Νέα

Ανταναναρίβο ή αλλιώς Τανά, η πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δυο ακόμη φωτογραφίες γυρίζοντας στο χώρο του  ''άθλήματος'' για τους φίλους που το ζητάνε με PMs.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλους τους φίλους για τα θετικά τους σχόλια.
Ο μοναδικός λόγος που δεν ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά είναι για λόγους ''οικονομίας χώρου''.

Να είστε όλοι καλά.

Συνημμένα

• 20150925_004250.jpg
    20150925_004250.jpg
    140,4 KB · Εμφανίσεις: 89
  • 20150915_230827.jpg
    20150915_230827.jpg
    102,9 KB · Εμφανίσεις: 98

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και μια τελευταια ερωτηση φιλε Mindreader
Ειχες πει αν θυμαμαι καλα οτι στην επιστροφη εμεινες 1 εβδομαδα σευχελες. Πως το καταφερες
γιατι απο οσο ξερω οταν κλεινεις κατι με ανταποκρισεις δεν μπορεις να μεινεις πανω απο 24 ωρες σε καποιο μερος!
Τι μαγκια εκανες η τι δεν καταλαβα καλα εγω?!
Αν κλεισεις ξεχωριστα τα εισιτηρια φυσικα ειναι ο κουκος αηδονι, οποτε?!
Ευχαριστω και παλι για ολα! συνεχισε την καλη δουλεια!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
και μια τελευταια ερωτηση φιλε Mindreader
Ειχες πει αν θυμαμαι καλα οτι στην επιστροφη εμεινες 1 εβδομαδα σευχελες. Πως το καταφερες
γιατι απο οσο ξερω οταν κλεινεις κατι με ανταποκρισεις δεν μπορεις να μεινεις πανω απο 24 ωρες σε καποιο μερος!
Τι μαγκια εκανες η τι δεν καταλαβα καλα εγω?!
Αν κλεισεις ξεχωριστα τα εισιτηρια φυσικα ειναι ο κουκος αηδονι, οποτε?!
Ευχαριστω και παλι για ολα! συνεχισε την καλη δουλεια!

Ακριβώς οπως το γραφεις ειναι.

Αν ομως η αεροπορική εταιρεία είναι η ιδια σε ολες τις ανταποκρισεις το upgrade fee δεν ειναι ακριβό. Εγώ 86 ευρώ πληρωσα.

Η εταιρια που πέταξα ηταν Etihad/Air Seycheles  ( σε συνεργασία ) σε ολη τη διαδρομή.

Κλείνεις λοιπον αρχικά το εισητηριο για να πάρεις την εκπτωση που συνηθως δινεται για λιγο (72 hours deals τα λένε δηλαδη για 3 μερες). Αν μετα ζητησεις να αλλαξεις την ημερομηνία επιστροφής για ενα μερος του ταξιδιού πληρωνεις ενα upgrade fee το οποιο ομως δεν ειναι μεγαλο αν δεν αλλαζει η εταιρια στην ανταποκριση. Πρεπει ομως να προσεξεις στους ορους ναύλου του αρχικού εισητηριου να εχεις στο συγκεκριμενο εισητηριο δικαίωμα αλλαγης, γιατι συνηθως στα φθηνα εισητηρια δεν εχεις τετοιο δικαίωμα.

Αν αλλαζει ο carier η εταιρεία δηλαδη στην σντσποκριση  τοτε σου ερχεται ο κουκος αηδόνι οπως λες γιατι ουσιαστικα γινεται το εισητηριο business.

Mε συμβουλευσε φίλος που δουλεύει σε ταξιδιωτικό γραφειο να το κάνω ετσι.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
μπραβο φιλε για την σκεψη σου και την περιηγηση σου

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Διαβάζοντας αυτό το σάιτ δικαιώνω τελικά τον πανμέγιστο Kman.

Τι να κλάσει ο αμερικάνος σεξοτουρίστας μπροστά στον Βαλκάνιο βοσκό που αμολάει την ψωλή έξω και μετά ρίχνει και έναν Επίκουρο από πάνω!

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες φίλε, επειδή είμαι γκουρμές πες λίγα πράγματα για την κουζίνα στα "λαϊκά" μαγαζιά που έφαγες.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Mindreader, επληκτικη η αφηγηση σου. Προσωπικα με ταξιδεψες και σε ευχαριστω για αυτο!

