SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 16.861
- Πόντοι
- 2.546
Δεν κρίνουμε την ακαταστασία αλλά το μέγεθος της καυλαςΔιακρινω μια Ακαταστασια στον χωρο.... Αλλα η καβλα στο Μεγιστο......!!!!!!!
Πουθενά, πολύ καλά τα έγραψες κ εσύ απλά ήταν η τελευταία ανάρτηση σχετικά με το τρολΣυγγνώμη, η δική μου ανάρτηση που κολλάει με του άλλου του τρολιάρη?
Τεράστια κλειτορίδαΕδώ με κόκκινο νύχι πριν τη διείσδυση
τύπε με το μπαρδον υπαρχει περιπτωση η χοντρη στις φωτο με τα δαχτυλα χαλκοσωληνες να ειναι το γνωστό μέλος πενταγιωτισσα; θυμίζουν τη χαριτωμένη φωτο που ειχε ανεβασει με πυτζαμα κάλτσες τιγκα χολιστερινη τριγλυκερίδια κλπΟταν το κανουν ακρη γουσταρουμε
Κωλοτρυπαρα!!!!!!!
Dislike για το απαράδεκτο νύχι. Δεν βλέπει ότι έχει φωτογράφηση ?Οταν το κανουν ακρη γουσταρουμε
Σαν το μουστάκι του Νταλί είναι η τύπισσα.
Προηγήθηκε τρελό φτυσιδι, γλείψιμο, παίξιμο και γαμησι τυπεΣαν το μουστάκι του Νταλί είναι η τύπισσα.
μας λες λοιπον οτι ειναι η κοπελα σου; Την ξερεις μιλάτε;Αλήθεια???? για ψαξε να βρεις..να το μαθω κι εγω....αν με δουλευει η κυρια...για τις φωτο ξέρω να το ψάχνω για τα βιντεο ομως?? υπάρχει κάποιο εργαλειο να το ψαχνουμε?
Πολύ θα ήθελα να το έγλυφα και μετά να το εχυνα αυτό το υπέροχο μουνί..Καλά να περνάτε πάντα καλέ μου φίλε Γιαννιος420
Φαίνεται να έχει ωραίο σώμα