anna110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2014
- Like
- 24.323
χαχαχα μωρό μου εσύ
χαχαχα μωρό μου εσύ
καλησπέραααααααα αστερι μουamjikΤα έχει βγάλει φόρα παρτίδα ρε σύ! Έχεις χάσει τεύχη μου φαίνεται!
![]()
καλησπέραααααααα μωρό μουΚαι γιατί δεν πηγαίνεις στην Αννούλα να σε γιατρέψει (μάλλον να σε αναστήσει);![]()
![]()
![]()
αχ μωρό μου θέλω να σε καυλωνω κάθε μέρα κάθε στιγμή να τα βάζω όλα μα όλα στό στόμα μουΑννα δεν παει αλλο! Μοιραζεις εγκεφαλικα και εμφραγματα μαζι. :S![]()
καλημέραααααααα καρδούλα μου αχ καύλα μουΤο μωρό είναι σκέτη καύλα! Απίστευτο σώμα!!
αχ ναι μωρό μου αχ καύλα μου εγώ το έχω το μήλο έλα μωρό μου να το δαγκώσεις αστερι μου ❤❤❤❤❤Αννα, νά ένα μήλο !!!
καλημέραααααααα μωρό μου αστέρι μου ❤❤❤❤❤❤❤φωτια, πυρκαγια.....Και δεν περιγράφω άλλο!!!!!!
το μηλαρακι μωρο μου παει μαζι ;) φατε της το μηλαρακι τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
μωρό μου ευχαριστώ θερμααααααααπολύ όμορφη κοπέλα, πολύ καλοτραβηγμένη φώτο...
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ αχ μωρό μου θα το φάμε μαζί καύλα μουτο μηλαρακι μωρο μου παει μαζι ;) φατε της το μηλαρακι τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤καλημεραααααααα αστερι μουΤο μήλο της Έριδος;
αχ ναι μωρό μου αχ καύλα μου εγώ το έχω το μήλο έλα μωρό μου να το δαγκώσεις αστερι μου ❤❤❤❤❤
Η Άννα είναι κόλαση και παράδεισος μαζί αγαπητέ μου! ;)Αννούλα, από ένα τέτοιο δάγκωμα, κάποτε χάσαμε τον Παράδεισο και μας έριξαν στη γή...
Λές με ένα δεύτερο δάγκωμα, να τον ξανακερδίσουμε ή πλέον με το δεύτερο, πάμε κατ'ευθείαν για κόλαση;
Μάλλον για κόλαση μας βλέπω μωρό μου... :-*
εσυ θα φας το μηλαρακι ..... εγω θα φαω εσενα χαρα μου ;)❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ αχ μωρό μου θα το φάμε μαζί καύλα μου
χαχαχαχαχαΑννούλα, από ένα τέτοιο δάγκωμα, κάποτε χάσαμε τον Παράδεισο και μας έριξαν στη γή...
Λές με ένα δεύτερο δάγκωμα, να τον ξανακερδίσουμε ή πλέον με το δεύτερο, πάμε κατ'ευθείαν για κόλαση;
Αννούλα, από ένα τέτοιο δάγκωμα, κάποτε χάσαμε τον Παράδεισο και μας έριξαν στη γή...
[/quote❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
και απο τα δύο ειμαι καύλες μού αστέρια μου λΗ Άννα είναι κόλαση και παράδεισος μαζί αγαπητέ μου! ;)
αχ μωρό μου ναι θέλωωωωωω πολυυυυυυυ❤❤❤❤❤εσυ θα φας το μηλαρακι ..... εγω θα φαω εσενα χαρα μου ;)![]()
![]()
![]()
αυτο σου λεω μονο εισαι πολυ τυχερη ενημερωθηκα πολυ αργα οτι χθες το εκανες για αλλη μια φορα εδω μεσα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ με ολη την σημασια της λεξης ;)αχ μωρό μου ναι θέλωωωωωω πολυυυυυυυ❤❤❤❤❤