company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.687
- Πόντοι
- 31.558
βγάλε την που... Από το στόμα σουΠες μου γλυκόλογα να καυλώσω...
βγάλε την που... Από το στόμα σουΠες μου γλυκόλογα να καυλώσω...
Kατι μυριζει εδω...!Μπραβο μεγαλε εισαι τυχερος. Με το που γραφτηκες επεσες επανω στο αστεριΚαλησπέρα κούκλα μου , καλώς όρισες στην παρέα μας.
πες μου σε παρακαλώ ποιο είναι το δωράκι σου και αν μπορείς να έρθεις σε ξενοδοχείο στο Χαϊδάρι ή Σκαραμαγκά . Ελπίζω να τα πουμε σύντομα και να κάνουμε καλή παρέα , γιατί έχω βαρεθεί τις αλλοδαπές.
Πολλά φιλάκια
βγάλε την που... Από το στόμα σου
περιμένω την κριτική σου, γιατί θέλω να δω αν η κοπέλα προσφέρει μια συγκεκριμένη υπηρεσία, πολύ βασική για εμένα τουλάχιστον...
για να δούμε...
ΔΕΝ κανει φουλ προγραμμα...περιμένω την κριτική σου, γιατί θέλω να δω αν η κοπέλα προσφέρει μια συγκεκριμένη υπηρεσία, πολύ βασική για εμένα τουλάχιστον...
για να δούμε...
σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς που έκανες για μένα στα μούτρα σου,δεν σου είπα να απολογηθεις για Κριτικές που δεν γράφεις δεν με ενδιαφέρει, ετερον εκατερον.Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να τα παίρνεις όλα κατάκαρδα.Τι να γράψω ρε βλακέντιε?
Έχω συναντήσει πολλές που μπορεί να είναι συμπαθητικές στο χαρακτήρα αλλά δεν κάνουν. Αλλά εφόσον έχουν γράψει τα αρνητικά σημεία τους άλλα μέλη, τι να αναφέρω εγώ παραπάνω? Να επαναλαμβάνομαι και να βγάλω χολή?
Και επίσης δεν γράφω για αποτυχημένα ραντεβού (που δεν εμφανίστηκε η κοπέλα). Μπορεί να είναι ελάχιστα όπως της Αλίκης (3 φορές) και της Sabby (1 φορά) αλλά τι να γράψω αφού δεν τις είδα από κοντά? Θα είναι αδικία. Και που τα λέω στα thread εσύ ο μαλακάκος τους στέλνεις αγαπούλες. Γαμάς ότι χτίζεται σε αυτό το forum..
Για κάτι τρόμπες σαν και εσένα γράφω πια σπάνια κριτικές. Επέλεξα να γράφω πια μόνο όταν αξίζει και δεν έχει άλλα σχόλια στο σάιτ.
Ορίστε απολογήθηκα τώρα και στον τρόμπα..
Έλεος ρε φίλε, βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τα ανούσια ποστ σου, να σε βλέπουμε να πετάγεσαι σαν πορδοβούλωμα σε ότι γράφεται, να σχολιάζεις κάθε κριτική που ανεβαίνει. Σοβαρέψου λίγο, δεν το καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει γραφικός?σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς που έκανες για μένα στα μούτρα σου,δεν σου είπα να απολογηθεις για Κριτικές που δεν γράφεις δεν με ενδιαφέρει, ετερον εκατερον.Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να τα παίρνεις όλα κατάκαρδα.
....που να μην εχει γινει της πουτανας....
σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς που έκανες για μένα στα μούτρα σου,δεν σου είπα να απολογηθεις για Κριτικές που δεν γράφεις δεν με ενδιαφέρει, ετερον εκατερον.Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να τα παίρνεις όλα κατάκαρδα.
...δεν υπαρχει ενα νημα,που να μην εχει γινει της πουτανας.πολυ ωραιαοι ειμαστε...
ΕΣΥ πετάγεσαι σαν πορδοβουλωμα και Αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω μην τα διαβάζεις.ΕΣΥ κανείς σαν μικρό παιδάκι όχι εγώ με αυτά που γράφω κατάλαβες ?Έλεος ρε φίλε, βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τα ανούσια ποστ σου, να σε βλέπουμε να πετάγεσαι σαν πορδοβούλωμα σε ότι γράφεται, να σχολιάζεις κάθε κριτική που ανεβαίνει. Σοβαρέψου λίγο, δεν το καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει γραφικός?
Λοιπόν... τώρα σοβαρά...
αξίζει να το γαμήσουμε σήμερα, ναι ή οχι ;;;
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά για τα δικά μου γούστα αξίζει.. όταν ανέβει η κριτική ρίξε μια ματιά
μέχρι να ανεβει με δύο λόγια λέει τίποτα....;; ειναι όμορφη φιλάει..; είναι καθαρή ;;;