You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανοιγμα Κωλομπαρου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rex85
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οι πιο πολλοι λενε ποσο θα ηθελαν να εχουν μπουρδελο,κωλομπαρο κτλ...εχει σκεφτει κανεις απο εμας μετα απο τοσες εξορμησεις σε οικους,striptizadika,κωλομπαρα κτλ να ανοιξει ενα παρομοιο μαγαζι??αναφερομαι μονο στη ιδεα και οχι στην ολη διαδικασια που χρειαζεται κονε,κεφαλαιο κτλ κτλ..
επισης οι πιο πολλοι δεν εχουν ιδεα πως ειναι να εχεις μια τετοια δουλεια και τι χρειαζεται για να ξεκινησεις...
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 173
- Πόντοι
- 16
αναλογα που θα το ανοιξεις το μαγαζι,τι υπηρεσιες θα εχει δλδ βιζιταδικο η οχι..
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.401
- Πόντοι
- 3.760
....άσε που άμα σε δούνε να κονομάς λιγάκι σου στέλνουν κάθε τρείς και λίγο κάθε λογής κλιμάκια!!ΙΚΑ,Εφορίες,Ασφάλεια.....τοκογλύφοι (γιατί πάντα θα χρειάζεσαι ρευστό...),φουσκωτοί.....ένα κάρο μαλάκες!!!Έδώ περίπτερο άν έχεις και σου την πέφτουν στεγνά για προστασία....!!!!
Τα μπουρδέλα δε....?????Άμα έχει κάνει είσπραξη,στο ληστεύει η πουτάνα!!!!Αυτές ούτως ή άλλως στρατό έχουν πίσω τους!!!
Τα μπουρδέλα δε....?????Άμα έχει κάνει είσπραξη,στο ληστεύει η πουτάνα!!!!Αυτές ούτως ή άλλως στρατό έχουν πίσω τους!!!
εχει σκεφτει κανεις απο εμας μετα απο τοσες εξορμησεις σε οικους,striptizadika,κωλομπαρα κτλ να ανοιξει ενα παρομοιο μαγαζι??αναφερομαι μονο στη ιδεα και οχι στην ολη διαδικασια που χρειαζεται κονε,κεφαλαιο κτλ κτλ..
Κάτσε καλά τύπε! Καλύτερα θαμών, παρά ιδιοκτήτης.

kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
στο κλασιμο οφιλο το ζιν κε στο χεσιμο το εφζινΚάτσε καλά τύπε! Καλύτερα θαμών, παρά ιδιοκτήτης.![]()
caenus
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
ΡΕ ΜΑΚΑΡΕ ανοίγουμε ένα μπαράκι μόνο για εκλεκτούς !!!
Το μέρος επέλεξε το εσύ σου έχω εμπιστοσύνη. Την στρατολόγηση την αναλαμβάνουμε μαζί!!!!!!!!
Ετσι θα κάνουμε και οικονομία!
Φυσικά κάθε μήνα θα αλλάζουμε μουνιά γιατί βαριέμαι εύκολα!!!

Το μέρος επέλεξε το εσύ σου έχω εμπιστοσύνη. Την στρατολόγηση την αναλαμβάνουμε μαζί!!!!!!!!
Φυσικά κάθε μήνα θα αλλάζουμε μουνιά γιατί βαριέμαι εύκολα!!!
ΡΕ ΜΑΚΑΡΕ ανοίγουμε ένα μπαράκι μόνο για εκλεκτούς !!!
Φυσικά κάθε μήνα θα αλλάζουμε μουνιά γιατί βαριέμαι εύκολα!!!![]()
![]()
έλα μύστη μου που θα βρούμε κεφάλαιο για να το ανοίξουμε??????
ξέρεις είναι πολλά τα ''λειτουργικά έξοδα'' μιας τέτοιας επιχείρησης ;)
επίσης δεν κάνω για αφεντικό γιατί είμαι επιρρεπής στο να γαμάω τις υπαλλήλους

