argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.262
- Πόντοι
- 9.297
Που την θυμήθηκες αυτήν;Αννα από τα παλιά.
Πηγές στο Στ.Νιαρχος για εκδήλωση και την πήρες μάτι εκεί;
Που την θυμήθηκες αυτήν;Αννα από τα παλιά.
Τυχαία είδα το video.Που την θυμήθηκες αυτήν;
Πηγές στο Στ.Νιαρχος για εκδήλωση και την πήρες μάτι εκεί;
Έχεις δίκιο...όμως δεν νομίζω ο Lover-δος να έβλεπε αυτά που βλέπαμε εμείς..
Κωλάρα και αυτή! "Χάθηκε" από τα τηλεοπτικά "πράγματα"! Επιλογή της, νομίζω!Αννα από τα παλιά.
Νομίζω από τις λίγες περιπτώσεις που αποσύρθηκε από μόνη της από τον άθλιο δημοσιογραφικό χώρο.
Μάλλον ήταν χαμηλών τόνων για τέτοια δουλειά.
Έχω την εντύπωση ότι είναι ήδη παντρεμένη με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Σταύρο Ιωαννίδη...Ότι δουλεύει πια στο Νιάρχος είναι αληθές...Μπα μάλλον βρήκε γκόμενο από το Νιάρχος και σιγά μην κάτσει να ασχολείται με την tv
Τον έχει σχολασει χρόνια τώρα και τάχε (δεν ξέρω αν είναι ακόμα ) με τον πρόεδρο του ιδρύματος Νιάρχος έναν ομορφαντραΈχω την εντύπωση ότι είναι ήδη παντρεμένη με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Σταύρο Ιωαννίδη...Ότι δουλεύει πια στο Νιάρχος είναι αληθές...
Πότε πρόλαβε η α΄τιμη; Με συνοπτικές διαδικασίες τον "σχόλασε"; Και δεν της το είχα...Σιγανοπαπαδίτσα...Χώρισε εδώ και πολλά χρόνια με τον Ιωαννιδη, πιθανώς να ήθελε οικογένεια ο τύπος, να προχωρήσει.
Έφυγε απο τον Σκαι μερικούς μήνες μετά που πέθανε από ανακοπή ο Μπεσκενης.
The Wall hits hard. Πολλά σκυλιά και γάτες.
Πώς λέτε να μπήκε εκει;Μπα μάλλον βρήκε γκόμενο από το Νιάρχος και σιγά μην κάτσει να ασχολείται με την tv
Πότε πρόλαβε η α΄τιμη; Με συνοπτικές διαδικασίες τον "σχόλασε"; Και δεν της το είχα...Σιγανοπαπαδίτσα...