Ερωτηση επι του αθληματος: Ολες αυτες τις γυναικες που τσιμπησες και πηρες στο ξενοδοχειο , τις αφηνεις να σου παιρνουν ακαποτα πιπα ή τις κανεις γλειφομουνι??

Και ο λογος που ερωτω ειναι για τα ΣΜΝ φυσικα.

Και μια συμπληρωματικη ερωτηση: Στα lobby των κκαλων ξενοδοχειων ειπες οτι παιζει να υπαρχουν γκομενες που περιμενουν να τις παρεις. Πως γινεται το παιχνιδι αυτο, μου εξηγεις σε παρακαλω.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Διαβάζοντας αυτό το σάιτ δικαιώνω τελικά τον πανμέγιστο Kman.

Τι να κλάσει ο αμερικάνος σεξοτουρίστας μπροστά στον Βαλκάνιο βοσκό που αμολάει την ψωλή έξω και μετά ρίχνει και έναν Επίκουρο από πάνω!

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες φίλε, επειδή είμαι γκουρμές πες λίγα πράγματα για την κουζίνα στα "λαϊκά" μαγαζιά που έφαγες.
:hi:
Ευχαριστώ φιλαρακο. :hi:
Δεν εχω τιποτα με τους βοσκους αλλα απο που προκυπτω εγω ως "βαλκανιος βοσκος" ??  :2funny:
Μαλλον εχω χασει καποιο επεισοδιο !! :2funny:

Οσον αφορα την ερωτηση σου.

Η κουζινα τους ειναι μια μιξη της τοπικης μαλαγκασι κουζινας και της γαλλικης.

Στα "λαικα" τους εστιατορια δεν ενοιωθα πολυ ανετα να βγαλω το τηλεφωνο και να φωτογραφησω γιατι ηδη με κοιτουσαν περιεργα και δεν ηθελα να προκαλεσω. Στη τοπικη μαλαγκασι κουζινα τους κυριαρχει το κοτοπουλο, το ζεμπου ενα ειδος τοπικου μοσχαριου με χαρακτηριστικη καμπουρα, και το ρυζι.

Δεν ετρωγες ανετα στα λαικα τους μαγαζια.Ο τροπος που ξεψαχνιζουν τα κοκαλα με φυσικο για αυτους τροπο θα ξενισει πολλους ευρωπαιους για παραδειγμα. Τα πλαστικα πιατα και τα πολυχρησιμοποιημενα  μαχαιροπηρουνα θα δυσκολευτεις να τα συνηθισεις.Περαν του οτι εισαι σα τη μυγα μεσα στο γαλα και σε κοιταζουν περιεργα.

Στα παραλιακα τους μερη κυριαρχει πολυ το ψαρι και τα οστρακοειδη. Στη Τανα ηταν μαλλον πολυτελεια.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Mindreader, επληκτικη η αφηγηση σου. Προσωπικα με ταξιδεψες και σε ευχαριστω για αυτο!

Ερωτηση επι του αθληματος: Ολες αυτες τις γυναικες που τσιμπησες και πηρες στο ξενοδοχειο , τις αφηνεις να σου παιρνουν ακαποτα πιπα ή τις κανεις γλειφομουνι??

Και ο λογος που ερωτω ειναι για τα ΣΜΝ φυσικα.

Και μια συμπληρωματικη ερωτηση: Στα lobby των κκαλων ξενοδοχειων ειπες οτι παιζει να υπαρχουν γκομενες που περιμενουν να τις παρεις. Πως γινεται το παιχνιδι αυτο, μου εξηγεις σε παρακαλω.

Ευχαριστω φιλε !!  :hi:

Εχω ηδη απαντησει στις προηγουμενες σελιδες την ερωτηση σου μια και ρωτησαν και αλλοι φιλοι. Αλλα δεν πειραζει ξανααπαντω.

Οι κοπελες οτι τους ζητησεις λιγο πολυ το κανουν.
Προσωπικα ομως δεν ρισκαρω την υγεια μου για τη γκαβλα μιας στιγμής.

θα πρεπει να αισθανθω σχετικα σιγουρος με μια γυναικα για να μην χρησιμοποιησω καποτα στο στοματικο και αυτο παρολο που οι πιθανοτητες για αφροδισιο μεσω του ακαποτου στοματικου ειναι σχετικα μικρες. Καλο ειναι να φυλαγεσαι.

