Διαγραμμένο μέλος 14245
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2006
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
καλημέρα.. όποιος θέλει να κάνουμε ανταλλαγές μέσω φβ γνωστές που παίζουνε , είμαι διαθέσιμος.... Μόνο όσοι έχουν κονέ.. Υπάρχουν πολλά από την μεριά μου
Μένιο .....εσυ?καλημέρα.. όποιος θέλει να κάνουμε ανταλλαγές μέσω φβ γνωστές που παίζουνε , είμαι διαθέσιμος.... Μόνο όσοι έχουν κονέ.. Υπάρχουν πολλά από την μεριά μου
Πόλη; Ηλικίες; Εμφάνιση;καλημέρα.. όποιος θέλει να κάνουμε ανταλλαγές μέσω φβ γνωστές που παίζουνε , είμαι διαθέσιμος.... Μόνο όσοι έχουν κονέ.. Υπάρχουν πολλά από την μεριά μου
Έχω πάρα πολλές τύπε αλλά είναι Ουγκάντα Ζάμπια Γκάνα Νιγηρίακαλημέρα.. όποιος θέλει να κάνουμε ανταλλαγές μέσω φβ γνωστές που παίζουνε , είμαι διαθέσιμος.... Μόνο όσοι έχουν κονέ.. Υπάρχουν πολλά από την μεριά μου
Στείλε μου ένα μήνυμα φίλεκαλημέρα.. όποιος θέλει να κάνουμε ανταλλαγές μέσω φβ γνωστές που παίζουνε , είμαι διαθέσιμος.... Μόνο όσοι έχουν κονέ.. Υπάρχουν πολλά από την μεριά μου
Στείλε μνμπαιδιά χωρίς πλάκα.... αν θέλετε σοβαρές καταστάσεις να περνάμε καλά εδώ είμαστε... Πετράν κατάλαβες
Καλημέρα φίλε. εγώ το κάνω και το λέω... βασικά τις βαριέμαι μετά από 2-3 φορές και δεν έχω κανένα πρόβλημα να την γνωρίσω αλλού η τουλάχιστον να προσπαθήσω.. Μέ όσους μιλάω στο FB από εδω μπορούνε να στο επιβεβαιώσουνε..Τυπε πλάκα κάνεις?
Εδώ καλά καλά δεν γράφουν για τις κορασίδες στους Οίκους Ανοχής, Studio, Μασατζιδικα, Στριπτιτζαδικα, Κωλομπαρα και Call Girls.
Αν σκάσει μύτη στην πιάτσα τίποτα καινούριο και καλόδεν το λένε για να μην πέσει σύρμα!
Υπάρχει περίπτωση ο άλλος να έχει αφιερώσει χρόνο και υπομονή για να βρει κάνα καλό πουτ@ν@κι από τα social media και να το πει?
Αποκλείεται!
Ρε ούτε στον φίλο του δεν θα το πει!
Θα το κρατήσει για την πάρτη του!
Καλημέρα φίλε. εγώ το κάνω και το λέω... βασικά τις βαριέμαι μετά από 2-3 φορές και δεν έχω κανένα πρόβλημα να την γνωρίσω αλλού η τουλάχιστον να προσπαθήσω.. Μέ όσους μιλάω στο FB από εδω μπορούνε να στο επιβεβαιώσουνε..
Μεσα είμαι, στείλε μήνυμα να συνεννοηθούμε αν θεςκαλημέρα.. όποιος θέλει να κάνουμε ανταλλαγές μέσω φβ γνωστές που παίζουνε , είμαι διαθέσιμος.... Μόνο όσοι έχουν κονέ.. Υπάρχουν πολλά από την μεριά μου
Στείλε κ εδώ φιλεκαλημέρα.. όποιος θέλει να κάνουμε ανταλλαγές μέσω φβ γνωστές που παίζουνε , είμαι διαθέσιμος.... Μόνο όσοι έχουν κονέ.. Υπάρχουν πολλά από την μεριά μου