Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.440
Ποσο αντρας ειναι καποιος οταν στελνει κοπελλα σε ραντεβου Μαιμου?
Μαλακας...Ποσο αντρας ειναι καποιος οταν στελνει κοπελλα σε ραντεβου Μαιμου?
εχει το τηλ,ολων των κοριτσιων?....Μαλακας...
Στείλε σε όλες τις κοπέλες το τηλέφωνό του
είναι ένα μέτρο και αυτό να προστατεύσει κάποιες άλλες κοπέλες...εχει το τηλ,ολων των κοριτσιων?....
εχει το τηλ,ολων των κοριτσιων?....
αδελφε εδω σε κοπελα απο το μαμπα που του εκανα πασα εγω το τηλεφωνο της βρεθηκε μαζι της δεν την πληρωσε της πηρε και τα δικα της λεφτα απο την τσαντα αφου βεβαια την εστειλε μετα απο αυτων για μπανιο τα πηρε και την εκανε ..... επειδη ομως υπηρχε σαν μελος το θεμα τακτοποιηθηκε αναλογωςεχει το τηλ,ολων των κοριτσιων?....
και γω ξερω αλλον εναν εδω μεσα,που (εκανε)κανει τα ιδια....αδελφε εδω σε κοπελα απο το μαμπα που του εκανα πασα εγω το τηλεφωνο της βρεθηκε μαζι της δεν την πληρωσε της πηρε και τα δικα της λεφτα απο την τσαντα αφου βεβαια την εστειλε μετα απο αυτων για μπανιο τα πηρε και την εκανε ..... επειδη ομως υπηρχε σαν μελος το θεμα τακτοποιηθηκε αναλογως
Οχι αντρας! Ενα αρχιδι και μισο (κ' ουτε βασικα)! Βγαλτον στη σεντρα και να μαθουν και ολες οι κοπελες επισης.Ποσο αντρας ειναι καποιος οταν στελνει κοπελλα σε ραντεβου Μαιμου?
κανονικα επρεπε να μας αφηνετε να τους βγαζουμε στον αερα ολους αυτους τους εξυπνακηδες σε εισαγωγικα > γιατι τρωγοντας μερικες ψιλες μπορει να μην βαλει μυαλο ;)και γω ξερω αλλον εναν εδω μεσα,που (εκανε)κανει τα ιδια....
Τάσο δεν αφήνουν το είπε χθες και ο Σκορπιόςκανονικα επρεπε να μας αφηνετε να τους βγαζουμε στον αερα ολους αυτους τους εξυπνακιδες σε εισαγωγικα
θα το δωσει σε μας αν το μοιρασουμε. Οταν παιζει μαλακια δεν ισχυει κανενα απορρητο. ναι?
Τάσο δεν αφήνουν το είπε χθες και ο Σκορπιός
θα το δωσει σε μας αν το μοιρασουμε. Οταν παιζει μαλακια δεν ισχυει κανενα απορρητο. ναι?
ναι αλλα ετσι δεν συνετιζονται καποιοι και εγω σαν δικηγορος ξερεις ποια ειναι η αποψη μου ;)
υγ. μην ρωτησεις τι δικηγορος ξερεις
το προβλημα ξερεις ποιο ειναι φιλαρακι οτι ο καθε μαλακας απο ολους μας εδω μεσα νομιζη οτι.... ελα ρε μια πουτανα ειναι τι εγινε ... προφανως δεν αναφερομαι σε ολους ;)Φιλαρακι γνωρίζω την άποψή σου όπως και εσύ ξέρεις τη δικιά μου οι κοπέλες κάνουνε μία δουλειά μας βγάζουν τα γούστα μας
είναι μεγάλη μ******να στήνουν ραντεβού Κάποια κωλόπαιδα