Νέα

Άννα Μαρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Remy_LeBeau#
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

george144

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Μου βγαζει το προαισθημα οτι αυτη ειναι.Ετσι κι αλλιως λογικο ειναι αμα εκοψε να πληρωνουν γιατι και ο αλλος ποσο μαλακας να ειναι μια δυο τρεις πενηνητα μετα θα αρχισει να ζηταει ραντεβου.Παντως αν καποιος κανει την μαγκια και κλεισει ραντεβου μαζι της ας μας ενημερωσει γιατι η τυπισα ειναι σκετη τσοντα

• Like
Αντιδράσεις: BATMAN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.173
Πόντοι
506
Αν η συγκεκριμένη δεν ήταν "γνωστή" του Instagram και άνοιγε εδώ νήμα ως ανεξάρτητη και ζητούσε 300 για μια ώρα θα την κράζατε όλη μέρα. Αντίθετα τώρα παρακαλάτε να δώσετε 300 για να την γαμήσετε για μια ώρα. Ώρες ώρες πραγματικά δε σας καταλαβαίνω

george144

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Αν η συγκεκριμένη δεν ήταν "γνωστή" του Instagram και άνοιγε εδώ νήμα ως ανεξάρτητη και ζητούσε 300 για μια ώρα θα την κράζατε όλη μέρα. Αντίθετα τώρα παρακαλάτε να δώσετε 300 για να την γαμήσετε για μια ώρα. Ώρες ώρες πραγματικά δε σας καταλαβαί
μπορει να εχεις και δικιο φιλε μου δεν ξερω

• Like

george144

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Νομιζω οτι παντα γενικα σε εξιταρει να ειναι η αλλη γνωστη ξερω γω και να την ξεσκιζεις νιωθεις πιο boss φαση

• Like

Lux84

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
101
Πόντοι
0
Μήπως βρήκαμε καποιον να μας βοηθήσει;

BATMAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
176
Πόντοι
1
Κανένας δεν υπάρχει φίλε μου να βοηθήσει όλοι λένε για βίζιτες αλλά για κάτι συγκεκριμένο τίποτα ..

BATMAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
176
Πόντοι
1
Εγω μέχρι και δωράκι κάνω σε οποιον με βοηθήσει το εχω πει παραπάνω ουτε ένα μήνυμα δεν μου έχει έρθει ..

george144

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Καλα ρε αδερφε αμα θες τοσο πολυ να την παρεις,παρτην ενα τηλ κανονισε για ραντεβου περιμενε στην ρεσεπσιον και αν σκασει αυτη προχωρας αλλιως λουις σιγα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω μέχρι και δωράκι κάνω σε οποιον με βοηθήσει το εχω πει παραπάνω ουτε ένα μήνυμα δεν μου έχει έρθει ..
Καλα ρε αδερφε αμα θες τοσο πολυ να την παρεις,παρτην ενα τηλ κανονισε για ραντεβου περιμενε στην ρεσεπσιον και αν σκασει αυτη προχωρας αλλιως λουις σιγα..

Nikos230

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές! Άνοιξα αυτό το thread για περεταιρω πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη γτ έχω φάει σκάλωμα. Ξέρει κάποιος αν κάνει συναντήσεις?
Παρεπιπτόντως αν υπάρχει ήδη thread με τη συγκατάθεση ενημερώστε με να το κλείσω.
Λοιπόν βρήκα ένα τρίτο ινστα προφίλ που έχει που υποστηρίζει ότι με αυτό κάνει βιντεοκλησεις με 25 ευρώ, εγώ αρχικά της είπα για συνάντηση μου είπε πρώτα πρέπει να κάνουμε βιντεοκληση να γνωριστούμε και να κανονίσουμε και η συνάντηση είπε ότι είναι 60 την ώρα δεν έχω ασχοληθεί ακόμα γιατί είναι Θεσσαλονίκη και είπε ότι έρχεται μια φορά το μήνα Αθηνα. Το θέμα είναι αν όλα αυτά είναι αλήθεια εδώ και το ινστα της Login • Instagram

Nikos230

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω είναι fake αδερφέ
Μπορεί και να είναι μια δοκιμή με 25 ευρώ θα μας πείσει πάντως ανεβάζει πολλά στόρι που κάποια είναι ίδια με το βασικό προφίλ. Μια μέρα ανέβασε στόρι όποιος κάνει λικε και κομεντ σε 5 ποστ θα στείλει υλικό και έστειλε φώτο και βίντεο με πιπα

george144

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Μπορεί και να είναι μια δοκιμή με 25 ευρώ θα μας πείσει πάντως ανεβάζει πολλά στόρι που κάποια είναι ίδια με το βασικό προφίλ. Μια μέρα ανέβασε στόρι όποιος κάνει λικε και κομεντ σε 5 ποστ θα στείλει υλικό και έστειλε φώτο και βίντεο με πιπα
Τι να πω ρε φιλε δεν ξερω αν δοκιμασεις και τα δωσεις ενημερωσε μας

BATMAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
176
Πόντοι
1
Οπότε βγει για όλους εμας στη βυζιτα ειδικά στην αρχή δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσει λιγότερα από 300 - 400 και αυτό γιατί κονομαει αβερτα από τους αγαμητους ματακηδες του only διαφορετικά θα είχε βγει στο κλαρί για 150 max !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom