TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
το τηλεφωνο του μαλακα εμεις δεν εχει?Το τηλεφωνο του μαλακα μοιραστηκε σε καμια 20αρια κορίτσια που ξερω
το τηλεφωνο του μαλακα εμεις δεν εχει?Το τηλεφωνο του μαλακα μοιραστηκε σε καμια 20αρια κορίτσια που ξερω
αδελφε εδω σε κοπελα απο το μαμπα που του εκανα πασα εγω το τηλεφωνο της βρεθηκε μαζι της δεν την πληρωσε της πηρε και τα δικα της λεφτα απο την τσαντα αφου βεβαια την εστειλε μετα απο αυτων για μπανιο τα πηρε και την εκανε ..... επειδη ομως υπηρχε σαν μελος το θεμα τακτοποιηθηκε αναλογως
αδελφε επεσε στεγνο και ποιοτικο
από προσωπο πως είναι η κοπελαρα
εννοω χρωμα ματιων
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Υπεροχα πράσινα!!! Και πολύ γλυκό προσωπακι, ειδικά όταν χαμογελάει!
Βέβαια γούστα είναι αυτά...
καλο κοριτσι η Αννουλα, την ιδρωνει τη φανελα..Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μωρακια μου για το ενδιαφερον :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλο κοριτσι η Αννουλα, την ιδρωνει τη φανελα..
δεν εχω παει πουθενα μονο ΑΘΗΝΑ οπου και μενω :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ρε Αννουλα, παντού πας, Χανια δεν θα έρθεις?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλυτερα να μας δροσισεις εσυ παρα να παω στην θαλασσα
δεν εχω παει πουθενα μονο ΑΘΗΝΑ οπου και μενω :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ε, άντε χανια να κανείς και κανα μπανάκιδεν εχω παει πουθενα μονο ΑΘΗΝΑ οπου και μενω :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δες pmΚαλησπερα και καλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θελω να ελπιζω τις ζεστες αυτες μερες να τις βιωνετε οσο γινετε πιο δροσερα και εγω απο την πλευρα μου να σας κανω την ζωη σας ακομη πιο ομορφη με δροσερες ερωτικες στιγμες
φιλακια πολλα πολλα σε ολα τα ΜΩΡΑΚΙΑ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Το Εχουμε πει. το καλυτερο κοριτσι.