bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 40
- Πόντοι
- 16
Θέλω να ακούσω γνώμες από έμπειρους και γνώστες του σεξ για τις ανοργασμικές γυναίκες που καταλήγουν να είναι ξενέρωτες και... ανεξαρτήτου εμφάνισης τους ρίχνουμε πόδι...
Καταρχήν να απορρίψω την περίπτωση όπου η γυναίκα δεν γουστάρει τον άντρα και είναι δίπλα του για άλλους λόγους π.χ. οικονομικούς!
Επίσης αναφέρομαι σε ηλικίες γυναικών 20 έως 25!
Κάποιες ερωτήσεις...
Υπάρχει γυναίκα που να λέει δεν μου αρέσει το σεξ και να το εννοεί? Μπορεί να υπάρχουν πραγματικά γυναίκες που να μην τους αρέσει το σεξ?
Υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσει να της γλείφουν το στήθος επειδή νευριάζει?
Υπάρχει περίπτωση να ρωτάς μια γυναίκα, τι της αρέσει στο σεξ και... να μην ξέρει να απαντήσει ή να λέει δεν μου αρέσει τίποτα?
Όποιος έχει γνωρίσει τέτοια γυναίκα, αν έχει γνωρίσει... ας πει τη γνώμη του...
Καταρχήν να απορρίψω την περίπτωση όπου η γυναίκα δεν γουστάρει τον άντρα και είναι δίπλα του για άλλους λόγους π.χ. οικονομικούς!
Επίσης αναφέρομαι σε ηλικίες γυναικών 20 έως 25!
Κάποιες ερωτήσεις...
Υπάρχει γυναίκα που να λέει δεν μου αρέσει το σεξ και να το εννοεί? Μπορεί να υπάρχουν πραγματικά γυναίκες που να μην τους αρέσει το σεξ?
Υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσει να της γλείφουν το στήθος επειδή νευριάζει?
Υπάρχει περίπτωση να ρωτάς μια γυναίκα, τι της αρέσει στο σεξ και... να μην ξέρει να απαντήσει ή να λέει δεν μου αρέσει τίποτα?
Όποιος έχει γνωρίσει τέτοια γυναίκα, αν έχει γνωρίσει... ας πει τη γνώμη του...