Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.440
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Γεια σου Αννουλα με τα Γαλαζοπρασσινα ματια !!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Γεια σου Αννουλα με τα Γαλαζοπρασσινα ματια !!!
αννουλα καμια νεα φωτο που μας εχεις πει!:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Συντομα νεες φωτο :-* :-* :-*αννουλα καμια νεα φωτο που μας εχεις πει!
θα σας δροσισω συντομα :-* :-* :-* :-* :-*Αννούλα δροσισε μας γιατί έρχονται ζέστες....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Eλα Θεσσαλονικη να τα σπασουμε ολα επιτελους
να μας δροσίσεις γιατί δεν θα την παλέψουμε..θα σας δροσισω συντομα :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*2η συναντηση με την Αννα μεσα σε ενα μηνα...παρα πολυ καλο παιδι και πολυ δυνατη στον αγωνα!!!
να εισαι παντα καλα Αννουλα!!!
θα ακολουθησει και κριτικη.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Γεια σου Αννουλα
απο αυριο μπορεις να με παρεις τηλ.ξεκιναω κανονικα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αννουλα,πρεπει να σε δω παλι πριν κατεβω Σαουδικη Αραβια..σου χρωσταω κατι ;)
αχ ρε Μωράκι μου την παρτουζιτσα που σου είχα πει μήπως την ξανασκεφτηκες?Καλησπερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου απο σημερα και παλι μαζι για εντονες ερωτικες στιγμες για την πληρη ικανοποιηση των ερωτικων σας θελω
πολλα και γλυκα φιλακια οπου εσεις θελετε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πιστευω οτι εχω απαντησει :-* :-* :-* :-* :-*αχ ρε Μωράκι μου την παρτουζιτσα που σου είχα πει μήπως την ξανασκεφτηκες?
Σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανει το πιο γλυκο μωρο του bou?