astra85
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 65
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 3.067
πες το ψεματα...οταν τελειωνει καθε 'συναντηση' αυτο ακριβως σκεφτομαι..Πάει το μαγαζί θα στο φάνε οι πουτάνες..
πες το ψεματα...οταν τελειωνει καθε 'συναντηση' αυτο ακριβως σκεφτομαι..Πάει το μαγαζί θα στο φάνε οι πουτάνες..
πες το ψεματα...οταν τελειωνει καθε 'συναντηση' αυτο ακριβως σκεφτομαι..
δοξα το θεο δεν χρωσταω ευρω πουθενα και σε κανενα...απλα διαολιστηκα το τελευταιο μηνα...ευτυχως συνηθως λειτουργω με το πανω κεφαλι συναδελφε.. παρεμπιπτοντως κριμα για τη καφετερια
Οντως αν ησουν και συ μαγκωμενος ισως χρειαστεις και δευτερο ραντεβου...αλλα να σου πω κατι απ την εμπειρια μου...ολα τα στανταρακια μου μεχρι σημερα τα ξεχωρισα απο το πρωτο ραντεβου...Μακαρι να δεσει το γλυκο αν ξαναβρεθειτε..παρεμπιπτοντως παρατηρησες ακρα-δαχτυλα-νυχια???Ναι.Και δεν βοηθησα κι εγω την κατασταση γιατι κι εγω ακομα ειμαι μαγκωμενος με τις κοπελες που συνανταω.Με τη δευτερη φορα ισως ειναι καλυτερα τα πραματα,αν και οι εμπειριες μου μου εχουν δειξει οτι τα παω καλυτερα με κοπελες που παιρνουν πρωτοβουλιες απο μονες τους.
Ναι.Και δεν βοηθησα κι εγω την κατασταση γιατι κι εγω ακομα ειμαι μαγκωμενος με τις κοπελες που συνανταω.Με τη δευτερη φορα ισως ειναι καλυτερα τα πραματα,αν και οι εμπειριες μου μου εχουν δειξει οτι τα παω καλυτερα με κοπελες που παιρνουν πρωτοβουλιες απο μονες τους.
δικος μου εισαι
καταλαβα. το παιζεις πασας.αραζεις στο κρεββατι και την αφηνεις να κανει τη β ρωμικη δουλεια.
Οντως αν ησουν και συ μαγκωμενος ισως χρειαστεις και δευτερο ραντεβου...αλλα να σου πω κατι απ την εμπειρια μου...ολα τα στανταρακια μου μεχρι σημερα τα ξεχωρισα απο το πρωτο ραντεβου...Μακαρι να δεσει το γλυκο αν ξαναβρεθειτε..παρεμπιπτοντως παρατηρησες ακρα-δαχτυλα-νυχια???
ε σχεδον
Αν ειμαι κουρασμενος
αλλιως συμμετεχω κ γω
οχι ρε συναδελφε με αυτη που εχεις χημεια λογικα θα ξαναπερασεις καλα..και μια που το ανεφερες τιμιο παιδι η αλεξανδρα..Δεν θυμαμαι καθολου λυπαμαι,δεν τα ειχα προσεξει.Εγω να πω την αληθεια εχω δοκιμασει αρκετες κοπελες τωρα που το σκεφτομαι αλλα μονο με μια εχω βρεθει δευτερη φορα,μια κοντουλα αλεξανδρα ρωσιδα μιλφ.Με οσες δεν παει καλα απλα δεν ξανα δοκιμαζω και με οσες εχω περασει φανταστικα φοβαμαι μη χαλασω την αναμνηση.
Ναι για αυτο και εκανα αφοβα τη δευτερη προσπαθεια,με ξεζουμιζει χωρις να ρωταει και πολλα πολλα.οχι ρε συναδελφε με αυτη που εχεις χημεια λογικα θα ξαναπερασεις καλα..και μια που το ανεφερες τιμιο παιδι η αλεξανδρα..
Οντως αν ησουν και συ μαγκωμενος ισως χρειαστεις και δευτερο ραντεβου...αλλα να σου πω κατι απ την εμπειρια μου...ολα τα στανταρακια μου μεχρι σημερα τα ξεχωρισα απο το πρωτο ραντεβου...Μακαρι να δεσει το γλυκο αν ξαναβρεθειτε..παρεμπιπτοντως παρατηρησες ακρα-δαχτυλα-νυχια???
και καλα σου εκανε..Ναι για αυτο και εκανα αφοβα τη δευτερη προσπαθεια,με ξεζουμιζει χωρις να ρωταει και πολλα πολλα.
ξερω ξερω.σηκωνεσαι να πλυθεις μεταξυ πρωτου και δευτερου γυρου
lκαλαησπερα.συνευρεση για δευτερη φορα πριν λιγεσ μερεσ .οι φωτο τησ ακριβεισ,η συμπεριφορα τησ αψογη και ανθρωπινη. δεν σε βλεπει σαν πελατη αλλα σαν ανθρωπο. το ευχαριστιεται και η ιδια , αν τησ συμπεριφερθεισ αναλογωσ.για μενα αξιζει και ανετα θα ξαναοαρω.
Μας μπερδεψες..
Μαλλον ο νταβας εισαι...
Οποτε μη γραφεις αν αρεσω σε ολους κλπ...