Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Φιλαρακο ευχαριστώ για τα θετικα σχολια σου !!φίλε συγχαρητήρια για την περιγραφή του ταξιδιού σου ,προσωπικα με ταξιδεψες εκεί,είσαι τυχερός που έχεις τη δυνατότητα να πηγαίνεις σ΄αυτες τις χώρες που μόνο σε ντοκυμαντέρ μπορούμε να βλέπουμε,εγώ έχω εμπειρία από ταξίδι στην κένυα ως φοιτητής και το θυμάμαι σαν να πήγα χτες.Θα ήθελα να αναφερόσουν σε θέματα υγειινής ,δηλαδή αν οι φορτωτικές σου ήταν σαν αυτές που συναντάμε π.χ. εδώ κι αν δίστασες λόγω φόβου μεταδιδόμενων νοσημάτων να κάνεις κάτι με κάποια από τις φορτωτικές σου....καλές περιπλανήσεις σου εύχομαι....
Στην ερώτησή σου τωρα.
Ολες οι κοπέλες ηταν ιδιαιτερα σχολαστικές σε θεματα καθαριοτητας. Δεν υπηρχε περίπτωση να πεσουν στο κρεβατι χωρις να κάνουν μπανιο πριν.Και πάντα εκαναν μπανιο και μετά το σεξ.
Παντα ηταν δηλαδή καθαρές.
Ολοι ομως καταλαβαίνουμε οτι καθαρές δεν σημαίνει και υγιεις. Οπότε το νου σου για πιθανά "παράσημα" παντα πρέπει να τον εχεις και να προσεχεις.
Από οτι μου έλεγαν καποιοι τις πίεζαν να μην χρησιμοποιησουν προφυλακτικό.Κάποιες το δεχονται καποιες οχι.
Η εμπειρία μου ηταν μικρή χρονικά και δεν μπορώ να ξέρω σε στατιστική βάση τι συμβαίνει.
Παντως οπως γράφω και παραπάνω σε απαντηση ερωτησης από αλλο φιλο τα ΣΜΝ είναι σε σχετικά νορμάλ επίπεδα.
Γενικά μεγάλα παιδιά ειμαστε ολοι καταλαβαίνουμε οτι καλό είναι να προσεχουμε και να φυλαγόμαστε, χωρίς βεβαια να γινομαστε υπερβολικοί και υστερικοί.