Νέα

Άντε και γαμηθείτε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
φεθρακι ξερεις ποια ειναι η φαντασιωση σου? να ειμαστε εγω και ο υπουργος μαθητες σου σε σχολειο και εκει που μας κανεις μαθημα ελληνικων να τις βγαλουμε εξω και να σε σκισουμε ρε φιλε..

παιδια δεν ξερω αν θελει ο υπουργος να του θυμισω αυτη την σεξουαλικη εμπειρια ,αν μου πει το οκ θα σας τα πω ολα...

οχι μην τα πεις θα μας παρουν τα ζουμια ....

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
erinal πες μου τι νουμερο στηθος εχεις και πως σου αρεσει ????

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μαζι θα ειμαστε στη φυλακη υπουργε, ελπιζω να μας φερνει τσιγαρα ο φεθρυ μας...

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καλα Ass Filler γεμισε εμενα και τον DIKY με warned και αντε να δουμε ποιος θα μεινει / εσυ και ο  παπιας ......

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή με λίγα λόγια σε πετάω έξω απο το σάιτ όποια στιγμη γουστάρω. Τέτοια εξουσία έχω ε;
Αν κάποια μέρα θέλω θα σε πετάξω τότε να έχεις καιχρόνο να δεις μεσημεριανά :2funny: :2funny: :2funny:

μ αρεσουν οι γυναικες που ασκουν εξουσια πανω μας...μωρο μου εσυ

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Καλα Ass Filler γεμισε εμενα και τον DIKY με warned και αντε να δουμε ποιος θα μεινει / εσυ και ο  παπιας ......

να δουμε μετα ποιος θα σας κανει μετα περιγραφες τα χαραματα απο στριπ και τραβελια..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τελικά η πράσινη βούλα είναι τίτλος τιμής σε αυτό το σάιτ.... Καλά που πρόλαβα και την έκλεισα φορέβερ μέσω σόνυ....
Σόνυ νάσαι καλά σύντεκνε όπου και νασαι... Εχει πρασινίσει το σάιτ..........λέμε......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλλον DIKY σου αρεσει και να σε γαμανε ετσι ????
Λοιπόν θα ζητήσω ειδικό χώρο στο σάιτ αποκλειστικά για το φαν κλάμπ των Ντίκυ/Υπουργού. Εάν μιουτάρετε τα μέλη αυτά εγώ θα απέχω από το σάιτ ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μαλλον DIKY σου αρεσει και να σε γαμανε ετσι ????
δεν ξερω..παντως αν θα μου την σβουριζε καποιος θα ηθελα να ηταν ο παπιος ο πρωτο μου...ομολογισα οτι γουσταρω τον παπιο τι αλλο να κανω? μεχρι warned εγινα για σενα παληκαρα μου!

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Λοιπόν θα ζητήσω ειδικό χώρο στο σάιτ αποκλειστικά για το φαν κλάμπ των Ντίκυ/Υπουργού. Εάν μιουτάρετε τα μέλη αυτά εγώ θα απέχω από το σάιτ ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Φιλε ευχαριστουμε .....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
DIKY μην απαντας σε αυτον - γραψτον  / ειναι απο το πιο αρτηριοσκληρωτικα μελη του σαϊτ ....

Πω πω τι κουβέντες είναι αυτές παλιόπαιδο

Τιμωρία - αύριο θα ξαναδείς Δρούζα.

Η μήπως θα την έβλεπες ούτως η άλλως;

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
DIKY μην απαντας σε αυτον - γραψτον  / ειναι απο το πιο αρτηριοσκληρωτικα μελη του σαϊτ ....

θα μου κλασει τους αρτηριοσκληρωτικους ορχεις..εκτος αν ειναι καλο παιδι οποτε ας του κατσουμε υπουργε..
personna ασε το γλυψιμο και βαλε καμμια αλλη φωτο να με κανεις να τρεξω παλι στην θησεως να γαμησω..φτιαξε με αρχιμαστορα της καυλωσυνης!! :rockon:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
θα μου κλασει τους αρτηριοσκληρωτικους ορχεις..εκτος αν ειναι καλο παιδι οποτε ας του κατσουμε υπουργε..

Μετά από τέτοια απάντηση, δε μπορώ παρα να σε κατατάξω στους συμπαθείς

Το έχεις.

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πω πω τι κουβέντες είναι αυτές παλιόπαιδο

Τιμωρία - αύριο θα ξαναδείς Δρούζα.

Η μήπως θα την έβλεπες ούτως η άλλως;

εεε ναι λοιπον βλεπω Δρουζα και Ευαγγελοπουλο - Εθνικο Σταρ / αυτοικανοποιηθηκες τωρα ...

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδια βαρεθηκα παω για  :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: / σας γραφω προσωρινα στα αρχιδια μου και τα ξαναλεμε ....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
εεε ναι λοιπον βλεπω Δρουζα και Ευαγγελοπουλο - Εθνικο Σταρ / αυτοικανοποιηθηκες τωρα ...

Ετσι να παραδεχόμαστε μερικά πράγματα. Οχι "κατα τύχη" και "δεν ηξερα" και "έπεσα απο τα σύννεφα". Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι γι'αυτό που είσαι

Οπότε αύριο 2 ώρες ευαγγελόπουλο και μετά καπάκι η σημερινή εκπομπή της δρούζα 5 φορές

Καλή ξεκούραση - προσωρινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom