clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
αμελητέο... όλες κάνουν... μα όλες σου λέω...με καποιους καλους πελατες (χορηγους) θα εκανε ακαποτα..
αμελητέο... όλες κάνουν... μα όλες σου λέω...με καποιους καλους πελατες (χορηγους) θα εκανε ακαποτα..
ισχύειαμελητέο... όλες κάνουν... μα όλες σου λέω...
απλα ειναι το ρισκο που περνεις...ισχύει
Ειχα βρεθει μερικες φορες με μια Ρωσιδα , την λεγανε Ολια .απο το Ολγα .απιθανη κοπελα 24χρον .Ηταν θαρρω το 2008.Οχι λαθος . Το 2009. Που να ειναι τωρα , που να ειναι τωρα ??..........
Ο.Υ.Κ εγω σε εχω κοψει για ψαγμενο ατομο απο τις αναρτησεις σου .Δεν σε ξερω προσωπικα .Πως και δεν καταλαβες το πνευμα μου-χιουμορ μου ?Αναζητήσεις χαμένων call girls - Page 49 - bourdela.com forum
καλημέρα παίδες σε πρωίνή βάρδυα σε γραφείο που η αγγελία στην εφημερίδα αρχίζει από άγαλμα κλπ δούλευε μία Καρμεν και μία άννα από την ρουμανία. τώρα τελευταία εβδομάδα οι συγκεκριμένες έχουν αλλάξει όνομα. είναι και οι δύο αδύνατες με μαύρα μαλιά υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι παραπάνω...www.bourdela.com
εδω μπορει
και εγω για πλακα στο ανεβασα χαχαχααχαχχα αντρικια αχαχαχχχαχ Ειμαι πειραχτηριΟ.Υ.Κ εγω σε εχω κοψει για ψαγμενο ατομο απο τις αναρτησεις σου .Δεν σε ξερω προσωπικα .Πως και δεν καταλαβες το πνευμα μου-χιουμορ μου ?
και εγω για πλακα στο ανεβασα χαχαχααχαχχα αντρικια αχαχαχχχαχ Ειμαι πειραχτηρι
Καλα κανεις και εισαι πειραχτηρι , θελει γελιο η ζωη .Ειναι απο τα καλυτερα βοτανα .ΤΟ ΓΕΛΙΟκαι εγω για πλακα στο ανεβασα χαχαχααχαχχα αντρικια αχαχαχχχαχ Ειμαι πειραχτηρι
Η αληθεια ειναι οτι ακυρωνε στο παραπεντε συναντηση για μια αλλη συναντηση μεγαλυτερης διαρκειας η εαν ηταν στο ιδιο ξενοδοχειο..!!Μειονεκτηματα Αννας: 1)Επρεπε να εχεις γαιδουρινι υπομονη να την κλεισεις
2)Πολλες φορες ακυρωνε το ραντεβου απο το πουθενα και γενικα ειχες τον φοβο οταν κανονιζες μαζι της αν θα φας ακυρο
Πλεονεκτημα Αννας:Οταν την συναντουσες ανταμοιβοσουν για την υπομονη σου με το παραπανω και ξεχναγες τα μεινεκτηματα που ανεφερα
μα το ζητανε και οι πελατες...και μερικες φορες με εξτρα χρεωση,,,!τελικά όταν τα στόματα αποφασίζουν ν ανοίξουν μαθαίνουμε πολλά
όλες το δίνουν υπό προϋποθέσεις ακάποτα λοιπόν
έχω κι εγώ εμπειρία από κυρία που πέρασε από εδώ πριν από κάτι χρόνια.
είχε νταραβέρι με περίπου 30 άτομα από εδώ, αν έχω υπολογίσει σωστά
ένας Θεός ξέρει σε πόσους από εμάς είχε δώσει ακάποτα τις τρυπούλες της.
ποιο νουμερο λες?ποια ειναι αυτη ομως που εχει αναλαβει το τηλεφωνο της?????μου εστειλε μηνυμα οτι ξαναξεκιναει την τριτη......
αυτο που τελειωνει σε 482ποιο νουμερο λες?
...και τι αναφερει ακριβως?αυτο που τελειωνει σε 482
Ποιά απόσυρση ?ωραια πραγματα μαθαινουμε απο θρεντ σε αποσυρση, συνεχιστε τυποι