BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Και αυτο το Καρο πηρες ρε Bro ?της Μαριαλενας βάλε doc και απο κατω τις κριτικές
Aπαπαπαπαπα !!!
Και αυτο το Καρο πηρες ρε Bro ?της Μαριαλενας βάλε doc και απο κατω τις κριτικές
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχχαχααχαχχχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχα....κλαιω!!!!!!!!!!!!εγω τι να πω που στο μασσατζιδικο διπλα στο συνεργειο εχουν γαμησει ολη τη "βραζιλιανα" κ με μενα το παιζε κυρια....
Τα γουστα που βγαζει η Μ60 ουτε στον υπνο του το Μπαζακι !!!
εγω τι να πω που στο μασσατζιδικο διπλα στο συνεργειο εχουν γαμησει ολη τη "βραζιλιανα" κ με μενα το παιζε κυρια....
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχχαχααχαχχχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχα....κλαιω!!!!!!!!!!!!
"εδω δεν ειναι μπουρδελο" τι ατακα mon dieu θα τη θυμαμαι για παντα
Τα γουστα που βγαζει η Μ60 ουτε στον υπνο του το Μπαζακι !!!
Ναι ρε Τζωρτζ οι Μαριαλενονάγιες είναι του Γιώργου του σπεσιαλμήτινγκς. Του Γιωργουμάριου είναι η Αννίτα εδώ, η Εβελίνα21 και μάλλον οι Όλγα και Ναταλία.
Κοίτα τώρα που έφτασε ο Γιωργομάριος, που τον θεωρούσαμε το πιο μεγάλο λαμόγιο, να μας κοροϊδεύει λιγότερο από τον άλλον με τις Αλβανιάρες.
Εγω παλι θα συμφωνησω απολυτα με το φιλο BABY !!!! Tα γουστα και μερικα μαμισια που μου εχει προσφερει η Μ60 δεν θα τα ξεχασω ποτες !!!! Η τυπισσα ειναι μια κατηγορια απο μονη της , και το αστειο ειναι οτι προσφερει ολο αυτο το πακετο στα 60 και ουτε καν το εχει ανεβασει ποτε , βεβαια εγω την κραταω παραπανω με εξτρα χρεωση , διοτι απεχθανομαι τα μονοωρα ραντεβου , ειναι μερικες του χωρου που η μια ωρα μαζι τους δεν σου φτανει με τιποτα , το πρωτο μισαωρο ειναι μονο το ζεσταμα ......, ουτε στον υπνο του λοιπον το μπαζακιΤα γουστα που βγαζει η Μ60 ουτε στον υπνο του το Μπαζακι !!!
Εν τω μεταξύ ο Νώας δεν είναι κροταλίας μου στέλνει πμ που μου λέει ότι είμαι μπουρδελάκιας στουντιάκιας και να κάτσω στα αυγά μου γιατί δεν ξέρω εγώ απο βίζιτες...
Αυτά είναι για άλλους που ´´ξέρουν´´
Επίσης λέει ότι κάποια απ´ αυτές έχει σίγουρο τιπ... Ότι έχει κονδυλώματα... HPV
Όπως άλλωστε το 80% του ενεργά σεξουαλικού πληθυσμού
Για τις παρακάτω κακοήθειες ρωτήστε τον ίδιο αν τα είδε με τα μάτια του...
πλιζ ντου!οικοδόμε, θες να σε πάρω από το χεράκι στη μαυρούκα και να της πω
άνοιξε μωρή τα πόδια να σε γαμήσει το παιδί, αλλιώς θα σε γαμήσω εγώ?
γιατί μόνες τους δεν μπορούν να κουμαντάρουν το νινί τους;