Με τη φοιτητρια που βρηκα το εκανα. Με τις επαγγελματιες οχι. Κατι που δεν ανεφερα πριν ειναι οτι στις μη επαγγελματιες η πιπα τους φαινοταν αστεια και περιεργη. Ηταν εξω απο τη "σεξουαλικη τους κουλτουρα". Το να τις μαθεις να το κανουν ηταν κατι αναμεσα σε αστειο και ενδιαφερον. Προσωπικα με εξιταρε.

Οι επαγγελματιες βεβαια ηξεραν τι να κανουν και μαλιστα πολυ καλα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εκτός του ότι '''όργωσα'' περπατώντας όλο αυτό το κομμάτι της περιφέρειας της πόλης, είχα και ένα αναπάντεχο δώρο.

Το ''αριστούργημα'' που βλέπεται στη φωτογραφία είναι Mustang του 1982 σε άριστη  κατάσταση. Επεισα τον ιδιοκτήτη του, που ήταν και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, και πήγαμε μια βόλτα. Είχα τη χαρά να οδηγήσω ένα πραγματικό θρύλο. Ο ήχος που έβγαζαν τα διπλά καρμπυρατέρ ( κάποτε πριν το injection  υπήρχε και αυτό το εξάρτημα στα αυτοκίνητα ) όταν ''πάταγες'' ήταν σαν ένα λιοντάρι που βρυχάται.

Ο τρόπος που λόγω πίσω κίνησης έφευγε ελαφρά στις στροφές ο ''κώλος'' και τον ''μάζευες'' με το τιμόνι μοναδικός. Από τις πιο ωραίες εμπειρίες μου σε αυτό το ταξίδι. Δικαίωσε την επιλογή μου να μείνω σε αυτό το περιφερειακό ξενοδοχείο έστω και για λίγες ημέρες.
:hi: :hi: :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αντε μερικές φωτογραφίες ακόμη απο την καλύτερη ίσως ''φορτωτική'' μου
:tits2: ωραιος ο μουνος...η αφηγηση απλα εξαιρετικη,χαρα στο κουραγιο σου να γραφεις τετοια σεντονια!!!
τι υψη γυναικων  παιζουν εκει γενικα?ειναι χυμωδεις οπως πχ οι κουβανες?  :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν χρειαζεται να το ψαξεις πολυ.

Ειτε στο lobby του ξενοδοχειου ειτε στο bar ειτε στο εστιατοριο, αν δουλευουν θα σε βρουν εκεινες. Θα σε κοιταζουν επιμονα χαμογελωντας και περιμενοντας απο μεριας σου μια καποια στοιχειωδη ανταποκριση.

Ενα μικρο χαμογελο απο μεριας σου και σου ηρθαν. Μετα το δουλευεις σαν να μιλας σε γκομενες.
Καλο θα ηταν να προσυμφωνησεις το "δωρο". Le cadeaux ετσι το λενε. Για να μην εχεις εκπληξεις το επομενο πρωι.

Δεν εχει παντως σε ολα τα ξενοδοχεια.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:tits2: ωραιος ο μουνος...η αφηγηση απλα εξαιρετικη,χαρα στο κουραγιο σου να γραφεις τετοια σεντονια!!!
τι υψη γυναικων  παιζουν εκει γενικα?ειναι χυμωδεις οπως πχ οι κουβανες?  :hi:
Τα σεντονια τα γραφω στο αεροπλανο γυριζοντας που δεν εχω τι να κανω.

Στην ερωτηση σου.
Απο ολους τους σωμστοτυπους βρισκεις.
Εμενα μου θυμιζαν πολυ βραζιλιανες μιγαδες.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δυο ακόμη φωτογραφίες γυρίζοντας στο χώρο του  ''άθλήματος'' για τους φίλους που το ζητάνε με PMs.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλους τους φίλους για τα θετικά τους σχόλια.
Ο μοναδικός λόγος που δεν ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά είναι για λόγους ''οικονομίας χώρου''.

Να είστε όλοι καλά.
δωσε θεμα
το κλαμπ αυτο ειναι καποιο καμπαρε η απλο κλαμπ οπου απλα ψωνιζονται πιτσιρικες οπως στην ανατ ευρωπη?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τα σεντονια τα γραφω στο αεροπλανο γυριζοντας που δεν εχω τι να κανω.

