Νέα

Άννα Μπουσδούκου,το πιπίνι του ΣΚΑΙ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εκατσα και ειδα την εκπομπη του Μπογδανου απ' το Αρχειο  (ΟΚ, ειμαι καμμενος - βριστε με)

Ομολογω πως η διδα Μπουσδουκου δεν ειναι και τοσο φελλος - οπως θεωρουσα - αλλα, απ' την αλλη, εγινε αμεσως σαφες πως δεν εχει καμια σχεση με τη δουλεια του δημοσιογραφου (Δεν ηξερε ποιος ηταν υπουργος Αναπτυξης πριν το Δενδια  :jerking:)

Αν πλασαριζοταν με ειλικρινεια ως "παρουσιαστρια" (αυτο που ειναι) και οχι "δημοσιογραφος" (ουτε ξυστα δεν περναει), μπορω να πω οτι θα τη συμπαθουσα. Τωρα, μού ειναι ουδετερη.

ΥΓ Βασικη σημειωση: Τυπισσες σαν τη Μπουσδουκου ειναι το απολυτο target group μου σαν γκομενες (αφηνοντας εξω την εμφανιση), γιατι μπορω να τις εντυπωσιασω/ψαρωσω, χωρις, την ιδια στιγμη, να μου ειναι βαρετες.
Αντιθετα, οι κουλτουριαρες της Καλων Τεχνων και οι αναρχικες μού εχουν γινει πλεον αντιπαθεστατες και καταληγω να τους τη λεω με ρυθμο πολυβολου.
Ιδια αποστροφη μου προκαλουν τα "σκυλια" και οι γιαπισσες (πιο γιαπισσες απο Μπουσδουκου - που την εχουν δει "στελεχη", και καλα).

θελω να πω, η κοπελα εχει την τελεια ισορροπια και θα την πηγαινα τρελα αν δεν ειχε το κομπλεξ με τη "δημοσιογραφια" και παπαριες.....

Ρε τύπε το ένα σου ξυνίζει, το άλλο σου βρωμάει. Αν είσαι τόσο ιδιότροπος από τώρα φαντάζομαι τι στριμμένος γέρος θα γίνεις μετά από κάτι δεκαετίες...

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ρε τύπε το ένα σου ξυνίζει, το άλλο σου βρωμάει. Αν είσαι τόσο ιδιότροπος από τώρα φαντάζομαι τι στριμμένος γέρος θα γίνεις μετά από κάτι δεκαετίες...

Εγω ειπα υπερ της Μπουσδουκου.

Ειπα οτι τη θελω για γκομενά μου.

Τι αλλο θες, να γραψω "Αννα" στη χουφτα μου με ανεξιτηλο, να βαρεσω μαλακια, να το γυρισω με τη Web Cam του λαπτοπ και να το αναρτησω στο bou?

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Εκατσα και ειδα την εκπομπη του Μπογδανου απ' το Αρχειο  (ΟΚ, ειμαι καμμενος - βριστε με)

Ομολογω πως η διδα Μπουσδουκου δεν ειναι και τοσο φελλος - οπως θεωρουσα - αλλα, απ' την αλλη, εγινε αμεσως σαφες πως δεν εχει καμια σχεση με τη δουλεια του δημοσιογραφου (Δεν ηξερε ποιος ηταν υπουργος Αναπτυξης πριν το Δενδια  :jerking:)

Αν πλασαριζοταν με ειλικρινεια ως "παρουσιαστρια" (αυτο που ειναι) και οχι "δημοσιογραφος" (ουτε ξυστα δεν περναει), μπορω να πω οτι θα τη συμπαθουσα. Τωρα, μού ειναι ουδετερη.

