- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
σου είπε να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις ό,τι θέλεις
αυτό κάνουμε όλοι...
αυτό κάνουμε όλοι...
2ωρο φιλι στο στομα αλλα με προφυλακτικο στα 100ε...Τι περιλαμβάνει το μενού?
2ωρο φιλι στο στομα αλλα με προφυλακτικο στα 100ε...
γεια σου τζιμη
Με τι κόστος;Η επιστροφή μού θα είναι κάτι το αξέχαστο θα σάς κάνω όλα τα γούστα να είστε σίγουροι για αυτά πού λέω και που γράφω πολύ δυνατά και καυτά θα τα κάνω όλα
Η επιστροφή μού θα είναι κάτι το αξέχαστο θα σάς κάνω όλα τα γούστα να είστε σίγουροι για αυτά πού λέω και που γράφω πολύ δυνατά και καυτά θα τα κάνω όλα
Η επιστροφή μού θα είναι κάτι το αξέχαστο θα σάς κάνω όλα τα γούστα να είστε σίγουροι για αυτά πού λέω και που γράφω πολύ δυνατά και καυτά θα τα κάνω όλα
μπράβο τύπε, ωραίος..
Έχω την εντύπωση ότι κάποιος μπαίνει με τον λογαριασμό της και γράφει, δεν πρέπει να είναι η ίδια, κάλεσα στο τηλ. Και βγήκε άντρας ,λίγο προσοχή , κοιτώντας και το τελευταίο μήνυμα δεν νομίζω να γράφτηκε από γυναίκα, λίγο και την προσοχή από τους διαχειριστές
Δηλαδη τι να προσεξουν οι διαχειριστες φιλε? Εσυ εχεις την εντυπωση οτι οι αλλες μπαινουν και γραφουν μονες? Και επειδη βγηκε αντρας τι εγινε? Και αλλες το ιδιο κανουν...Ραντεβου θα κλεισουμε...απλα τα πραγμτα ειναι...Έχω την εντύπωση ότι κάποιος μπαίνει με τον λογαριασμό της και γράφει, δεν πρέπει να είναι η ίδια, κάλεσα στο τηλ. Και βγήκε άντρας ,λίγο προσοχή , κοιτώντας και το τελευταίο μήνυμα δεν νομίζω να γράφτηκε από γυναίκα, λίγο και την προσοχή από τους διαχειριστές
Δηλαδη τι να προσεξουν οι διαχειριστες φιλε? Εσυ εχεις την εντυπωση οτι οι αλλες μπαινουν και γραφουν μονες? Και επειδη βγηκε αντρας τι εγινε? Και αλλες το ιδιο κανουν...Ραντεβου θα κλεισουμε...απλα τα πραγμτα ειναι...