manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Το πρώτο, γτ στις φώτο φαίνεται άκωλη..Τι ακριβώς ρωτάς? Αν έχει ικανοποιητικό κώλο? ή αν τον δίνει? Στο πρώτο σου λέω ναι. το Δεύτερο δεν το δοκίμασα.
Το πρώτο, γτ στις φώτο φαίνεται άκωλη..Τι ακριβώς ρωτάς? Αν έχει ικανοποιητικό κώλο? ή αν τον δίνει? Στο πρώτο σου λέω ναι. το Δεύτερο δεν το δοκίμασα.
Το πρώτο, γτ στις φώτο φαίνεται άκωλη..
Ρε παλικάρια ας ανοίξει κάποιος ένα τοπικ ιδικά για την μαντάμ Anna_Pipinaki να υπαρχουν όλα εκεί (θα το έκανα εγώ άλλα έχω ανοίξει 2 και στο τρίτο καίγομαι)
Δεν ξέρω...Εχει κριτικες εδω??
η ιδια καλυτερα.Ρε παλικάρια ας ανοίξει κάποιος ένα τοπικ ιδικά για την μαντάμ Anna_Pipinaki να υπαρχουν όλα εκεί (θα το έκανα εγώ άλλα έχω ανοίξει 2 και στο τρίτο καίγομαι)
Αυτό είναι το ποιο σωστό..η ιδια καλυτερα.
Καλησπέρα μωρά μου!
Φιλάκια πολλά.....
οντως γλυκο φαινεται...θα δοκιμαστει πάραυταΚαλησπέρα μωράκι γλυκό..
οντως γλυκο φαινεται...θα δοκιμαστει πάραυτα
ενοειται.δοκιμασες?Αντε και περιμένουμε να μας πείς..
οντως γλυκο φαινεται...θα δοκιμαστει πάραυτα
μαγκωμένη?Ισως και τα πιο απιστευτα φυσικα στηθια που εχω πιασει εγω σαν ανθρωπος,ειδικα για τα κιλα της.κοντεψα να τελειωσω μονο και μονο που τα ειχα στο στομα μου.Απλα δυστυχως δεν ειχαμε καμια χημεια μεταξυ μας.
ενοειται.δοκιμασες?
Έχει γράψει Μαν..Κάτσε ειναι νωρίς ακόμα.. να γράψει κανα χλμ
και εγω απο δευτερα λογικα...εφαγα ο μαλακας ολο το τεβε στα cg...και θα περιμενω να τζιραρω ΣΚ για να σπρωξω απο βδομαδα..Κάτσε ειναι νωρίς ακόμα.. να γράψει κανα χλμ
μαγκωμένη?
και εγω απο δευτερα λογικα...εφαγα ο μαλακας ολο το τεβε στα cg...και θα περιμενω να τζιραρω ΣΚ για να σπρωξω απο βδομαδα..