Νέα

Άντε και γαμηθείτε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τιποτε δεν ειναι τυχαίο.

Θες να μας πεις λίγο για την υπογραφή σου;

Και σε ρωτάω όπως και ο Jules - με τι ασχολείσαι;

Clint Eastwood η υπογραφη μου για τους Πακιστανους ειναι μεγαλη ιστορια / τους μισω αλλα ειναι ασχετο ... / δεν ειμαι ρατσιστης απλα οι οσοι αλλοδαποι ειναι κωλοπαιδα γρηγορα στη θαλασσα ή στα σπιτια τους ...

κάνεις λάθος φίλε. Αυτοί προσπαθούν να σε πείσουν ότι αυτή είναι η κοινωνία που ζεις. Και το μέγα λάθος είναι ότι έχουν έτοιμη πελατεία. Όταν έχεις το κοντρολ στο χερι έχεις και την επιλογή. Εκτός κι αν τη βρίσκεις με δακρύβρεχτες σκηνοθετημένες μεσημεριανές αηδιές.

καλα ξυπνητουρια φιλε οταν η γειτονια θα σε εχει δακτυλοδειχτουμενο επειδη ο γιος σου οταν περναει απο το δρομο κουναει καπως περιεργα τον κωλο του θα σου πω εγω ..... δακρύβρεχτες σκηνοθετημένες μεσημεριανές αηδιές

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ κορόϊδο πιάστηκες που έβαλες αυτό τον τίτλο στο θρεντ που άνοιξες.
Έπρεπε να πεις απλώς "αγαπάω" τη Δρούζα, ξέρεις εσύ, είσαι πολύ "αγαπησιάρης".
Α και η γενική δεν είναι "της Δρούζας" απ όσο θυμάμαι.

τι να σου κανω που ο DIKY λειπει ???? / αφου ξερεις οτι σου αρεσει να κανουμε sex και οι τρεις μαζι γιατι με προκαλεις .....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι να σου κανω που ο DIKY λειπει ???? / αφου ξερεις οτι σου αρεσει να κανουμε sex και οι τρεις μαζι γιατι με προκαλεις .....
Κατά τα άλλα, θαυμάζω τις κοινωνικές σου ευαισθησίες.     
Και το μη ρατσισμό σου: "Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά....."    :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το παρόν θρεντ το βλέπω να γυρνάει μπούμερανγκ

Αλήθεια, ειναι κανεις που να παραδέχεται οτι βλέπει μεσημεριανά; Ολοι κατα τύχη...ολοι

Κανεις δεν κλεινει την τηλεόραση

Μόνο γκρίνια σα μυξοπαρθένες. Κοίτα τι είπε αυτή..κοίτα  τι είπε ο άλλος...

υπουργέ πες μας για την υπογραφή σου.

πες μας και λίγα για το τι σε φέρνει σπίτι τόσο νωρίς ώστε να βλέπεις (κατα τύχη) τέτοιες εκπομπές

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Το παρόν θρεντ το βλέπω να γυρνάει μπούμερανγκ

Αλήθεια, ειναι κανεις που να παραδέχεται οτι βλέπει μεσημεριανά; Ολοι κατα τύχη...ολοι

Κανεις δεν κλεινει την τηλεόραση

Μόνο γκρίνια σα μυξοπαρθένες. Κοίτα τι είπε αυτή..κοίτα  τι είπε ο άλλος...

υπουργέ πες μας για την υπογραφή σου.

πες μας και λίγα για το τι σε φέρνει σπίτι τόσο νωρίς ώστε να βλέπεις (κατα τύχη) τέτοιες εκπομπές
Το ότι κάποιος δεν είναι αναμάρτητος (και πρώτος πρώτος ΕΓΩ για να μη μου πει κανείς τίποτα), δε σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει άποψη για το τι γίνεται γύρω του.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
και τον κώλο του να κουνάει θα είναι δικός του να τον κάνει ότι θέλει και ας γουστάρει. Νο προμπλεμο με αυτο.

Προμπλέμο παίζει με τύπους σαν την πάρτη σου που αμα ειχαν γιο θα τον πήγαιναν απο τα 7 με το ζόρι να γαμήσει να νιώσει άντρας και στα 17 θα τους γυρνούσε με περμανάντ και ψιλοτάκουνα.

Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτε μα τίποτε άλλο μεταξύ μας.

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

μερικοι το σηκωνετε το δουλεμα τρελα : φιλε γυρισα σπιτι νωρις γιατι ειχε καλο φαϊ η μανα μου / μπριτζολες με πατατες / σε καλυψα / οσο για την υπογραφη μου : με ειχανε γαμησει κατι Πακιστανοι ενα βραδυ και απο τοτε τους μισω  .... , μου πηραν την παρθενια

μου αρεσει που μερικοι σε προτεινανε και για Mod ....

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ρε παιδια , εκπομπες σαν αυτες πιανουν γιατι αρεσει στον ελληνα να βλεπει τι εχει παθει ο αλλος ενω αυτος ειναι μια χαρα και γιατι υπαρχουν ψωνια-ηλιθιοι που βγαινουν στην τηλεοραση να πουν το προβλημα τους περιμενωντας και γω δεν ξερω τι.
το προβλημα ειναι στο κρατος που επιτρεπει τις εκπομπες αυτες μεσημεριατικα που ειναι ολα τα παιδια σπιτι μετα τα σχολεια τους και βλεπουν τετοιες παπαριες.

Επισκέπτης
μερικοι το σηκωνετε το δουλεμα τρελα : φιλε γυρισα σπιτι νωρις γιατι ειχε καλο φαϊ η μανα μου / μπριτζολες με πατατες / σε καλυψα / οσο για την υπογραφη μου : [size=15pt]με ειχανε γαμησει κατι Πακιστανοι ενα βραδυ και απο τοτε τους μισω [/size]   .... , μου πηραν την παρθενια

αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα..ο dikky γιατι λεει οτι ηταν ο πρωτος σου???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και ποιός σου είπε ρε πλέζουρα ότι ο Ντίκυ δεν είναι πακιστανός;
Εχεις δει μήπως τι γαμοσταυρίδια έχει φάει το παλλικάρι σ αυτό το σάιτ απ το μινίστρο; :helpplea: :helpplea:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

κοιτα δεν ειναι καλο να μιλαμε για καποιον εν τη απουσια του !!!! / να ερθει το βραδυ στο σαϊτ να μας πει / παντως εμενα δυο Πακιστανοι με πρωτογαμησανε και απο τοτε ειμαι καθε μερα στο Λαμδα στο gay bar .....

Επισκέπτης
ρε παιδια , εκπομπες σαν αυτες πιανουν γιατι αρεσει στον ελληνα να βλεπει τι εχει παθει ο αλλος ενω αυτος ειναι μια χαρα και γιατι υπαρχουν ψωνια-ηλιθιοι που βγαινουν στην τηλεοραση να πουν το προβλημα τους περιμενωντας και γω δεν ξερω τι.
[size=15pt]το προβλημα ειναι στο κρατος που επιτρεπει τις εκπομπες αυτες μεσημεριατικα που ειναι ολα τα παιδια σπιτι μετα τα σχολεια τους και βλεπουν τετοιες παπαριες[/size].
οι τηλεορασεις κλειδωνουν..εχεις ακουστα περι αυτοπεριορισμου???

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Και ποιός σου είπε ρε πλέζουρα ότι ο Ντίκυ δεν είναι πακιστανός;
Εχεις δει μήπως τι γαμοσταυρίδια έχει φάει το παλλικάρι σ αυτό το σάιτ απ το μινίστρο; :helpplea: :helpplea:

χαχαχαχα που εισαι DIKY ???? / ρεπει λιγο προς Πακιστανος αλλα το παιζει Ελληνας ....

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδια ηρθε ο DIKY / προσοχη ..... / παπια ετοιμασου για anal sex ....

Επισκέπτης
μερικοι το σηκωνετε το δουλεμα τρελα : φιλε γυρισα σπιτι νωρις γιατι ειχε καλο φαϊ η μανα μου / μπριτζολες με πατατες / σε καλυψα / οσο για την υπογραφη μου : με ειχανε γαμησει κατι Πακιστανοι ενα βραδυ και απο τοτε τους μισω   .... , μου πηραν την παρθενια

Για να δούμε ..
Τρως μπριζόλες με πατάτες... (άρα τα έχεις τα κιλάκια σου)
Λατρευεις την δρούζα... (άρα ττο γυρίζεις το μανίκι..πάντα κατα τύχη)
Ειρωνία στο φουλ.. (άρα στυλάκι νεοέλληνα βαρβατίλα έχω ζήσει την ζωή μου και βρίζω αμα λάχει ...γιατι είμαι ο χούλκ,)
Χιουμοράκι δεν σε βλέπω να έχεις..
Το νικ σου και αυτό νεοελληνικό διασποράς.. μου κάνει και λιγάκι απο λαζογερμανους με το ρατσιτικό του υποβαθράκι
Την άποψη σου δεν την κατάλαβα πλήρως γιατί είμαι και αμόρφωτη πώς να ανέβω να σε φτάσω..
Ψιλοπιτσιρικά σε κόβω ...
Μα τι μου θυμίζεις.. τι μου θυμίζεις..απο εκμπομπη του μικρούτσικου βγαλμένος ενα πράγμα..

ΥΓ είμαι πακιστανή και τρωω λαχανοντολμαδες τα μεσημέρια βλεπωντας λαμπίρη συνειδητά, (μου κάνει καλό στην χώνεψη) και τώρα πες μας την αλήθεια σε γαμήσανε καλα;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αντε γαμησου εσυ και μην απαντας σε σαιτ του υπουργου, δεν εισαι αξιος ουτε το κωλοτρυπιδι να του γλυψεις που μας κανεις και μαθηματα ελληνικων αγραματε
Δεν είχα την παραμικρή διάθεση, πίστεψέ με.
Αλλά αν πιστέψω κάποια άλλα ποστ, εσύ δεν είσαι και τόσο αρνητικός.
Και μου έχουνε πει πολλά εδώ μέσα, αλλά ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ (έτσι γράφεται) κανένας, ειδικά αν συνυπολογίσω ποιος το λεει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom