Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
φίλε προσλαμβάνεσαι να φτιαχνεις τα ΦΕΚ της κυβέρνησης
Καλο το πρωταπριλιατικο! αλλα σκεψου ποσοι καμενοι θα ψαχνουν τωρα να βρουν ανοιχτο μπουρδελο..
Το πρωι σουπερ μαρκετ, το βραδυ φαρμακειο.Και τι θα δηλώσουν στο 13033;;
Υπουργική Απόφαση Αριθμ. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 21313/2020
ΦΕΚ 1113/Γ/1-4-2020
Αναστολή επιβολής του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας Υπηρεσίες ιερόδουλων (ΚΑΔ 96091912) σε οίκους ανοχής, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα αορίστου επαναλειτουργίας από την 1.4.2020 υπό προϋποθέσεις προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ - ΥΓΕΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Έχοντας υπόψη:
Εγώ απλώς το διάβασα στην εφημερίδα το πρωί και σας το μετέφερα...
69Και τι κωδικό βάζω στο sms
Εσυ Μεταξουργειο πηγες. Μην ντρεπεσαι. Πες το.πήγα τσάμπα φυλής σήμερα και με πιάσαν αστυνόμοι δεν είχα έγγραφα αλλά ευτυχώς μ'άφησαν
Εσυ Μεταξουργειο πηγες. Μην ντρεπεσαι. Πες το.
Γιατρος εισαι αχμεντ?Έχω καλή δουλεία. Ευτυχώς λεφτά υπάρχουν
Γιατρος εισαι αχμεντ?
Ναι. Οσο εγω ειμαι γιατρος αλλο τοσο εισαι κι εσυ γυναικολογος. Οι περσσοτερες γυναικες θελουν γυναικα για γυναικολογο, ποσο μαλλον να προτιμησουν τον....Αχμεντ. Ρε παπατζα, κλωνε , τοσες ειδικοτητες υπαρχουν να πεις, αυτη βρηκες???Γυναικολόγος και πολλές φορές γίνομαι και πρωκτολόγος, όμως μετά απο τις 13 Μαρτίου ασκώ μόνο την πρώτη μου ειδοκότητα.