jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Δηλαδή μας λές ότι την πήρες....Η Αννίτα είναι μια χαρά καυλάκι, για την άλλη λέω...
Ή όχι... Και κρίνεις από τις φωτό;
Την Νάγια την πήρες;
Δηλαδή μας λές ότι την πήρες....Η Αννίτα είναι μια χαρά καυλάκι, για την άλλη λέω...
της Μαριαλενας βάλε doc και απο κατω τις κριτικές
Λοιπόν τα πολλά λογία είναι φτώχεια λέει κάποιος σοφός λαός η κοπέλα είναι αυτή και όπως έγραψα από την πρώτη μέρα στο topic της εβελιν είναι από το γραφείο του γνωστού νταβά Μάριου και η δυο μαζί με άλλη μια έτσι ει θελε να μας της πλασάρει και το προετοίμαζε από καιρώ..
αυτή είναι η αννιτα?Λοιπόν τα πολλά λογία είναι φτώχεια λέει κάποιος σοφός λαός η κοπέλα είναι αυτή και όπως έγραψα από την πρώτη μέρα στο topic της εβελιν είναι από το γραφείο του γνωστού νταβά Μάριου και η δυο μαζί με άλλη μια έτσι ει θελε να μας της πλασάρει και το προετοίμαζε από καιρώ..
Με τα 9άρια στην φάτσα.
Τύπε παρ' ότι η ορθογραφία σου πάσχει η πληροφόρησή σου είναι άριστη!
Τύπε παρ' ότι η ορθογραφία σου πάσχει η πληροφόρησή σου είναι άριστη!
;)Η Αννίτα είναι μια χαρά καυλάκι, για την άλλη λέω...
Η Αννίτα ΔΕΝ είναι η Alicia,100%!
Η δικιά μου πληφόρηση λέει ότι όντως πρόκειται για το γραφείο του Γιωργομάριου και ότι η Αννίτα είναι η Αθηνά που την είχε πλασάρει ξανά τον Γενάρη,χωρίς όμως να είμαι 100% σίγουρος.
εγω τι να πω που στο μασσατζιδικο διπλα στο συνεργειο εχουν γαμησει ολη τη "βραζιλιανα" κ με μενα το παιζε κυρια....
αυτο το αισθημα του μπουρδελιαρη μολις αντιλαμβανεται οτι εχει χασει ενα μωρο που εχει γαμησει ολο το μπου χαχαχα
150 λέμε, μισή Νάγια!
Χωρίς πλάκα οκαζιόν ακούγεται!
Τελικά η Νάγια έθεσε νέα μέτρα και σταθμά στο "άθλημσ".
Από τουδε και στο εξής θα κοστολογούν όλες τις υπηρεσίες τους με βάση την αμοιβή της Νάγια ως μονάδα.
Π.χ. Φουλ 0,25 Νάγια, και πρωκτικό 0,10 Νάγια.
γιατρε μου παντα αυτος που παει να χωρισει το καυγα τρωει το πιο πολυ ξυλο!Πας καλά μωρέ; Είπα ότι κατάλαβες λάθος για το ποιες εννοούσε "νέες ανεξάρτητες", εξ άλλου οι άλλες δεν είναι πλέον και τόσο νέες.
Και με βρίζεις ενώ πήγα να τα δώσω τέλος στη διαμάχη σας; :o :o