xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.861
- Πόντοι
- 1.056
Πολύ θα ήθελα να το έγλυφα και μετά να το εχυνα αυτό το υπέροχο μουνί..Καλά να περνάτε πάντα καλέ μου φίλε Γιαννιος420
Πολύ θα ήθελα να το έγλυφα και μετά να το εχυνα αυτό το υπέροχο μουνί..Καλά να περνάτε πάντα καλέ μου φίλε Γιαννιος420
Φαίνεται να έχει ωραίο σώμα
Γιατί καλέ μου φίλε δικές του ειναι οι φώτο που ανεβάζει εδώ,,, η νομιζεις ότι αυτός της βγάζει ??? Χα χα χα χαDislike για το απαράδεκτο νύχι. Δεν βλέπει ότι έχει φωτογράφηση ?
Πόσο ετών είναι η κύρια?
Βεβαια μιλαμε και την βλέπω ...τωρα αν χρησιμοποιεί κλεμμενο βίντεο...θα ηθελα να το ξέρω κι εγω...πάντως οπτικά ανατομικά μοιάζει...αλλα πολλά μουνια είναι όμοια...Τωρα μου εστειλε αυτες....ψάξτες σε παρακαλώ να δουμε αν ειναι fake....μας λες λοιπον οτι ειναι η κοπελα σου; Την ξερεις μιλάτε;
52Πόσο ετών είναι η κύρια?
Ωραία γυναίκα άλλη φωτο έχουμε
ασε το παραμυθι. ειναι fake και το ξερεις. δεν σου το εστειλε αυτη γιατι εισαι τοσο βλακας που ουτε καν το ειδες. Δες το και θα καταλαβεις. ΨευτηΒεβαια μιλαμε και την βλέπω ...τωρα αν χρησιμοποιεί κλεμμενο βίντεο...θα ηθελα να το ξέρω κι εγω...πάντως οπτικά ανατομικά μοιάζει...αλλα πολλά μουνια είναι όμοια...Τωρα μου εστειλε αυτες....ψάξτες σε παρακαλώ να δουμε αν ειναι fake....
Θέλουμε βιντεάκι να την σπας
Καλέ μου φίλε αυτά τα μουνόχειλα θα τα έγλυφα μέχρι να λιώσουν ...
φωτο παλια 10+ χρονια..πιτσιρικι απο τα λιγα του γαλακτος!αξιζε να το γλυφεις ολοκληρο μεχρι να παθεις αφυδατωση κ να σε πανε για ορο!Καλέ μου φίλε αυτά τα μουνόχειλα θα τα έγλυφα μέχρι να λιώσουν ...
Οι φιδεμπορες με τις ανύπαρκτες ζωές έχουν εκτραχυνθει φίλε. Και όσο πιο χωμένοι στο παιδικό τους δωμάτιο, τόσο πιο ξεσαλωμενοι εδώ μέσα.ασε το παραμυθι. ειναι fake και το ξερεις. δεν σου το εστειλε αυτη γιατι εισαι τοσο βλακας που ουτε καν το ειδες. Δες το και θα καταλαβεις. Ψευτη
Δεν προκειται να σου πω γιατι ειναι απο τσοντοσελιδα γιατι θα διορθωσεις τα λαθη σου μετεπειτα και θα συνεχιζεις να ανεβαζεις τετοια. Σε αφηνω να ξεφτυλιζεσαι
Τσουρέκια μας τα χεις κάνει και συ με τις αραπινες του διαδικτύου....Λαχταριστη!
να τις ψάξω, ασφαλώς. Να σου πω αν ειναι fake δεν νομίζω.Βεβαια μιλαμε και την βλέπω ...τωρα αν χρησιμοποιεί κλεμμενο βίντεο...θα ηθελα να το ξέρω κι εγω...πάντως οπτικά ανατομικά μοιάζει...αλλα πολλά μουνια είναι όμοια...Τωρα μου εστειλε αυτες....ψάξτες σε παρακαλώ να δουμε αν ειναι fake....
το κινητο που τραβηξε αυτες τις φωτο δεν ειναι το ιδιο με το βιντεο. Το βλεπουμε ολοι.Βεβαια μιλαμε και την βλέπω ...τωρα αν χρησιμοποιεί κλεμμενο βίντεο...θα ηθελα να το ξέρω κι εγω...πάντως οπτικά ανατομικά μοιάζει...αλλα πολλά μουνια είναι όμοια...Τωρα μου εστειλε αυτες....ψάξτες σε παρακαλώ να δουμε αν ειναι fake....
μου βγάζει κάτι πολύ έκφυλο!