Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Κάποια χαρακτηριστικά ξυλόγλυπτα δείγματα της τοπικής τέχνης τους
Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια φίλε.
Στην ερώτησή σου τώρα. Οπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ μου είμαι κατηγορηματικά αντίθετος ( αν όχι εγκάθετος ) στο θέμα της κακοποίησης ανηλίκων. Γιατί το σεξ με ανήλικα δεν είναι τίποτα άλλο απο κακοποίηση.
Σε πολύ μεγάλο βαθμό αφαιρετική η προσέγγιση, αλλά σίγουρα .... μερακλίδικη
Η ιδέα της ξενάγησης δια ντόπιων κορασίδων κοινή
ποσες ωρες ηταν οι πτησεις και γενικα ποσο χρονο εφαγες με τις ανταποκρισεις?Κάπου εδώ τελειώνω το ''report'' μου από την Τάνα. Ελπίζω να μην κούρασα, και να βοήθησα κάποιους πιθανούς μελλοντικούς ταξιδιώτες σε αυτή την ενδιαφέρουσα αλλά και ασυνήθιστα περίεργη χώρα.
Το μεγαλύτερο κομμάτι από το ''report'' γράφτηκε στις ατελείωτες ώρες της επιστροφής και της αναμονής των ανταποκρίσεων στις πτήσεις με τελικό προορισμό την Αθήνα.
Απολογιστικά έχω να πώ ότι για τους λόγους που πριν στα posts μου ανέφερα, η Τάνα δεν είναι ''εύκολη'' πόλη και νομίζω ότι δεν είναι για τα γούστα του μέσου τουρίστα. Μόνο κάτι ''βαρεμένοι'' υπερβολικά περίεργοι και σχετικά έμπειροι ταξιδιώτες, σαν την αφεντιά μου, θα ευχαριστηθούν σε αυτή τη πόλη.
Αυτός είναι ο κύριος λόγος που το μεγαλύτερο μέρος του τουριστικού ρεύματος προς τη Μαδαγασκάρη κατευθύνεται με απ' ευθείας πτήσεις απο το εξωτερικό στα τουριστικά τους μέρη όπως το νησάκι Nosy Be, ένα τουριστικό θέρετρο στο βορειοδυτικό τμήμα της Χώρας. Εκεί όμως οι τιμές σχεδόν διπλασιάζονται σε όλα μια και απευθύνονται σε τουρίστες.
Δηλαδή με αντέγραψαν οι Pink Floyd ???!!!!!
Θα απαιτήσω πνευματικά δικαιώματα αμέσως !!!
Αθήνα - Αμπου Ντάμπι: 4,5 ώρεςποσες ωρες ηταν οι πτησεις και γενικα ποσο χρονο εφαγες με τις ανταποκρισεις?
Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια φίλε,πολλα συγχαρηρητια φιλε για το αρθρο σου! Φανταστικο, ειναι σα να τα μαθαμε ολα.
Επειδη δεν προσεξα-δεν θυμαμαι αν το εγραψες, απο φαγητα εχει αλυσιδες και τετοια η τζιφος?
σε ευχαριστουμε πολυ! Παντα τετοια γαματα αρθρα!
Εμπορικο κεντρο υπαρχει στην πολη?
Αν νοικιασεις μηχανακι αξιζει τον κοπο?
πολλα συγχαρηρητια φιλε για το αρθρο σου! Φανταστικο, ειναι σα να τα μαθαμε ολα.
Τα τιλακ παιρνουν και πιπα χωρις προφυλακτικο γενικα οπως ψαροχωρι? Δε μιλαω για σεξ, αναφερομαι μονο στο στοματικο.
και τελος απο βροχες τι παιζει?
σε ευχαριστουμε πολυ! Παντα τετοια γαματα αρθρα!
Πολυ ωραιος ο φιλος και εξαιρετικη η παρουσιαση του....
Εχω διαβασει και για την Ταυλανδη(εχω παει) αρκετα μυνηματα δικα σου πολυ ενδιαφεροντα.
Εχεις πει οτι εχεις ταξιδεψει και λατινικη Αμερικη,οταν μπορεσεις γραψε και για κει τιποτα.