mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
MMMMMMMMMMMMΚαλησπέρα σάς τι μου κάνετε πολύ σύντομα θα είμαι κοντά σάς ανανεωμένη θα σάς κάνω πολλά παραπάνω από οτι περιμένετε αφήνω τιν φαντασία σας να οργιασει
MMMMMMMMMMMMΚαλησπέρα σάς τι μου κάνετε πολύ σύντομα θα είμαι κοντά σάς ανανεωμένη θα σάς κάνω πολλά παραπάνω από οτι περιμένετε αφήνω τιν φαντασία σας να οργιασει
Βοηθα μας λιγο ομορφουλαΚαλησπέρα σάς τι μου κάνετε πολύ σύντομα θα είμαι κοντά σάς ανανεωμένη θα σάς κάνω πολλά παραπάνω από οτι περιμένετε αφήνω τιν φαντασία σας να οργιασει
Βοηθα μας λιγο ομορφουλα
εγινες...τετρακινητη επιτελους?Τι εχει το μενου?
Εβαλες βυζια??????????????Καλησπέρα σάς τι μου κάνετε πολύ σύντομα θα είμαι κοντά σάς ανανεωμένη θα σάς κάνω πολλά παραπάνω από οτι περιμένετε αφήνω τιν φαντασία σας να οργιασει
Πολύ σωστός ,και από τα τελευταία της ραντεβού πριν μήνες ήταν χάλια.Καμένο χαρτί είναι πλέον...ξεπεραστηκε!
Καλησπέρα σε όλους σάς μου λείψατε πολύ σε λίγες μέρες θα είμαι και πάλη κοντά σάς και με πολλές εκπλήξεις στο ερωτικό παιχνίδι του έρωτά καλές γιορτές να έχετε να είστε πάντα καλά και πάνω από όλα να έχετε υγεία πόλη σύντομα θα θα έχω την ευχάριστη χαρά να είμαι κοντά σας υπόσχομαι καυτό έρωτά με πολλές εκπλήξεις φιλάκια σε όλους σας και έρχομαι
θα μάθεις από τίς κρητικες που θα μου κάνουν τώρα έρχομαι πολύ δυναμικα που καν δέν μπορείς να φανταστείςΚαλά καλά καλά....μας επεισες.
καλησπέρααα τα ξίδια έκανα για να έρθω πιο δυναμικα κοντα σας ετοιμαζω και φωτογραφικό υλικό πολύ καυτο
Που ήσουν εσύ...?
Πάρε και κανένα τηλέφωνο, μη τα περιμένεις όλα από τους άλλουςΤι περιλαμβάνει το μενού?
Πάρε και κανένα τηλέφωνο, μη τα περιμένεις όλα από τους άλλους
σιγά ρε φίλε θα σκίσεις κανένα καλτσώνΠάρε και κανένα τηλέφωνο, μη τα περιμένεις όλα από τους άλλους
σιγά ρε φίλε θα σκίσεις κανένα καλτσών