ΥΓ Βασικη σημειωση: Τυπισσες σαν τη Μπουσδουκου ειναι το απολυτο target group μου σαν γκομενες (αφηνοντας εξω την εμφανιση), γιατι μπορω να τις εντυπωσιασω/ψαρωσω, χωρις, την ιδια στιγμη, να μου ειναι βαρετες.
Αντιθετα, οι κουλτουριαρες της Καλων Τεχνων και οι αναρχικες μού εχουν γινει πλεον αντιπαθεστατες και καταληγω να τους τη λεω με ρυθμο πολυβολου.
Ιδια αποστροφη μου προκαλουν τα "σκυλια" και οι γιαπισσες (πιο γιαπισσες απο Μπουσδουκου - που την εχουν δει "στελεχη", και καλα).

θελω να πω, η κοπελα εχει την τελεια ισορροπια και θα την πηγαινα τρελα αν δεν ειχε το κομπλεξ με τη "δημοσιογραφια" και παπαριες.....

Έξυπνη ανάλυση… :rockon:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Σάντρα Γεράγγελου! ;)
Έχει και προφίλ στο fb τους ενδιαφερόμενους...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Μαυρισμένο το mwro

URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μαυρισμένο το mwro

https://s.yimg.com/bt/api/res/1.2/dMpKrItIMa9p8hmXIZ4QMg--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0zMDg7cT03NTt3PTUxMg--/[URL unfurl="true"]http://media.zenfs.com/el_GR/News/Gossiptv/5fd41fd86da98baeb303117c65230d70_L.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ξεκινησε;απο αυριο θα πιασω δουλεια :bigdick:

Puente

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2013
Like
14
Πόντοι
0
Δεν ξέρω ρε μάγκες αλλά εμένα με καυλώνουν τα χειμερινά σύνολα (γενικώς...)!!!

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Να γινω λιγο κοινοτυπος...?

Ποσα της δινατε για μια ωρα, full extra (χυσιματα στη μαπα, κωλαρακι, δαχτυλα, σκαμπιλια κλπ)?  :grin:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εγω, κανα χιλιαρικο το 'σκαγα.

Αρκει να ερχοταν με ταγιερ και ψηλοτακουνα.  :s&m_2:

petercanali

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
11

Απορώ τί τις έχετε βρεί..... φοιτητριούλα της πλάκας :huh: άμα δεν έβγαινε στο γυαλί, ούτε που θα την προσέχατε στο δρόμο. Για πρωινές κάβλες Τσαπανίδου και μια άλλη σαραντάρα καστανό ξανθη που έκανε πρωινή βάρδια στην ΝΕΤ με έναν άλλον προτού την κλείσουν. Τωρα τη βλέπω σε κάτι live στον διαδικτυακό τόπο της Στάη.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ειναι, ουτως ή αλλως, αρκετα ομορφη αλλα η επωνυμια ειναι που μας καβλωνει (κυριως)!

Και το γεγονος οτι το παιζει μη-μου-απτου...  :2funny:

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
Απορώ τί τις έχετε βρεί..... φοιτητριούλα της πλάκας :huh: άμα δεν έβγαινε στο γυαλί, ούτε που θα την προσέχατε στο δρόμο. Για πρωινές κάβλες Τσαπανίδου και μια άλλη σαραντάρα καστανό ξανθη που έκανε πρωινή βάρδια στην ΝΕΤ με έναν άλλον προτού την κλείσουν. Τωρα τη βλέπω σε κάτι live στον διαδικτυακό τόπο της Στάη.
  :thumbsup:  για καμία παρουσίαση μόδας είναι και τίποτα άλλο

petercanali

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
11

όσο να'ναι, ένα πουτανέ στυλάκι είναι απαραίτητο στη πρωινή ενημέρωση, γελάκια, σκέρτσα μπροστά στο φακό, κανά τυχαίο περιστατικό με το μίνι και το εσώρουχο, για να τραβηχτεί και η απαραίτητη πρωινή μαλακεία, από όλους συνταξιούχους και ανεργο-εργαzόμενους. Αστείο τό,χετε? θέλετε να γίνει καμιά επανάσταση και να γίνουμε Λιβύη?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom