Νέα

Άντε και γαμηθείτε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ μάλλον δεν ξέρεις ποτε να σταματήσεις. Και αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα στο μέλλον. Όταν θα μεγαλώσεις δηλαδή και θα αρχίσεις να δουλευεις και να ζεις σαν κανονικός άνθρωπος.

Φιλε ηδη δουλευω και τα παω και μια χαρα / DIKY πες του .....

Αλλα απο οτι εχω δει απο την πορεια σου εδω μεσα σε αντιπροσωπευει 100 % η φοτο του αβαταρ σου ο οποιος ειχε πει : οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες, ολοι εχουν απο μια .....

Και εσυ εχεις γνωμη για ολα εδω μεσα / και η γνωμη σου ειναι σαν την κωλοτρυπιδα σου γιατι για αλλο θεμα ανοιξα το θρεντ εγω και εσυ σαν  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: σταθηκες στην υπογραφη μου και στο αν βλεπω μεσημεριατικα / δεν ξανασχολουμαι μαζι σου γιατι στο μυαλο σε περναει και η Δρουζα ...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Οχι Οχι o Diky και ο Υπουργος κρατανε καλα την παραδοση!Δεν θελω ατασθαλιες απο αυτους!!

μη μου φοβασαι whitey εγω κραταω τις παραδοσεις..με ελεεινιδα παμε μονο αν εχει τουλαχιστον ρωσικες ριζες πρωτης γενεας και μονο..στις καθαροαιμες μονο πλακα κανουμε και τιποτα αλλο!!προς θεου..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Βλέπω όλοι κυκλοφορείτε με το "κωλοπράσινο σημάδι" (η έκφραση είναι κατοχυρωμένη στον pleasuregiver) εδώ μέσα.
Τι συμβαίνει; Έγινε της μόδας;

Επισκέπτης

Συνημμένα

• So small!!!!!.gif
    So small!!!!!.gif
    189,8 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
so small κωλοσουφρυδι / οταν θα τον χυνω θα ποναει .....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Βλέπω όλοι κυκλοφορείτε με το "κωλοπράσινο σημάδι" (η έκφραση είναι κατοχυρωμένη στον pleasuregiver) εδώ μέσα.
Τι συμβαίνει; Έγινε της μόδας;

το κωλοπρασινο σημαδι σε λιγο καιρο θα βγαινει και σε μπλουζιτσα :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom