μα,ελα μουνι στον τοπο σου.........Τετραστερος νταβας![]()
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
μα,ελα μουνι στον τοπο σου.........Τετραστερος νταβας![]()
Συμφωνω μεγαλε. Αποκλειεται η Αννα να ξερει γραμματα . Αν ηξερε δεν θα καθοταν να κανει κριτικη στην κριτικη του καθενου!!!Μας μπερδεψες..
Μαλλον ο νταβας εισαι...
Οποτε μη γραφεις αν αρεσω σε ολους κλπ...
Μωρα μου ξεχασα να σας πω οτι μπορειτε να με βρειτε
Φιλακια πολλα.......
Μωρα μου ξεχασα να σας πω οτι μπορειτε να με βρειτε
Φιλακια πολλα.......
σημερινη συναντηση με Αννα πιπινακι 24 ετων. πολυ ομορφη συνευρεση, γλυκια και καυτη η συνυπαρξη μαζι της. ευχαριστηθηκα υπεροχο σεξ.
καλος χαρακτηρας μου εδειξε και βοηθησε πολυ στην ερωτικη μας χημεια αυτο. ειμαι 45. Αννα μου εισαι ενα πολυ γλυκο κοριτσι. λογικα, θα τα ξαναπουμε...
Έτσι είναι το κορίτσι είναι αστέρισημερινη συναντηση με Αννα πιπινακι 24 ετων. πολυ ομορφη συνευρεση, γλυκια και καυτη η συνυπαρξη μαζι της. ευχαριστηθηκα υπεροχο σεξ.
καλος χαρακτηρας μου εδειξε και βοηθησε πολυ στην ερωτικη μας χημεια αυτο. ειμαι 45. Αννα μου εισαι ενα πολυ γλυκο κοριτσι. λογικα, θα τα ξαναπουμε...
Καλημέρα Μωρά μου!
Επειδή δεν μου ανανεώνουν την αγγελία μπορείτε να με βρίσκεται εδώ. δεν έχει αλλάξει ούτε το τηλέφωνό μου ούτε κάτι άλλο!
Φιλάκια πολλά!!!
Επειδη βλέπω πως μπλοκάρει τη λέξη και την βγάζει με αστεράκια, είναι love-list χωρίς την παυλά. Εκεί θα με βρείτε
Καλησπερα Αννα, ειμαι ο Αλεξανδρος.καλησπέρα Μωρά μου
Επειδή το mylist κάνει καποια κόλπα τελευταία και μου σβήνει τις αγγελίες μπορείτε να με βρείτε εδώ! [URL unfurl="true"]http://goo.gl/9k3SaI[/url]
Ευχαριστώ πολύ για τη σύντομη διεύθυνση γιατί έχω και πολλές γνώσεις στους υπολογιστες!
Φιλάκια πολλά!!!!
καλησπέρα Μωρά μου
Επειδή το mylist κάνει καποια κόλπα τελευταία και μου σβήνει τις αγγελίες μπορείτε να με βρείτε εδώ! [URL unfurl="true"]http://goo.gl/9k3SaI[/url]
Ευχαριστώ πολύ για τη σύντομη διεύθυνση γιατί έχω και πολλές γνώσεις στους υπολογιστες!
Φιλάκια πολλά!!!!