Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
τον ξερω τι σιγανοπαπαδια ειναι. εννοια σου
Θεός φυλάξει είναι...
Θεός φυλάξει είναι...
Να πηγαίνουμε τοίχο τοίχο;
Ας μην επαναλαμβάνουμε πράγματα γνωστά και χιλιοειπωμένα για το αρπακτικό γεράκιο των παππούληδων...
Εδώ έχουμε ΠΟΛΥ σοβαρότερα θέματα να σχοληθούμε:
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=210073.0;attach=913022;image[/img[/URL]]
[/quote]
και να [color=red][font=Verdana]ΑΝΑΛ[/font][/color]-υσουμε ;D ;D
και να ΑΝΑΛ-υσουμε
Πρώτα όμως να (asshole)ηθούμε καλά και μετά φυσικά να το anal(ύσουμε)...
γεια σου καυλα ομορφηΑγάπες μου αχ καύλες μού τις θέλω όλες όλες μέσα στο στόμα μου στην κωλάρα μου στο μουνάκι μου θέλω να με γεμίσετε παντού τα υγρά σας θέλω να τα βάζετε στό στόμα μου να τα γλύφω με την γλώσσα μου να στάζουν παντού μου
η αννουλα ειναι σκετη κολαση αλλα οταν εισαι μαζι της σε στελνει στο παραδεισο....Αγάπες μου αχ καύλες μού τις θέλω όλες όλες μέσα στο στόμα μου στην κωλάρα μου στο μουνάκι μου θέλω να με γεμίσετε παντού τα υγρά σας θέλω να τα βάζετε στό στόμα μου να τα γλύφω με την γλώσσα μου να στάζουν παντού μου
ρε φιλαρακι τι μηλο φαε αννουλα ειναι πιο γευστικια
Αγάπες μου αχ καύλες μού τις θέλω όλες όλες μέσα στο στόμα μου στην κωλάρα μου στο μουνάκι μου θέλω να με γεμίσετε παντού τα υγρά σας θέλω να τα βάζετε στό στόμα μου να τα γλύφω με την γλώσσα μου να στάζουν παντού μου
χαχαχα έλα να φας εμένα μωρό μου ❤❤❤❤α ρε αννουλα θα αρχισω να τρωω μηλο για παρτη σου
καλησπέραααααααα αστέρι μου ❤❤❤
αχ μωρό μου αστέρι μου καύλα μουη αννουλα ειναι σκετη κολαση αλλα οταν εισαι μαζι της σε στελνει στο παραδεισο....
καλησπέραααααααα λατρεια ΜΟΥγεια σου καυλα ομορφη
καλησπέραααααααα καύλαααααακαι να ΑΝΑΛ-υσουμε
τι μου κάνεις μωρό μου λουλούδι μουΘα προτιμήσω αυτήν με τον απαγορευμένο καρπό. ;)
χαχαχα έλα να φας εμένα μωρό μου ❤❤❤❤