Νέα

Άντε και γαμηθείτε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι θα γινει με εσένα ρε γουατνει ;
Δεν αντέχεις τις γνώμες ηλικιωμένων ελληνίδων; Κανένας σεβασμός στα γηρατιά σε αυτήν την χώρα;
Γιαγιά δεν έχεις; Ετσι της φέρεσαι; Πω πω πω η σημερινή νεολαία ... :boobies: :boobies: :boobies:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν πα να πλυνεις κανα πιατο γιαγια??? αντε αντε!!! :P

Επισκέπτης
με τα μυαλά που έχεις στο τέλος θα μείνεις με τον πούτσο στο χέρι δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις την κάθε Ελληνίδα εσύ όπως θέλεις δες κατ αρχήν αν εσύ έχεις το ανάστημα και της ικανότητες για να μπορέσεις να ικανοποιήσεις μια γυναίκα και μετά συζητάμε.
απόψεις σαν της δικές σου για το άλλο φύλο τηε έχουν άτομα με σεξουαλική ανικανότητα και ζουν με την ψευδαίσθησι ότι φταίει το άλλο φύλο.

Αν με αποκαλεις σεξουαλικα ανικανο σε πληροφορω οτι την τελευταια φορα μια χαρα λειτουργουσε το εργαλειο μου.
Το αν εχω το αναστημα η την ικανοτητα να ικανοποιησω μια γυναικα ασε εμενα να το ξερω καλυτερα.Αληθεια μονο ικανοτητα λες οτι θελει για να ικανοποιησεις μια γυναικα?Σημαδια δεν εχει αν σε γουσταρει δηλαδη?...Μην χαρακτηριζεις αλλα ατομα σε προσωπικο επιπεδο απο την στιγμη που δεν με ξερεις και απο κοντα.Τι κολημα εχεις φαει με την παρτυ μου σε καθε thread....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και γαμω τα θρεντ, διαβασα το Αντε και γαμηθειτε και μπηκα κατα λαθος νομιζοντας οτι με βριζουν και εχω ριξει πολυ γελιο. :grin:

Επισκέπτης
Αν με αποκαλεις σεξουαλικα ανικανο σε πληροφορω οτι την τελευταια φορα μια χαρα λειτουργουσε το εργαλειο μου.
Το αν εχω το αναστημα η την ικανοτητα να ικανοποιησω μια γυναικα ασε εμενα να το ξερω καλυτερα.Αληθεια μονο ικανοτητα λες οτι θελει για να ικανοποιησεις μια γυναικα?Σημαδια δεν εχει αν σε γουσταρει δηλαδη?...Μην χαρακτηριζεις αλλα ατομα σε προσωπικο επιπεδο απο την στιγμη που δεν με ξερεις και απο κοντα.Τι κολημα εχεις φαει με την παρτυ μου σε καθε thread....
στο χωριό μου λένε όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό κοφίνι.

Επισκέπτης
στο χωριό μου λένε όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό κοφίνι.

Ναι σωστο αυτο...
Δεν θυμαμαι να παριστανα τον μεγα γαμια σε καποιο thread.Ο καθενας κανει οτι γουσταρει και τον ευχαριστει.Δεν μπορεις εσυ να κρινεις την καταληξη του αλλου στην ζωη.

Επισκέπτης
Ναι σωστο αυτο...
Δεν θυμαμαι να παριστανα τον μεγα γαμια σε καποιο thread.Ο καθενας κανει οτι γουσταρει και τον ευχαριστει.Δεν μπορεις εσυ να κρινεις την καταληξη του αλλου στην ζωη.
τελικά άγριε τσουτσουνάρα κατακτητή των Ρωσίδων τι έγινε με το πουτανάκι το έκανες καλόγρια?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ποιανου σχολη απο εδω μου προτεινεις να ακολουθησω...
Επειδη εδω ειναι λιγο hard core τα πραγματα σου προτεινω να περασεις πρωτα απο το Εκ του μηδενος για μια γενικη μορφωση και για ειδικοτητα βλεπουμε αναλογος με την κληση σου.

Επισκέπτης
Επειδη εδω ειναι λιγο hard core τα πραγματα σου προτεινω να περασεις πρωτα απο το Εκ του μηδενος για μια γενικη μορφωση και για ειδικοτητα βλεπουμε αναλογος με την κληση σου.

ασε ρε μεγαλε μπηκες εδω μεσα να ψαρεψεις πελατες...καλα σε καταλαβα οτι προσπαθεις να  ψωνισεις θυματα....παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΨΑΡΕΥΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ

Επισκέπτης
ασε ρε μεγαλε μπηκες εδω μεσα να ψαρεψεις πελατες...καλα σε καταλαβα οτι προσπαθεις να  ψωνισεις θυματα....παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΨΑΡΕΥΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ
εδω ο dikky με τον υπουργο ψαρευουν παπιες,εσενα ο βραγιδας σε πειραξε???

Επισκέπτης
Προσπαθω αλλα εχω ανταγωνισμο...Δεν ειμαι βλεπεις ο μονος που γουσταρει και εκτιμαει το Ρωσικο μουνι!!!
που να φτουρήσεις παλικάρι μου αν είχες φουσκωμένη τσέπη κάτι θα έκανες οι εποχές με τα αγαπητηλίκια περάσανε που της παραμυθιάζαμε για παντρειά για να εξασφαλίσουν την παραμονή εδώ όσοι πρόλαβαν γάμησαν τώρα οι συναλαγές γίνονται με ευρώ και κας.

Επισκέπτης
Και γαμω τα θρεντ, διαβασα το Αντε και γαμηθειτε και μπηκα κατα λαθος νομιζοντας οτι με βριζουν και εχω ριξει πολυ γελιο. :grin:

Αν δεν έκανες εκείνη την προσπαθεια να διαφημίσεις το εκ του μηδενός στο τέλος που κάπως το έσωσες.. θα είχα εκνευριστεί που είπες το θρεντ αυτο καλό. Και φυσικά την πάπια λονδίνου με σως σαλιου καρετα καρετα ουτε που θα την εβλεπες ζωγραφιστη!

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
-βρε δεν ντρεπεσαι ετσι οπως κουνας την αχλαδια?
-μα δεν φταιω εγω ο θειος μου φταιει...
-δηλαδη?
-με βιασε οταν ημουν μικρος στο χωραφι
-και γιατι δεν το εβαζες στα ποδια βρε
-που να τρεξεις αγαπη μου με 10ποντους τακουνι...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πολύ γαμωσταυρίδι δεν έχει πέσει σήμερις??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom