apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Νεο αιμα ειναι η κοπελα με το ονομα Σοβαρεψου? Για δωσε λεπτομερεις ρε μοναχοφαγα....Σοβαρεψου.
Νεο αιμα ειναι η κοπελα με το ονομα Σοβαρεψου? Για δωσε λεπτομερεις ρε μοναχοφαγα....Σοβαρεψου.
Πού και ποιος μιλησε για σενα εδω μεσα????
Επειδή μου στέλνετε πολλά pm, θέλω να σας πω πως τα έχω δει απλά δεν με αφήνει ακόμη το σύστημα να σας απαντήσω (απ΄οτι καταλαβαίνω)
Μεχρι να στειλει 5 μηνυματα το μωρο , μπορειτε ν' ανοίξετε μεριδα να γραψουμε καμια κριτικη ?καλημέρα,
για να μπορείς να στείλεις pm , θα πρέπει να έχεις συμπληρώσει πέντε μηνύματα στο φόρουμ
Μεχρι να στειλει 5 μηνυματα το μωρο , μπορειτε ν' ανοίξετε μεριδα να γραψουμε καμια κριτικη ?
μπα, ο βρετανος την ειχε πασπατεψει πριν καιρο...απο τους πρωτους εδω μεσα...όπα... έγιναν ήδη τα πρώτα transaction ??
δευτερη φορα ρε? ;)Μεχρι να στειλει 5 μηνυματα το μωρο , μπορειτε ν' ανοίξετε μεριδα να γραψουμε καμια κριτικη ?
μπα, ο βρετανος την ειχε πασπατεψει πριν καιρο...απο τους πρωτους εδω μεσα...
Μεχρι να στειλει 5 μηνυματα το μωρο , μπορειτε ν' ανοίξετε μεριδα να γραψουμε καμια κριτικη ?
αφου τα εχει πει ρε....παλι τα ιδια?? μολις προχτες τα εκανα παραθεση σε περιεργο φιλο απο εδω...πε εδω περιλιπτικα
αφου τα εχει πει ρε....παλι τα ιδια?? μολις προχτες τα εκανα παραθεση σε περιεργο φιλο απο εδω...
σορρυ φιλε αλλα αλλη μια φορα αδιαβαστο σε πιανω...
Όχι και ρε !! χαχαχα. Τριτη και φαρμακερη! πειραζει ? Μα κι αυτος που μου την συστησε την εχει παρει 3-4 φορες. Για αυτό σας λεω. Φτιαχτε μια μεριδαδευτερη φορα ρε? ;)
Μωρά μου καλησπέρα
Επειδή μου στέλνετε πολλά pm, θέλω να σας πω πως τα έχω δει απλά δεν με αφήνει ακόμη το σύστημα να σας απαντήσω (απ΄οτι καταλαβαίνω)
Επίσης θα παρακαλούσα για ο,τι θέλατε, να με καλείτε στο κινητό μου και να μην μου στέλνετε sms, πραγματικά είναι αδύνατο να απαντάω!
Σας ευχαριστώ πολύ και φιλάκια παντού.....
φιλε, εισαι μαλακας?είδες τα κορίτσια το πιάσανε το νόημα ,μια δημοσίευση του προφίλ στην ιστοσελίδα και τίγκα τα sms
o administrator μπορεί να ζητήσει και ποσοστά...... τζαμπα διαφήμιση
τι να πειραζει ρε φιλε Βρετανε?? Καλα στεφανα...Όχι και ρε !! χαχαχα. Τριτη και φαρμακερη! πειραζει ? Μα κι αυτος που μου την συστησε την εχει παρει 3-4 φορες. Για αυτό σας λεω. Φτιαχτε μια μεριδα
Μωρά μου καλησπέρα
Επίσης θα παρακαλούσα για ο,τι θέλατε, να με καλείτε στο κινητό μου και να μην μου στέλνετε sms, πραγματικά είναι αδύνατο να απαντάω!
Σας ευχαριστώ πολύ και φιλάκια παντού.....
Κώλο έχει???Γτ στις φωτό ψάχνω κ δε βλέπω κάτι..Την Αννούλα την συνάντησα πρόσφατα με πολύ καλές εντυπώσεις... ;) Ελληνίδα, καλοβαλμένη, όμορφο κορμί, ευγενική με όρεξη και θετική αύρα !
ουτε απο κοντα θα φανει,απο βυζι παντως σκιζει.Αν προσπαθουσε και λιγο θα ηταν πολυ καλο vfmΚώλο έχει???Γτ στις φωτό ψάχνω κ δε βλέπω κάτι..
Κώλο έχει???Γτ στις φωτό ψάχνω κ δε βλέπω κάτι..