Νέα

Ανοργασμικές και ξενέρωτες γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
το να ρωτησεις την κοπελα σου τι της αρεσει να της κανεις στο κρεβατι δεν ειναι κακο.δεν σου λεω να κανεις διαλεξη κιολας αλλα εστω να δεις πως θα αντιδρασει και τι θελει απο εσενα.γιατι να μην ξερεις απο πριν εστω μερικα πραγματα?

Άμα μπεις σε αυτή τη διαδικασία είσαι χαμένος από χέρι. Βάζεις όρια στο sex προκαταβολικά και καταπιέζεσαι.
Μετά τις πρώτες δυο τρεις φορές δοκιμάζεις πράγματα και βλέπεις αντιδράσεις ή αφήνεις τις πρωτοβουλίες στη γυναίκα και θα σου δείξει αυτή τι της αρέσει. Τα υπόλοιπα προσωπικά τα θεωρώ φιλολογίες.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Άμα μπεις σε αυτή τη διαδικασία είσαι χαμένος από χέρι. Βάζεις όρια στο sex προκαταβολικά και καταπιέζεσαι.
Μετά τις πρώτες δυο τρεις φορές δοκιμάζεις πράγματα και βλέπεις αντιδράσεις ή αφήνεις τις πρωτοβουλίες στη γυναίκα και θα σου δείξει αυτή τι της αρέσει. Τα υπόλοιπα προσωπικά τα θεωρώ φιλολογίες.
...συμφωνω, ποτε δε ρωτας ,και μενα με ξενερωνει η γυναικα να με ρωταει ,"τιθες να κανουμε ?",πρατεις και βλεπεις αντιδρασεις...

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
μπορει να φταιει οτι δεν νιωθουν ανετα με το σωμα τους και τη σεξουαλικοτητα τους και δεν ξερουν ουτε αυτες καλα καλα τι τους αρεσει οποτε πως θα πουν σε καποιον "Κανε μου αυτο.." ή "Κανε μου εκεινο..."?
Οποτε χανουν πολλα..

:thumbsup: :thumbsup:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τα ορια τα βαζεις αν θελεις εσυ.αυτα και γουστα βεβαια.διαφωνω οτι θα βγεις χαμενος απο χερι.στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
τα ορια τα βαζεις αν θελεις εσυ.αυτα και γουστα βεβαια.διαφωνω οτι θα βγεις χαμενος απο χερι.στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω.

Φίλε Κώστα αν βάλω τα δικά μου όρια και προσωπικά γούστα θα καταλήξουμε να συζητάμε στο τι αρέσει σε μένα και όχι σε αυτή.
Μεγάλο ρόλο παίζει η εμπειρία της γυναίκας. Αν είναι άπειρη και τη ρωτήσεις τι σου αρέσει στο sex θα σου απαντήσει λέγοντας διάφορες μαλακίες. Αν είναι έμπειρη θα σε πάρει στο ψιλό. Επειδή βαριέμαι αφόρητα τις μαλακίες από ανώριμες γυναίκες αποφεύγω τέτοιου είδους συζητήσεις όπως πλέον και τις ανώριμες γυναίκες.
Εσύ φαίνεται έχεις μεγαλύτερη υπομονή από μένα και η γνώμη σου είναι βέβαια σεβαστή.

Και κάτι άσχετο-σχετικό: Στις γυναίκες σίγουρα δεν αρέσει ότι "παίζεται" στα πορνό.

Επισκέπτης
ολες τη πουτσα ψαχνουνε ρε τι ψαχνεσαι

COLOTRYPEUR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Κώστα αν βάλω τα δικά μου όρια και προσωπικά γούστα θα καταλήξουμε να συζητάμε στο τι αρέσει σε μένα και όχι σε αυτή.
Μεγάλο ρόλο παίζει η εμπειρία της γυναίκας. Αν είναι άπειρη και τη ρωτήσεις τι σου αρέσει στο sex θα σου απαντήσει λέγοντας διάφορες μαλακίες. Αν είναι έμπειρη θα σε πάρει στο ψιλό. Επειδή βαριέμαι αφόρητα τις μαλακίες από ανώριμες γυναίκες αποφεύγω τέτοιου είδους συζητήσεις όπως πλέον και τις ανώριμες γυναίκες.
Εσύ φαίνεται έχεις μεγαλύτερη υπομονή από μένα και η γνώμη σου είναι βέβαια σεβαστή.

Και κάτι άσχετο-σχετικό: Στις γυναίκες σίγουρα δεν αρέσει ότι "παίζεται" στα πορνό.

Συμφωνώ. Όλες οι γκόμενες που είχα το ίδιο μου είπαν. Οι τσόντες δεν τους αρέσουν. Μάλλον το άθλημα της τσόντας έχει φτιαχτεί μόνο για τους άντρες.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Γυναικεια απαντηση που ευχομαι να βοηθησει..
Λεγεται οτι μεγαλο ποσοστο των γυναικων ειναι ανοργασμικες...
Το πιο πιθανο ειναι οτι δεν εχουν πετυχει καποιον που να εχει ορεξη να "ασχοληθει" μαζι τους οσο πρεπει για να εχουν οργασμο..
Γιατι κακα τα ψεματα δεν τελειωνουν ολες στον ιδιο χρονο...Ή μπορει να φταιει οτι δεν νιωθουν ανετα με το σωμα τους και τη σεξουαλικοτητα τους και δεν ξερουν ουτε αυτες καλα καλα τι τους αρεσει οποτε πως θα πουν σε καποιον "Κανε μου αυτο.." ή "Κανε μου εκεινο..."?
Οποτε χανουν πολλα..

Η γυναίκα για να καυλώσει θέλει πολλή υπομονή. Θελει περιποίηση, γλειψίματα, τριψίματα, ερωτικό μασάζ.
Όποιος εχει υπομονή ανταμείβεται. Και πολύ πλουσιοπάροχα.
Όποιος θέλει απλώς να ρίξει έναν, δεν θα πάρει τίποτα από τη γυναίκα.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
  Η γυναίκα για να καυλώσει θέλει πολλή υπομονή. Θελει περιποίηση, γλειψίματα, τριψίματα, ερωτικό μασάζ.
Όποιος εχει υπομονή ανταμείβεται. Και πολύ πλουσιοπάροχα.
Όποιος θέλει απλώς να ρίξει έναν, δεν θα πάρει τίποτα από τη γυναίκα.
ελα τυπε σημερα πηγε κατα διαολου το χρηματιστηριο :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
ελα τυπε σημερα πηγε κατα διαολου το χρηματιστηριο :grin:

Γαμήθηκαν τα πάντα. Δεν πειράζει...

Να παίρνουν μερικοί το μάθημά τους...

Το χρηματιστήριο δεν κάνει για όλους. Είναι για πολύ λίγους.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
παρθενοπιπίτσες?????

Πρέπει να είναι "παρθενοπιπίτσα" μια γυναίκα για να μην της αρέσει να της βάζουν 5 δάχτυλα μπροστά και ταυτόχρονα  άλλα 2 πίσω?
Ή κάποιος με ένα εργαλείο 18 εκ. να τη πηδάει με 120 παλινδρομήσεις το λεπτό?? κλπ κλπ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

μαλιστα.............!
υπαρχουνε πολλες κατηγοριες!!! τις πουτσοαναφτρες ξεχασες οι οποιες παιζου μαζι σου και μετα σε παραταν!!!

βασικα ολλες τον μαστορα τους θελουν να βρουν!!!
δεν πιστευω οτι υπαρχει θυληκο πανω σ αυτον τον πλανητη που να μην του αρεσει η πουτσα!!!!!
οπως αντιστοιχα και με μας τους ανδρες με τα μουνια!!!!
ειναι κατι το οποιο δεν το βαριεσαι ποτε!!

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1

μαλιστα.............!
υπαρχουνε πολλες κατηγοριες!!! τις πουτσοαναφτρες ξεχασες οι οποιες παιζου μαζι σου και μετα σε παραταν!!!

βασικα ολλες τον μαστορα τους θελουν να βρουν!!!
δεν πιστευω οτι υπαρχει θυληκο πανω σ αυτον τον πλανητη που να μην του αρεσει η πουτσα!!!!!

Ουτε σε ολους τους αντρες αρεσουν τα μουνια ουτε σε ολες τις γυναικες η πουτσα..

OP
OP
bignick14

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
καταλαβα τυπε ουτε πεταλουδα δεν σου χει κατσει.και αν σου εκατσε καμια σε ειχε στα μη και δεν. :grin:

φίλε master21 από το τρόπο που γράφεις πρέπει να είσαι δυνατός γαμιάς... από αυτούς που όλες οι γυναίκες σπαρταράνε στα χέρια τους...
επειδή όμως δεν σου είπε κανένας να υποθέτεις για το πόσα μουνιά ανέβηκαν στη πούτσα του... μήπως μπορείς να μας πεις την άποψη σου επί του θέματος??? αν ξέρεις φυσικά, λόγο του οτι αποκλείεται μια γυναίκα με εσένα να μην τελείωσε... επίσης αν μπορείς ρίξε μας και τα φώτα σου για το πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι μια γυναίκα μας λέει ψέματα ότι έφτασε σε οργασμό? εσύ λογικά αυτά θα τα πιάνεις στον αέρα...!!!!

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Εγώ πάντως, ένα περίεργο πράμα! Όταν είχα λεφτά με θέλανε όλες! Όλες χύνανε μαζί μου.
Τώρα που δεν υπάρχει σάλιο, ή δεν με θέλει καμμία ή μου βγαίνουν ανοργασμικές!

Τι μυστήριος κόσμος!

Μου θύμησες τα λόγια του Γουντυ Άλεν:
Υπάρχουν διάφορες συσκευές που αυξάνουν την σεξουαλική επιθυμία μίας γυναίκας. Η καλύτερη ισως είναι η Μερσεντες SL 500 cabrio

Επισκέπτης

Ποιός σου είπε ότι γουστάρουν όλοι μουνί; ;;;;
Εγώ είμαι του κώλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom