gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
...εδω οι περισσοτεροι γλωσσοφιλανε αλλες με...χυμενα στοματα... σε αυτην θα το σκεφτουνε?σας εμπνεει δλδ αυτη η τανα για γλωσσοφιλα!!
...εδω οι περισσοτεροι γλωσσοφιλανε αλλες με...χυμενα στοματα... σε αυτην θα το σκεφτουνε?σας εμπνεει δλδ αυτη η τανα για γλωσσοφιλα!!
Με την κοπέλα εχω βρεθεί δυο φόρες και ήταν σούπερ....καλή στο social άλλα και στο γαμήσι πολύ καλή πίπα βαθιά γλωσσοφιλα στάσεις πολλές, στα της εμφανίσεις κάπου στο 1,68 με ένα από τα ωραιότερα φυσικά βυζιά που εχω δει, ηλικία μεταξύ 26-28,βασικό ότι κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει και δεν κοιτά ρόλοι,γενικά καλή περίπτωση.
φατσα τι βαθμο παιρνει τυπε??Συμφωνω σε ολα,ειδικα στο κομματι του στηθους.ΠΑρολο που δεν ταιριαξαμε σαν χημεια εκανε οτι μπορουσε πραγματικα.
Αυτο ειναι υποκειμενικο τελειως.Ειναι καθαρα θεμα γουστου.Για μενα ειναι γλυκια κοπελα παντως.φατσα τι βαθμο παιρνει τυπε??
φιλακιακαλησπερα μωρα μου...
ευχαριστω για τα καλα σας λογια στις κριτικες που
μου κανετε. φιλακια πολλα :-*
Συναντηθηκατε στο δωματιο η πρωτα κατω στο loby;;πωs ηταν ντυμενη;;Θα ήθελα και εγω να καταθέσω την άποψη μου για την Άννα. Αφου συμβουλευτηκα άλλους συναγωνιστές αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί της, αμεσως κλείστηκε το ραντεβου και συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Μπορω να πω οτι ήταν διακριτική ρωτούσε τι ήθελα και ανταποκτινόταν με μεγάλη ευχαρίστηση, ωραία πίπα τελείωμα στο στομα και τις δυο φορές, καθαρή χωρίς στυλ, σαν καθημερινό κορίτσι.
Πολυ καλη εμπειρία
καλησπερα μωρα μου
επειδη πολλοι με ρωτανε δεν εχω βαλει το πρωκτικο στο προγραμμα μου
εχω ομως την διαθεση την ερωτικη να σας τρελλαινω...φιλακια παντου.. :-*
Συνταθήκαμε κάτω στο lobby, φορούσε τζιν σχισμένος μποτάκια και μια μπλουζα δε θυμάμαιΣυναντηθηκατε στο δωματιο η πρωτα κατω στο loby;;πωs ηταν ντυμενη;;
καλημερα μωρα μου
με ανεβασμενη διαθεση σας περιμενω να ικανοποιησω τα ερωτικα σας θελω...
απο το πρωι...φιλακια παντου..
καλημερα μωρα μου
καλημερα μωρα μου
ευχαριστουμε γκαυλακαλημερα μωρα μου