Στην ερωτηση σου.
Απο ολους τους σωμστοτυπους βρισκεις.
Εμενα μου θυμιζαν πολυ βραζιλιανες μιγαδες.
το κανω συγκεκριμενο,εχει ατομα 1.70 κ 1.75 διαθεσιμα,οχι μια στις χιλιες,δηλ στην ντισκο κλαμπ που πηγαινες εβλεπες διαθεσιμα 10-15 τετοια ατομα?1.70-1.75? στις φωτο δεν φαινιονται ψιλες παντως...η εισαι εσυ πολυ ψηλος?
ναι οι ρατσες το γνωριζω μιγαδες
γι αυτο  ειναι καλα εκει,εχω διαβασει κι αλλα παρεμφερη θρεντ,ειναι η β επιλογη μου μετα απο κουβα αν κινηθω κι οταν εκτος παραδεισου ουκρανιας
οι λογοι
καταλαβαινω αρκετα γαλλικα κι η ρατσα ειναι μιγαδες οχι αραπινες 100% κ ειναι ασφαλςς μερος... :rockon:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
δωσε θεμα
το κλαμπ αυτο ειναι καποιο καμπαρε η απλο κλαμπ οπου απλα ψωνιζονται πιτσιρικες οπως στην ανατ ευρωπη?

Το δευτερο ισχυει.Δεν ειναι cambaret. Κανονικο bar εινσι. Το club λεγεται monsoon. Το εχω ποσταρει σε φωτογραφια καποιες σελιδες πισω.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
επιση ς σεξ-οικονομικα στοιχεια δεν ενεφερες
χοτελ ειπες στα 40 τη μερα κ φαγητο 15 οι δυο
απο κει κ μετα
?
νυχτα τι επαιζε?τι ζηταγαν κ για ποσο οι γκομενες?ηταν ολες οι εμφανισημες της δουλειας?πχ εβλεπες μια μοθυναρα πωλητρια η σερβιτορα,μπορουσες να παιχτεις με επιτυχια?με αντιτιμο σχετικα χαμηλο,οχι τιποτα τρελα
η μονο οσες πηγαιναν σε ορισμενα μερη ηταν της δουλειας?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Το δευτερο ισχυει.Δεν ειναι cambaret. Κανονικο bar εινσι. Το club λεγεται monsoon. Το εχω ποσταρει σε φωτογραφια καποιες σελιδες πισω.
ειναι μια επιλογη η υπαρχουν 2-3 οποτε να κανεις γυρα κ να περνας λιγο την ωρα σου?
οι σερβιτοροι μπαρμαν πορτες κλπ?σε βλεπουν με συμπαθεια η νιωθεις καποια εχθροτητα?
τιπς επαιζε?για να σου φερει πχ την ταδε στο τραπεζι? :tits2:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
το κανω συγκεκριμενο,εχει ατομα 1.70 κ 1.75 διαθεσιμα,οχι μια στις χιλιες,δηλ στην ντισκο κλαμπ που πηγαινες εβλεπες διαθεσιμα 10-15 τετοια ατομα?1.70-1.75? στις φωτο δεν φαινιονται ψιλες παντως...η εισαι εσυ πολυ ψηλος?
ναι οι ρατσες το γνωριζω μιγαδες
γι αυτο  ειναι καλα εκει,εχω διαβασει κι αλλα παρεμφερη θρεντ,ειναι η β επιλογη μου μετα απο κουβα αν κινηθω κι οταν εκτος παραδεισου ουκρανιας
οι λογοι
καταλαβαινω αρκετα γαλλικα κι η ρατσα ειναι μιγαδες οχι αραπινες 100% κ ειναι ασφαλςς μερος... :rockon:

Οχι τοσο ψηλες 170 - 175 σπανια βρισκεις.

Η πλειοψηφια ειναι πιο κοντες 160 - 170.

Αν θελεις τοσο ψηλες γυναικες πηγαινε Ναιρομπι η Μομπασα στη Κενυα.

Τα Γαλλικα τα χρειαζεσαι οπωσδηποτε για να κινηθεις.

Αντιθετα στη Κενυα ολες μιλανε Αγγλικα και μαλιστα πολυ καλα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom