπ STOP / πως μιλας ετσι σε μια κυρια επι των τιμων .....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αντε γαμησου και συ μουνοπανο..παντως εμενα με καυλωσε πολυ η αγαπη και δεν ξερω αν ειδατε τα δοντακια της που ηταν στραβα αλλα ενα τριο μαζι με την χαρα δεν θα με χαλαγε καθολου και ας ειχαν και πουτσο. ρε παπαρυπουργε καθεσαι και βλεπεις μεσημεριανα ρε αισχος της κοινωνιας..πηγαινε καμμια εκδρομη μεω εγω με το μογγολακι σου..εκτος αν θες να παμε μαζι με τον παπιο ρομαντικο 3ημερο να του σκισουμε το κωλοπουπουλιδι

λοιπόν μαλακισμένα κόφτε το γιατί έχω φακρύσει απ το γέλιο απ τις 6 η ώρα . Τουλάχιστον περιμέντε μέχρι το βράδυ γαμώ το φελέκι μου.........
>εκτος αν θες να παμε μαζι με τον παπιο ρομαντικο 3ημερο να του σκισουμε το κωλοπουπουλιδι
Ολα τα λεφτά μιλάμε ........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
fethry πες μου σημερα το βραδυ τι θα κανεις ??? / σε θελω .....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε φιλε μα το θεο θα φας πολυ βρισιδι αν δεν βγεις τωρα απο το θρεντ του υπουργουλη μας..την εχω βγαλει εξω και την φτιαχνω..την σαλιωνω σου λεω..εκτος αν θες να μεινεις εδω...
Ουδόλως αμφέβαλλα για τις συνήθειές σου, φαίνεται και απο τα γραπτά σου άλλωστε.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Μεσημαριανη εκπομπη το καναμε το θρεντ αλλα γουσταρω - αυτο ηθελα : fethry στησου και γδυσου ....

κοιτα δικο σου θρεντ και με μενα γκεστ σταρ και τον παπιο και να μην γινει κωλος δεν γινεται..

Επισκέπτης
αντε γαμησου και συ μουνοπανο..παντως εμενα με καυλωσε πολυ η αγαπη και δεν ξερω αν ειδατε τα δοντακια της που ηταν στραβα αλλα ενα τριο μαζι με την χαρα δεν θα με χαλαγε καθολου και ας ειχαν και πουτσο. ρε παπαρυπουργε καθεσαι και βλεπεις μεσημεριανα ρε αισχος της κοινωνιας..πηγαινε καμμια εκδρομη μεω εγω με το μογγολακι σου..εκτος αν θες να παμε μαζι με τον παπιο ρομαντικο 3ημερο να του σκισουμε το κωλοπουπουλιδι
τελικα ησουν ο πρωτος του υπουργου η του πηραν την παρθενια οι πακιστανοι???

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
λοιπόν μαλακισμένα κόφτε το γιατί έχω φακρύσει απ το γέλιο απ τις 6 η ώρα . Τουλάχιστον περιμέντε μέχρι το βράδυ γαμώ το φελέκι μου.........
>εκτος αν θες να παμε μαζι με τον παπιο ρομαντικο 3ημερο να του σκισουμε το κωλοπουπουλιδι
Ολα τα λεφτά μιλάμε ........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είναι που δεν γουστάρεις τις αγέλες.....    :jerking:

Επισκέπτης
επειδη θελω να συνεχισω να ποσταρω στο σαϊτ δεν σου απανταω γιατι απο τα βρισιδια που θα σου πω οχι απλως θα με κανουν muted αλλα θα με πανε φυλακη .....

Δηλαδή με λίγα λόγια σε πετάω έξω απο το σάιτ όποια στιγμη γουστάρω. Τέτοια εξουσία έχω ε;
Αν κάποια μέρα θέλω θα σε πετάξω τότε να έχεις καιχρόνο να δεις μεσημεριανά :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όπα και ο γελαστός βιαστής!
Σιγά ρε Γιώργο Φούντα του πληκτρολογίου!    :headbang:
πάπια δεν αντιδικώ μαζί σου το έχω πει.... Μυο αρέσει να παρακολουθώ.... Είμαι κλειδαρότρυπας........ :dancing: :dancing:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ουδόλως αμφέβαλλα για τις συνήθειές σου, φαίνεται και απο τα γραπτά σου άλλωστε.
φεθρακι ξερεις ποια ειναι η φαντασιωση σου? να ειμαστε εγω και ο υπουργος μαθητες σου σε σχολειο και εκει που μας κανεις μαθημα ελληνικων να τις βγαλουμε εξω και να σε σκισουμε ρε φιλε..

παιδια δεν ξερω αν θελει ο υπουργος να του θυμισω αυτη την σεξουαλικη εμπειρια ,αν μου πει το οκ θα σας τα πω ολα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι που δεν γουστάρεις τις αγέλες.....    :jerking:
Ρε πάπια με τις εκφράσεις γελάω.... Γιατί το παίρνεις προσωπικά...
Στο τέλος θα πιστέψω ότι μιλάω πραγματικά με παπί....
Μα κωλοπουπουλιδι....... Μιλάμε θα το θυμάμαι για πολύ καιρό αυτό.............
Ηρεμα πάπια...... Εγώ μαζί σου είμαι παραυτα..... :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
φεθρακι ξερεις ποια ειναι η φαντασιωση σου? να ειμαστε εγω και ο υπουργος μαθητες σου σε σχολειο και εκει που μας κανεις μαθημα ελληνικων να τις βγαλουμε εξω και να σε σκισουμε ρε φιλε..

παιδια δεν ξερω αν θελει ο υπουργος να του θυμισω αυτη την σεξουαλικη εμπειρια ,αν μου πει το οκ θα σας τα πω ολα...

καλά εσύ είσαι καμμένος απο χροοόνια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom