vdimader79
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καβλάκι μου σε έχω στα Προσεχώς ...:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καβλάκι μου σε έχω στα Προσεχώς ...:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλα ειμαι μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*τι κανει το πιο γλυκο μωρο του bou?
θα χαρω να βρεθουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καβλάκι μου σε έχω στα Προσεχώς ...
Καλησπερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου καλο σαββατοβραδο και καλο κυριακατικο πρωινο με λιγοτερες βροχες ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ευχαριστω τα μωρακια μου στη θεσσαλονικη για τα πολυ ομορφα μηνυματα και την μεγαλη προσμονη τους να με δουνε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πολλα πολλα ερωτικα φιλακια σε ολα τα γλυκα ΜΩΡΑΚΙΑ μου :-* :-* ;) ;) ;) ;)
ευχαριστω πολυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Η κοπελα είναι πολύ καλή! !!
Και καλός χαρακτήρας και καλή στο sex!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*σε περιμένουμε κορμάκι...να τηρήσεις την υπόσχεση σου και να σε χαρεί και η δική μας πόλη...
Καλησπερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα ΜΩΡΑΚΙΑ μου με αισιοδοξια επιτυχιες και ενα χαμογελο στα χειλη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν θα σταματησω να λεω ενα μεγαλο ευχαριστω για την αγαπη που μου δειχνετε
φιλακια καυτα σε ολα τα ΜΩΡΑ μου
κάθε 2-3 σελιδες το γραφει φιλαρακο. Μην μας ζαλιζεις μα τα ιδια και τα ιδια. Ψαξτε λιγο το φελεκι μουAnna πως μπορω να εχω το τηλ σου για να βρεθουμε??
σου το εστειλα με μηνυμα....Anna πως μπορω να εχω το τηλ σου για να βρεθουμε??
την Καλημερα μου :-* :-* :-* :-* :-*κάθε 2-3 σελιδες το γραφει φιλαρακο. Μην μας ζαλιζεις μα τα ιδια και τα ιδια. Ψαξτε λιγο το φελεκι μου
κάθε 2-3 σελιδες το γραφει φιλαρακο. Μην μας ζαλιζεις μα τα ιδια και τα ιδια. Ψαξτε λιγο το φελεκι μου
Μπραβο ρε Αννουλα. Κανε αυτοματη αναρτηηση. Και την γλυκια καλησπέρα μου
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Μπραβο ρε Αννουλα. Κανε αυτοματη αναρτηηση. Και την γλυκια καλησπέρα μου