Kostas.dmp
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2024
- Like
- 695
- Πόντοι
- 81
Τέλειο το μωρό να το χαίρεσαι...
Τέλειο το μωρό να το χαίρεσαι...
Ω πω πω πω πω πω πω.....
Καυλιτέχνης....όπως πάντα....
Ρε Δημήτραρε ( @mitso.fiat ), Τι κάνεις.. τι κάνετε...??? θέλετε να μας καψουρέψετε όλους στο bou.??
Περιττό να γραψεις.... απαραίτητο να ανεβάσεις τα βιντεοσκοπημένα γεγονότα όμως....Απο τις πιο μεσα στην καυλα στιγμες που εχω ζησει.Περυσι παραμονες χριστουγεννων βλεπαμε με τη δικια μου τηλεοραση και στο ζαπινγκ πεφτουμε στο πρωινο της φαιης.Αυθορμητα εντελώς λεω μπροστά της ποπο τι φοραει η τυπισσα ή κατι τετοιο τελος παντων και οτι ειναι για τρελα γουστα.3 μέρες αργοτερα στα γενεθλια της κοπελας μου έσκασε μυτη με το ιδιο φορεμα,το τι ακολουθησε πιστευω ειναι περιττο να το γραψω.![]()
Θα....;;;;;Ποιος θα την χυσει???
Αυτή όχι πάντως.....Θα της εκανα και 10 παιδια...
Χορός κόλαση.
Αφρός.... Πες μας όμως και τι βλέπουμε εδω
Γιατι καλε μου φιλε το λες αυτο??? Εχω πλουσια προσοντα και εχω και κοτερο να την πηγαινω βολτες...Χα χα χα χα χα χα χα χα...Αυτή όχι πάντως.....![]()
Επιτέλους κάποιος το είπε !!Ίσως φταίει που είμαι πολύ νέα
αλλά βλέπω όλα αυτά τα βυζια
και μου φαίνονται πραγματικά
χάλια ενώ για κάποιο λόγο όλοι
εδώ τα βρίσκουν καταπληκτικά.
Κανένα από αυτά δεν είναι στρογγυλό, συμμετρικό με το δίπλα , στητό, με όμορφες μικρές σκληρές ρογες. Κι αυτά που είναι στητα είναι εμφανές ότι έχουν σιλικόνη. Δεν έχω δει ένα όμορφο φυσικό βυζι. Ίσως επειδή οι κύριε που ανεβάζετε είναι μεγαλύτερης ηλικίας.
Περί ορέξεως, τουλάχιστον μου έφυγε η ανασφάλεια μήπως όταν μεγαλώσω δεν αρέσουν πλέον στους άνδρες τα βυζια μου.
Τουμπανάκι!
Σούπερ μωράκι.Τουμπανάκι!
B μόνο!!!!Α)![]()
Β)
![]()
Για πείτε γνώμες.. Α η Β?
Παναγια μουυυ τι βυζαρες για χυσιμοοο
Και τα δύο έχουν την δικιά τούς χάρη κλείνω προς το Α..Α)![]()
Β)
![]()
Για πείτε γνώμες.. Α η Β?