Εδώ κοντεύουν να κλείσουν αυτά που υπάρχουν κι εσύ σκέφτεσαι να ανοίξεις άλλο;
εκτος απο αυτο , που μπορει να πεις αντε και θα δουμε τι θα γινει , τα δυσκολα επονται μετα. δεν ειναι ευκολη η νυχτα με της καθε καρυδιας το καρυδι. θα πρεπει να την εχεις ζησει την νυχτα , να την ξερεις πολυ καλα , να την διαχειριζεσαι και να μπορεις να τα βγαλεις περα, να μπορεις να καθαρισεις, να το λεει το κουτελο σου. να εχεις ακρες παντου, λαδωματα, προστασια , νταβατσιλικια, μεθυσμενους, φτιαχμενους , τις καβγαδες των κοριτσιων μεταξυ τους που ειναι συνεχεια γκολ , να εισαι σε θεση να τις υπερασπιστεις και να καθαρισεις για παρτη τους ( οταν χρειαζεται) , και αλλα πολλα. αν ηταν ετσι απλα...........
επίσης δεν κάνω για αφεντικό γιατί είμαι επιρρεπής στο να γαμάω τις υπαλλήλους![]()
![]()

εκτος απο αυτο , που μπορει να πεις αντε και θα δουμε τι θα γινει , τα δυσκολα επονται μετα. δεν ειναι ευκολη η νυχτα με της καθε καρυδιας το καρυδι. θα πρεπει να την εχεις ζησει την νυχτα , να την ξερεις πολυ καλα , να την διαχειριζεσαι και να μπορεις να τα βγαλεις περα, να μπορεις να καθαρισεις, να το λεει το κουτελο σου. να εχεις ακρες παντου, λαδωματα, προστασια , νταβατσιλικια, μεθυσμενους, φτιαχμενους , τις καβγαδες των κοριτσιων μεταξυ τους που ειναι συνεχεια γκολ , να εισαι σε θεση να τις υπερασπιστεις και να καθαρισεις για παρτη τους ( οταν χρειαζεται) , και αλλα πολλα. αν ηταν ετσι απλα...........
+1
φίλτατε jerry5 έτσι όπως τα λες γι'αυτό έγραψα τα ''λειτουργικά έξοδα'' της επιχείρησης είναι πολλά ;)
επίσης αν μπλέξεις εκεί θα πρέπει να θεωρείς το τομάρι σου ξεγραμένο κάθε μέρα παίζεις την ζωή σου.....δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται πρέπει να είσαι αποφασισμένος και για τα επακόλουθα
οταν θα πλακωνονται μεταξυ τους , που το κανουν πολυ συχνα , θα τις τιμωρεις με αυτον τον τροπο
εννοείται jerry5 η τιμωρία τους θα είναι

caenus
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
ΜΑΚΑΡΕ δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι θα σου δώσω 25% τιμής ένεκεν στο ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΜΟΥ!
Δεύτερο λεφτα υπάρχουν που έλεγε ο ΓΙΩΡΓΟΣ και δεν τον πιστεύαμε!
Στο σχήμα θα παίζει Εισαγελέας που θα έχει μερίδιο , ο ξαδελφός μου και καλοί φίλοι τους που αρκετά ανεπτυγμένα σε όγκο
παιδιά που θα λύνουν τα προβλήματα με τους εκτός μαγαζιού.
Εγώ θα αναλάβω την διαχείριση με το Λέφτι λόγω εμπειρίας στις business ,
Στην διαχείριση προσωπικού θα βάλω μία Μπαρόβια που εμποστεύομαι ώστε να μην μου ζαλίζουν τα αρχίδια η θα πάρω
με μεταγραφή τον καλό μου φίλο ΠΕΡΙΚΛΗ από τον ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ που πρώτος και στην στρατολόγηση.
Η τιμωρία θα την επιβάλω προσωπικα με σκληρό γαμίση η θα τις αφήνω απλήρωτες η με λίγο ξύλο από το ξάδελφο !!!!
Στο σχήμα θα παίζει Εισαγελέας που θα έχει μερίδιο , ο ξαδελφός μου και καλοί φίλοι τους που αρκετά ανεπτυγμένα σε όγκο
Στην διαχείριση προσωπικού θα βάλω μία Μπαρόβια που εμποστεύομαι ώστε να μην μου ζαλίζουν τα αρχίδια η θα πάρω
με μεταγραφή τον καλό μου φίλο ΠΕΡΙΚΛΗ από τον ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ που πρώτος και στην στρατολόγηση.
Η τιμωρία θα την επιβάλω προσωπικα με σκληρό γαμίση η θα τις αφήνω απλήρωτες η με λίγο ξύλο από το ξάδελφο !!!!
Επισκέπτης
ΜΑΚΑΡΕ δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι θα σου δώσω 25% τιμής ένεκεν στο ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΜΟΥ!
καλύτερα ασχοληθείτε με κομμωτήρια γιατί θα σας πάρουν και την ταυτότητα με αυτά που γράφετε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις