pappousgior
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 857
- Πόντοι
- 361
Αννα βαλε και μια φωτο με τα ποδαρακια-δαχτυλακια σου....
Καλημερα Αννα,στειλε μας καμια καινουργια φωτογραφια, τις παλιες τις εχουμε εμπεδωσει καλα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημερα Αννουλα!
Καλημερα Αννα,στειλε μας καμια καινουργια φωτογραφια, τις παλιες τις εχουμε εμπεδωσει καλα
ΣΥΝΤΟΜΑ και καινουργιες αρκετα sexy :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*πολύ καλα θα έλεγα........ χαχαχαχα
Αννουλα εισαι τρελλακαλημερα και καλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αννουλα εισαι τρελλα
Εγω φιλε δεν μπορω να σε βοηθησω λενε οτι εχει μπλε? πρασσινα ματια ? θα σε γελασω..από προσωπο πως είναι η κοπελαρα
εννοω χρωμα ματιων
Εγω φιλε δεν μπορω να σε βοηθησω λενε οτι εχει μπλε? πρασσινα ματια ? θα σε γελασω..
αμα τη δω θα σου πω , παντως πρεπει να ειναι ωραια γυναικα.
Παντως το γναικακι πρεπι να ειναι σουπερ, τωρα στο χρωμα θα τα χαλασουμε?η μπλε ή πρασινα θα εχει πορτοκαλι αποκλείεται
Παντως το γναικακι πρεπι να ειναι σουπερ, τωρα στο χρωμα θα τα χαλασουμε?
εχει το τροπο της .. θα δουμε συντομα,
Γεια σου Αννουλα με τα Γαλαζοπρασσινα ματια !!!Καλο σαββατοκυριακο ΜΩΡΑΚΙΑ μου και καλο τριημερο σε οσους φυγουνε για μινι διακοπες :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τις κριτικες που γραφετε για μενα και τα ωραια σας επισης λογια στα μηνυματα σας ;) ;) :-* :-* :-* το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι δεν θα σταματησω να ικανοποιω τα ερωτικα σας θελω για την πληρη ικανοποιηση σας
φιλακια πολλα και τρυφερα οπου εσεις θελετε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*